Chytej.cz

Na Mělnicku přišlo během noci 26 rybářů o povolenky

Pondělí 6. července 2015 v 9:59 | vložil(a) CeP | zdroj: crs-sus.cz/… | 1.192× zobrazeno | 1 komentář

Panejo, to byl tedy úspěšný zátah,i když vizitka to není dobrá. Šestadvacet rybářů, kteří se věnovali své tiché zálibě v době, kdy to zákon zakazuje, odhalil letní policejní zátah nazvaný Salome. A další dva, kteří vůbec neměli rybářské lístky, uvedl Mělnický deník.

Od půlnoci do čtyř hodin ráno procházeli mělničtí kriminalisté, policisté z poříčního oddílu Labe a policisté se služebními psy spolu s rybářskou stráží z Českého rybářského svazu v Mělníku oba břehy Labe mezi Mělníkem a Horními Počaply i blízké vodní plochy. Změřili se na mělnický přístav, mlazické tůně a pískovna Baraba u Cítova.

Rybáři, kteří chytali ryby v době zákazu, přišli o povolení k lovu ryb.

„Jejich případy se bude dále zabývat Český rybářský svaz,“ uvedl mluvčí mělnické policie Václav Tichý s tím, že dva rybáři bez rybářských lístků mohou dostat pokutu až osm tisíc korun.

V kontrolách se v tomto regionu bude pokračovat.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Úterý 7. července 2015 v 16:21@ hunda3

Tak to má být.Je tu spousta rybářů kteří nehledí nějaký řád ,je jim to uplně jedno.Sou i tací že jim je jedno co si berou domu nezájem nějaká míra a těch sem viděl spoustu hlavně bohužel důchodci a než bi dojela policie sou v trapu . To samé i u rybářské stráže ,hodně využívají své pravomoce mnohdy i šikanují rybáře.

Tento příspěvek byl editován Úterý 7. července 2015 v 16:22 uživatelem .