Chytej.cz

Rybáři sepsali petici za záchranu candátů. Svaz tvrdí, že tomu nerozumějí Zdroj: http://hobby.idnes.cz/petice-za-zachranu-candat

Čtvrtek 24. listopadu 2016 v 11:27 | vložil(a) HaDová | zdroj: hobby.idnes.cz/… | 748× zobrazeno | 5 komentářů

Rybáři bojující za záchranu candátů na Lipně předali petici obsahující přes 1 100 podpisů odpovědným místům včetně Jihočeskému rybářského svazu. Ten vydal prohlášení, že ničemu nerozumějí a že jen sledují vlastní zájmy a pohnutky. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pátek 25. listopadu 2016 ve 14:44® malamut
malamut

Draky> pokud by nebyla pravidla, nebyl by základní parametr slušnosti, žádná hranice, a ono i když jsou, tak jejich dodržování není zrovna projevem slušnosti a poctivosti, taková tu máme pravidla. Tady je totiž špatně celej systém, ne jen nějaká velikost nástražky, navíc na jednom revíru. To akorát otravuje život i těm „slušnejm a poctivejm“, nebo spíš těm normálním.

Pátek 25. listopadu 2016 ve 14:01® Draky
Draky

malamut> To moje je pochopitelně utopie, ale narážím tím na důvod „ztížení podmínek“, navíc jsem psal „každý“, tudíž nemáš koho poznávat.

Pátek 25. listopadu 2016 ve 13:15® malamut
malamut

Draky> tak to netuším, jak by se poznali slušní a poctiví, kdyby nebyla pravidla.

Pátek 25. listopadu 2016 v 10:39® Draky
Draky

malamut> No a nebo obráceně, kdyby byl každý slušný a poctivý, tak nemusíme mít pravidla žádná…

Čtvrtek 24. listopadu 2016 ve 21:39® malamut
malamut

Svaz neplní svou funkci (RS), tak se problém vyřeší ztížením podmínek k lovu řadových a platících členů, to je fakt obrázek tohoto zvyjebenýho státu.