Chytej.cz

VELCÍ PSTRUZI NA VESLAŘSKÉM KANÁLU RAČICE

Čtvrtek 23. října 2014 v 11:24 | vložil(a) HaD | zdroj: www.rybsvaz.cz/… | 1.021× zobrazeno | 1 komentář

Ve středu 15. října 2014 kolem poledne přivezla nenápadná dodávka s vlekem první letošní pstruhy na Veslařský kanál Račice – a nebyli to žádní drobečci – stovky kilogramů ryb o velikosti 50 – 60 cm postupně mizely v chladných, zelenkavých hlubinách revíru. Ryby byly pěkně zbarvené, vysoké ve hřbetě, zkrátka takové, jaké máme my rybáři rádi. Díky převozu pod kyslíkem se měli pstruzi čile k světu a již krátce po vysazení ožila nádrž výskoky a šploucháním ryb, které se postupně seznamovaly se svým novým domovem. Jeden z přítomných rybářů horečně navazoval třpytku a zakrátko gejzíry vody u břehu oznamovaly první ulovenou rybu.

Pro rybáře, kteří ještě neměli tu čest navštívit revír ČRS Veslařský kanál Račice připomeneme, že na revíru platí nejen mimopstruhové povolenky celorepublikové a celosvazové, ale také veškeré mimopstruhové územní povolenky všech územních svazů. Pro ty z vás, kteří nemáte v nejbližších dnech čas vyrazit na ryby máme jednu dobrou zprávu na závěr – tato dodávka pstruhů nebyla letos poslední :)

img110152.jpg

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pátek 24. října 2014 ve 13:53® malamut
malamut

Možná mohli přítomným ryby rozdat a bylo by to vyřešený.