Chytej.cz

Na Jordánu bude zřejmě zavedena míra nástražní rybičky a zvýšeny míry dravců.

Sobota 14. února 2015 ve 21:45 | vložil(a) HaD | 1.485× zobrazeno | 2 komentáře

Dobrá zpráva pro všechny táboráky a milovníky nádrže Jordán. Na středeční schůzi se, pro mě překvapivě, odhlasovalo těsnou většinou, že bude podán na územní svaz návrh na následující:

Jordán bude z hlediska dravců hájen 2 roky (štiky, candát, sumec a zákaz lovu přívlačí a na rybku). Od roku 2017 budou pak míry štiky 60cm a candáta 50cm. Současně bude zavedena minimální délka nástražní rybičky 15 cm. Pokud bude odhlasovaný návrh přijat, bude Jordnán snad jednou celkem slušnou dravcovou vodou. Jsem velmi spokojen.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pátek 20. února 2015 ve 23:13® JaMi
JaMi

Jak je to se zarybněním? Co slovené ryby? Je nějaké info?

Pondělí 16. února 2015 v 19:55® superweb
superweb

J8 bych tak nejasal predcasne. UN Dzban Praha 6 prosel asi pred peti lety podobnou ozdravnou kurou jako nyni Jordan. Sice jde o nepomerne mensi vodni dilo, ale dvoulete hajeni dravcu tam pak platilo take. Prvni rok po napusteni po setmeni to varilo jak v celistech. Druhy rok uz to bylo i pres hajeni horsi, ale stale bylo zejmena pod lampami v noci na co koukat. No a po skonceni hajeni uz jsem tam nevidel zalovit jednou zubatou.