Chytej.cz

Rybáři podepisují petici za záchranu candáta, bojí se vybíjení Zdroj: http://www.denik.cz/z_domova/rybari-podepisuji-petici-za-z

Úterý 18. října 2016 ve 13:28 | vložil(a) HaDová | zdroj: www.denik.cz/… | 878× zobrazeno | 7 komentářů

Lipno nad Vltavou (Českokrumlovsko) – Více než 800 sportovních rybářů se podepsalo pod petici za záchranu candátů na Lipně. Podle rybářů totiž velcí candáti z Lipna mizí, někteří tvrdí, že candát je tu masově vybíjen a prodává se do restaurací. Nelíbí se jim, že Český rybářský svaz před sezonou upravil podmínky pro lov těchto dravých ryb. Žádají proto svaz, aby podmínky opět zpřísnil. Podle hospodáře rybářského svazu pro jižní Čechy Milana Hladíka zůstanou pravidla zatím stejná, svaz bude situaci sledovat a pokud by se během tří let ukázalo, že je to nutné, může pravidla zase změnit. Petici podepsali rybáři z ČR, ale i z Německa, Rakouska a dalších zemí, zjistila ČTK. Zdroj: http://www.denik.cz/…0161018.html

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pondělí 24. října 2016 v 5:16® malamut
malamut

Petula> je zajímavý, že v týhle žumpě jsou u kormidel jen zmrdi a kokoti.

Pondělí 24. října 2016 v 5:15® malamut
malamut

Klobasa> Viděl jsem o tom asi dva pořady v telce, ale tam vzniklo snad nějaký OS nebo co a bylo to dost mediálně propíraný, taky to mohlo napadnout jen kokota. Candáti na Lipně zas tak zajímaví pro veřejnost nejsou.

Neděle 23. října 2016 ve 23:31® Klobasa
Klobasa

malamut> Není to až tak docela pravda, jak jistě víš, tak u nás na Berounce, číslo revíru teď z hlavy nevím, se jistá banda kokotů rozhodla stavět v chráněném území v kraji Oty Pavla nad Bránovem u Rozvědčíka „tzv. přehradu“, aby pražákům neteklo do chat při povodních, a především aby se povodí zase napakovalo na nějaké nesmyslné elektrárně a zadržování vody. Tady petice zabrala, postavilo se proti tomu celkem dost chytrých lidí, a podpisů co vím z doslechu nebylo málo.

Neděle 23. října 2016 ve 20:04® Petula
Petula

malamut> všude to funguje stejně,kdo je u kormidla ten rozhoduje dle vlastní hlavy,názory a petice přehlíží.

Neděle 23. října 2016 v 6:21® malamut
malamut

Klobasa> opticky ano, ale kdyby petice fungovaly, tak bychom asi nežili v takový žumpě, v jaký žijeme, pořád se něco podepisuje, a na hovno, není to jen o candátech.

Neděle 23. října 2016 v 1:03® Klobasa
Klobasa

malamut> Svatá pravda, naprosto souhlasím a je to smutné, že jsme národ co si věčně nechává srát na hlavu. Petice je ale lepší než drátem do voka (nic).

Středa 19. října 2016 v 10:57® malamut
malamut

Petice bude jistě přínosem, ta candáty zachrání. Dokud budou Lipno rabovat bandy rusky mluvících Němců (jiné vody zas například tlupy Poláků), a dokud moudrý Svaz bude dělat vše pro to, aby tahle verbež měla pořízení povolenky co nejjednodušší (pokud si už s pořízením povolenky lámou hlavu), a dokud mohou mít restaurace na jídeláku candáty, aniž by na ně provozovatelé měli jediný dodák, může se pod petici podepsat polovina populace a bude to hovno platný. V podstatě i důsledek toho, že Svaz vítá každýho, kdo má do prdele díru, a vlastně hodlá zpřístupnit rybolov i těm, co tu díru nemaj, viz. „krátkodobé RL“.

Tento příspěvek byl editován Středa 19. října 2016 v 10:57 uživatelem malamut.