Chytej.cz

Rybáři jednají o rybolovu na Lipně v letních měsících

Úterý 22. dubna 2014 v 8:59 | vložil(a) Petula | zdroj: www.nase-voda.cz/… | 611× zobrazeno | 10 komentářů

Český rybářský svaz v současnosti jedná s ministerstvem zemědělství o povolení čtyřiadvaceti­hodinového rybolovu na Lipně v letních měsících. Informovalo o tom vysílání Českého rozhlasu České Budějovice.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Úterý 22. dubna 2014 v 19:08® Petula
Petula

malamut> Pravda,kdo ví co je ve hře.

Úterý 22. dubna 2014 v 18:31® malamut
malamut

Petula> já z toho pochopil, že z toho chtěj udělat candátodrom, ale to za současnýho stavu povolením nonstopky jaksi nepůjde. Čort znájet, co kujou za pikle, taky se budou vydávat na některý revíry nový dekrety namísto těch, kterým končí platnost, tak ještě budeme stříhat ušima. Svaz je stejná žumpa, jako zbytek společnosti, takže si netřeba dělat iluze, například se již pár let díky K70 (K65, K60) „zarybňují“ některé revíry, o kterých si myslím, že Svazu nezůstanou a už dnes se nejspíš ví, kdo bude jejich příštím uživatelem. Na tom Lipně ale asi půjde o jinou habaďůru.

Úterý 22. dubna 2014 v 18:13® Petula
Petula

malamut> Jen jsem nepochopil tu zmínku hospodáře o candátech,to chce,aby se vymlátil i ten zbytek co tam pracně vysadili?Vidím v tom zájem spíše komerční než který je uveden v přízpěvku.

Úterý 22. dubna 2014 v 18:08® malamut
malamut

Petula> něco podobnýho bylo snad i na Labi v Poděbradech, pokud se nemýlím, a hned přišli kapraři s tím, že loví sumce na koulís a pelety, tedy že můžou :-)

Úterý 22. dubna 2014 v 17:39® Petula
Petula

malamut> Když byla u nás na jedné štěrkovně nonstopka kvůli sumce,mohl se chytat pouze sumec za přísných pravidel,ale ničím si nepomohli a dále už nonstopku nežádali.Lipno chce nonstopku na všechny druhy ryb a sumec jim má posloužit jako záminka.

Úterý 22. dubna 2014 v 17:30® malamut
malamut

Petula> o tom není pochyb, ale žádá uživatel revíru, což je někde územní svaz, někde MO, hospodář tímhle prohlášením dokazuje, že není úplně kompetentní. Navíc, v případě Lipna, se tam ten sumec asi z přítoku nedostal, a hráz nepřelezl, takže pokud tam je, někdo ho vysadil :-)

Úterý 22. dubna 2014 v 11:37® Petula
Petula

malamut> pro mně je podstatné,kdo o vyjímku žádá a jaký uvede důvod,což je vždy hospodář a když takový člověk uvede důvod,že je vše kvůli sumcům,tak u mně prohrál.Nemá totiž jediný důkaz pro své tvrzení a já lajk rybář mu to jeho tvrzení lehce vyvrátím,protože pravdu nemá a záměr nonstopky je úplně někde jinde.

Úterý 22. dubna 2014 v 10:16® malamut
malamut

Petula> no jo, nejdřív si to nechaj vyplundrovat od Rusáků a kdejakýho jinýho ksindlu a pak to svedou na sumce a hned je záminka pro udělení výjimky, ale výjimku schvaluje MZe, ne hospodář. Celkově je to věrný obrázek týhle žumpy.

Úterý 22. dubna 2014 v 9:47® Petula
Petula

malamut> jako vždy,úroveň hospodářů je o ničem,obzvláště na takovém revíru.

Úterý 22. dubna 2014 v 9:45® malamut
malamut

Správně, je třeba Lipno dorazit. A za všechno může sumec.