Chytej.cz

NA PODZIM ODSTARTUJE NOVÝ RYBÁŘSKÝ VELETRH SE SOUTĚŽÍ O OSOBNÍ AUTOMOBIL!

Čtvrtek 4. června 2015 v 15:23 | vložil(a) HaD | zdroj: www.facebook.com/… | 1.939× zobrazeno | žádný komentář

Výstava rybářských potřeb ČESKO-SLOVENSKÝ RYBÁŘ 2015 se uskuteční ve dnech 26. – 29. 11. 2015 v nově zrekonstruovaném výstavišti FLORA Olomouc.

Proč právě Olomouc? Ideální geografická poloha města, nádherné moderní výstaviště a přátelské vztahy se slovenskými rybáři. To je jen stručný výčet předností, které zapříčinily vznik tohoto mezinárodního projektu. Samotný název výstavy se pak vysloveně nabízel. Věříme, že díky tomu si cestu na výstaviště FLORA Olomouc najdou přední vystavovatelé z ČR a SR, a že svou přízní je poctí tisíce návštěvníků z obou zemí.

Celý projekt provází motto „Obchoduj a bav se“. Podle toho je vše naplánováno do nejmenších detailů. Připravili jsme pro vystavovatele z řad velkoobchodů, výrobců a dovozců rybářských potřeb kontraktační den, který je vyhrazen pouze pro obchodníky, novináře a VIP návštěvníky. Vznikl prostor, kdy v jeden okamžik a na jednom místě budou mít výše uvedení návštěvníci pod jednou střechou nepřeberné množství zboží vč. novinek a od vystavovatelů získají potřebné informace. Zároveň kontraktační den všem zainteresovaným přinese časový prostor na klidná obchodní jednání.

Připravujeme mnoho zábavných soutěží nejen pro vystavovatele, ale i pro návštěvníky. Vrcholem doprovodných programů bude první ČESKO-SLOVENSKÝ RYBÁŘSKÝ PLES, na kterém budeme společně korunovat vítězku soutěže MISS ČESKO-SLOVENSKÁ RYBÁŘKA 2015.

Efektivně je naplánována mediální kampaň, která startuje na začátku prázdnin a rybáře bude provázet až do startu výstavy. S výstavou se tak setkáte v rybářských časopisech, na Facebooku, na billboardech, u našich vystavovatelů, těsně před výstavou pak v rádiích a denících.

Věříme, že jsme pro Vás připravili atraktivní projekt ve vhodném termínu a ve velmi luxusních výstavních prostorách. Jsme naplněni optimismem a cítíme, že si rybářské výstavy v Olomouci bude vážit nejen vedení výstaviště Flora, ale i zastupitelé Olomouckého kraje a města Olomouc.

Nenechte si ujít tento projekt a prodlužte si závěr rybářské sezóny 2015. Město Olomouc je krásné město, které může nabídnout mnohé, nejen atraktivní rybářskou výstavu. Zároveň je dopravním uzlem a pro návštěvníky z celé ČR, Slovenska a Polska je lehce dostupná po silničních tazích i po železnici.

PETRŮV ZDAR!

Česká rybářská akademie s.r.o. http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/

img114187.jpg

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.