Chytej.cz

Aféra Jakuba Vágnera má následky: Rybáře, kterého viní ze zrady ryb, opustila velká řada sponzorů

Středa 25. května 2016 ve 14:28 | vložil(a) Petula | zdroj: www.super.cz/… | 1.758× zobrazeno | žádný komentář

Zlomí mu tahle aféra vaz, nebo jde o závistivé reakce některých křiklounů, kteří mu nepřejí úspěch? Jak Super.cz již informoval, Jakub Vágner (34) byl některými lidmi obviněn z toho, že pokrytecky nedodržuje i vlastní dávné heslo, že ryba se má chytit a pak zpátky pustit do stejné vody, a místo toho některé kupuje (nebo možná i sám chytá) a poté je převáží do svého jezera. Pokud by to byla pravda, hrubě by porušil kaprařskou etiku. Vágnera kvůli obviněním opustila řada sponzorů víkendové rybářské akademie, a i když ho řada rybářů hájí, část z nich je z něj také hodně zklamaná.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.