Chytej.cz

MS NA NOVÝCH MLÝNECH: NEJVĚTŠÍ KAPR MĚL ZATÍM 19,9 KG

Pátek 16. září 2016 v 8:31 | vložil(a) HaDová | zdroj: www.nase-voda.cz/… | 1.411× zobrazeno | 1 komentář

Kapr, který vážil 19,9 kilogramu, je zatím největším úlovkem, kterého vytáhli rybáři z Novomlýnské nádrže během mistrovství světa v chytání kaprů. U Strachotína a Šakvic na Břeclavsku jich tento týden bivakuje zhruba 500 a od pondělního do sobotního rána bez přestávky chytají, řekl ČTK Petr Šurek z organizační­ho týmu.

Předpokládá, že by se rybářům mohlo podařit chytit i kapry těžké okolo 23 kilogramů.

K podpálavským nádržím se sjely týmy z celého světa. Celkem jich je 114, českých je 28. „Jedná se o dvou až tříčlenné týmy, které chytají vždy na čtyři pruty. Mohou mít ještě čtvrtého člena, ale ten nesmí chytat a funguje pouze jako člověk, který ostatním chystá zázemí,“ řekl Šurek.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pátek 16. září 2016 v 17:26® malamut
malamut

Moc v klidu to tam prý neprobíhá, když jeden z českých carpteamů záhy po zahájení odstoupil ze závodu.