Chytej.cz

pstruh duhovy

7.5.2015 | georgik | 2 fotografie | 1459× prohlédnuto | 5 komentářů

70cm,4kg,revír Otava 7,privlac

foto/fotoalba/18025/7490/x-chytej.cz-18025-63633.jpgfoto/fotoalba/18025/7490/x-chytej.cz-18025-63632.jpg

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k fotoalbu

Pátek 8. května 2015 v 16:20@ VolimZemana

Mr.Štikáč> Tak tvuj ukazkovy dusevni vyblitek je typickym uvazovanim moderniho mrzaka, co si mysli ze rybar ma povinnost delit se s ostatnimi rybari o svoji ulovenou rybu. trofejni ryba ma jit z vody okamzite pryc. Trofejni ryba kterou uz nekdo chytil prestala byt trofejni, navic na vyrazene generacce co by sis chtel dokazat? Tahni na soukromak, kde muzet desetkrat dokola chytat trofejniho svazovyho dvacetikilovyho kapra kteryho omuchlalo dvacet „spravnych rybaru pred Tebou“.

Pátek 8. května 2015 v 7:33® prroud

malamut> njn,to jsou ti „scientisti“ v radach rybaru,podobna svoloc jako svedkove jehovovi.Krasny recicky na prvni pohled,ale slizsky jako hadi,pomahaci NWO.Jen o tom vetsinou nemaji vubec ani tuseni,lapeny dusicky:-).Rybarina a lov nejsou jako hrani sachu,nebo clovece nezlob se.Je to o prirode,jidle a hospodareni,o pre­ziti.Tyhle reci o deleni se o rybu ve vode pro ostatni mi prijdou jako nechat se poucovat vegetarianem o chovu prasat:-).Tak jsem byl vcera pro banany,Mr.Štikáč, a vzpomel si na tebe,ty nejkrasnejsi a pekny jsem tam nechal pro potechu ostatnich a koupil jsem si ty mrnavy,olezly,nah­nily .....:-)))))))))))))­))))))))))

Pátek 8. května 2015 v 5:45® malamut
malamut

Mr.Štikáč> jak má dělat radost? Má se nechat ochytávat pořád dokola, aby si na ní kdejakej mamlas honil ego? A jakejm dobrejm klukům? Ve spoustě kluků, který potkávám u vody, je dobrýho, jak v prdeli medu. Tady lovec naložil s úlovkem jak uznal za vhodný, v rámci platných pravidel, a ty z toho máš hysterák, zamysli se, tvoje reakce smrdí závistí.

Čtvrtek 7. května 2015 v 15:25® prroud

Mr.Štikáč> ma vubec smysl aby ti byla zena verna? Muze udelat stastnejma spousty chlapu.......la­komce!

Čtvrtek 7. května 2015 v 15:21® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Ma vubec smysl tyhle trofejaky davat do vody ???? Zaraduje se z toho jeden blb co hned zmasakruje a nacpe pupek , mohla udelat radost spouste dobrejch kluku !!!!