Chytej.cz

Muži pytlačili na rybách v Třebovicích. Jednoho z nich policie zadržela

Středa 8. dubna 2015 v 10:07 | vložil(a) HaD | zdroj: moravskoslezsky.denik.cz/… | 901× zobrazeno | 12 komentářů

Hlídka městské policie byla v těchto dnech vyslána k rybníku v Ostravě-Třebovicích, kde měli dva muži neoprávněně chytat ryby. Po příjezdu hlídky muž, který policii zavolal, popsal situaci. Ilustrační foto.Autor: Thinstock.com „Vysvětlil, že viděl dva muže projít okolo garáží, kde shrnuli část oplocení chránící rybářský areál, vešli dovnitř a šli chytat ryby," uvedla mluvčí městské policie Jana Urbaníková s tím, že následně muž ukázal policistům oba dotyčné muže, kteří postávali uvnitř rybářského areálu. Poté, co se hlídka vydala k mužům, jeden z nich přeskočil bránu a utekl. „Druhý muž zůstal na místě a strážníkům sdělil, že ryby nechytal, jen se šel podívat za druhým mužem, jak chytá, a že se neznají," řekla tisková mluvčí a dodala, že když muž ukázal obsah kapes, měl v nich rybářská olůvka, hadičky s chemickým světlem na splávek, rybářský signalizátor a osobní věci. Pro podezření z trestného činu strážníci na místo přivolali Policii ČR, která si pětatřicetiletého muže převzala.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Neděle 12. dubna 2015 ve 12:31® malamut
malamut

prroud> nejsem. Na opice mám svůj názor, který se již nikdy nezmění.

Neděle 12. dubna 2015 v 10:46@ prroud

Malamute,mala­mute,nejsi ty nahodou nekterej z recidivistu,toho casu zrovna nahodou na svobode? Neni „opice“ jako „opice“ ;-)

Neděle 12. dubna 2015 v 8:59® malamut
malamut

Klobasa> je mi bližší pytlák, než jakákoliv opice ve službách tohoto „státu“. Radit ti nic nebudu, poradit si musíš sám.

Neděle 12. dubna 2015 v 8:39® Klobasa
Klobasa

malamut> Případné oběti bývávají právě ta bezcharakterní individua s jednoduchým cílem beztrestně se obohatit, která pokud mohou, snaží se většinou všemi možnými způsoby vzít do zaječích. Po jakém právu mi může takové individuum naklepat budku to nevím, ale jistě vím to, že si ji dobrovolně nechávám naklepávat jen velmi nerad, protože mám tu svou budku rád:-) Jaké své bližní jsi měl na mysli? Pro mě tací lidé totiž nejsou mí bližní ba naopak. Tvůj názor na tuhle žumpu a městské opicajty znám, tak mi můžeš klidně poradit i lepší řešení, jestli o nějakém víš?

Čtvrtek 9. dubna 2015 ve 21:58® malamut
malamut

Klobasa> to se taky může stát, že ti případná oběť tvé charakterové vady naklepe budku, celkem po právu.

Středa 8. dubna 2015 v 18:45® Klobasa
Klobasa

V tom případě se ze mně ač chci nebo nechci asi stane kolaborant a práskač.

Středa 8. dubna 2015 v 18:30® malamut
malamut

džigit> vzhledem k mýmu názoru na městský opicajty, je pro mě každej, kdo s nimi dobrovolně komunikuje, kolaborant a práskač :-) Jestliže tam maj opicajti hnízdo, tak tam může jít pytlačit pouze slaboduchej jedinec.

Středa 8. dubna 2015 v 16:25® džigit

malamut> no,pochybuju,že uvědomělý občan.Nedaleko je městský útulek,měštští psovodi a snad ještě i služebna.Rybník využívá rybářská droboť a klienti z přilehlého ústavu.
Ono tyhle kusé zprávy bez místní znalosti… :-)
Jinak je tam i učebna pro tu droboť a něco s tím areálem maj i bývalí MPíci. Jinak já osobně rád všímavého spoluobčana,než všoebecného ignoranta, jinak už sem chodil pěšky…(např)

Tento příspěvek byl editován Středa 8. dubna 2015 v 16:29 uživatelem džigit.
Středa 8. dubna 2015 v 16:21® malamut
malamut

džigit> to by asi byla jiná, ale v článku se řešilo pytlačení, který jim těžko někdo dokáže. O uvědomělém občanovi, který je schopen práskat opicajtům bližního svýho, se raději vyjadřovat nebudu :-)

Středa 8. dubna 2015 v 15:50® džigit

malamut> a co tak vniknutí na soukromý pozemek?

Středa 8. dubna 2015 v 15:44® malamut
malamut

Klobasa> a za co by ho měla zadržovat? Při pytlačení je opicajti nechytili, žádné upytlačené ryby u nich nenašli. Bylo by smutný, kdyby opicie měla zadržovat občany za to, že maj po kapsách olůvka a chemický světýlka.

Středa 8. dubna 2015 v 11:29® Klobasa
Klobasa

A k poslední větě nutno doplnit: BEZTRESTNĚ PROPUSTILA.