Chytej.cz

Nová vyhláška pro provoz člunů a lodí

Středa 15. dubna 2015 ve 22:10 | vložil(a) džigit | zdroj: hobby.idnes.cz/… | 1.353× zobrazeno | 4 komentáře

Od středy se po více než 40 letech uvolňují pravidla pro provoz člunů na českých vodách. Dlouholeté zákazy, které považovaly jachting za zábavu zbohatlíků, jsou pryč. Zdroj: http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pátek 24. dubna 2015 v 16:16® Švehlič

to mi povídejte.. a já se o víkendu divil jak blázen, když jsem si v klídečku seděl na svém oblíbeném fleku a najednou proplul motorák, zrušil mi vlasec, rozvlnil hladinu a bylo po idylce! Takže pozor na to chlapi. na takovýhle překvápka teda nejsem, takže tady je mapka kde chytat a kde ne! http://www.marine.cz/…eacni-plavbu třeba pomůže. Švehlič

Čtvrtek 16. dubna 2015 v 19:12® džigit

Klobasa> ono jde taky o to, z hlediska RŘ,zda chceš chytat či ne.To se řídíš podmínkami na daném revíru. S plavidly,pokud nebyl spalovák si mohl všude i předtím. Pokud na dané lokalitě nebyl zákaz vodních sportů.Dnes nám to rozšířili právě o ten spalovák,navíc 10kw už docela slušný výkon a loď pěkně sviští

Čtvrtek 16. dubna 2015 v 15:38® prroud

Jestli ono to nebude tak,ze co neni zakazano,zmineno,je dovoleno?

Čtvrtek 16. dubna 2015 v 15:17® Klobasa
Klobasa

džigit> Po pravdě z té vyhlášky, co jsem celou statečně přelouskal až do konce, moc moudrej nejsem. Kde se plavit nesmím to chápu, tabulka je přehledná, ale kde můžu vhodit do vody bellyboat, pramičku nebo nafukovací člun, to už mi moc jasný není. Je tato vyhláška nadřazená rybářskému řádu? Tzn. kde je v řádu napsáno zavážení a přívlač z lodě zakázán je nyní povolen?? Chápu že je to pro větší lodě hlavně s benzínovými motory, ale zmínka o menších plavidlech mi tam chybí.