Chytej.cz

MISS ČESKO-SLOVENSKÁ RYBÁŘKA 2015

Čtvrtek 4. června 2015 v 15:24 | vložil(a) HaD | zdroj: www.ceskoslovenskyrybar.cz/… | 1.042× zobrazeno | žádný komentář

Z názvu vyplývá, že bychom mohli hledat „nejatraktivnější“ rybářku. Ale omyl. Nejde o soutěž krásy v pravém slova smyslu. Budeme společně hledat RYBÁŘKU, která nás oslní třeba neodolatelným úsměvem, jedinečným úlovkem, či nějakou originalitou. Motivačních faktorů, proč se přihlásit je hned několik. Proč se nepochlubit pěkným úlovkem, nebo neodolatelným úsměvem? Proč světu neukázat, že rybolov již není doménou pouze mužů, ale že v rybářské komunitě jsou čím dál více zastoupeny ženy? No a v neposlední řadě, proč nezabojovat o titul MISS ČESKO-SLOVENSKÁ RYBÁŘKA 2015 a jako benefit získat osobní automobil FORD „KA“ v hodnotě 185 000 Kč? Do Olomouce můžete přijet vlakem, domů pojedete novým autem. To vše jsou důvody, proč si nenechat ujít tuto soutěž.

http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/

img114188.jpg

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.