Chytej.cz

Esox Lucius

4.11.2012 | FANY | Štika | 4 fotografie | 11286× prohlédnuto | 30 komentářů

125 cm 18 kg

foto/fotoalba/02739/6220/x-chytej.cz-02739-50542.jpgfoto/fotoalba/02739/6220/x-chytej.cz-02739-48765.jpgfoto/fotoalba/02739/6220/x-chytej.cz-02739-48764.jpgfoto/fotoalba/02739/6220/x-chytej.cz-02739-48763.jpg

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k fotoalbu

Pondělí 11. srpna 2014 ve 12:26® cormoran
cormoran

Obří ryba, paráda. S takovou se musí kur*a špatně manipulovat a kdyby se lovec rozhodnul, že jí vrátí, musel by se k ní chovat jinak. Tahle by polde fotek, dle mě, stejně dlouho nevydržela. Namasírovaný břicho a kdo ví, jak dopadly žábry.

Pro vodu taková ryba už nijak užitečná není, snad jen z atraktivního hlediska. Nicméně osobně bych jí dal šanci a nechal bych jí dožít. Fungovalo to tam s ní roky, tak proč by nemohlo dál. Běžnej rybář toho sežere za rok víc, jak ona.

Ale každýho věc. Lovci gratulace.

Středa 8. ledna 2014 ve 23:23® liborbobes
liborbobes

Nádherná a věřím že ten zážitek je ještě krásnější.

Pondělí 29. července 2013 v 7:00® rubby220692
rubby220692

Krásná ryba, ale proč kritizujete něco z čeho má rybář radost?!je to každýho věc jestli si rybu vezme nebo ji pustí.Některý co sem ustavičně píšete samou kritiku se nad sebou zamyslete, protože hodně z vás ty ryby brali taky a ted se napařujete tím jak strašný jste sportovní rybáři!! to je na tom to hnusný!!! at si každý chytá podle svého!!

Neděle 24. března 2013 ve 13:34® FANY
FANY

Odkaz na článek o štice http://www.chytej.cz/…nehraju-ale/

Neděle 9. prosince 2012 v 19:15® Tibi
Tibi

Krásná ryba!!! Tiež sa musím pridať k názorom, že takýto exemplár by už nemal skončiť na pekáči!!! Ale musíme uznať že existuje aj druhá strana, ktorá myslí najskôr na vlastné brucho a peňaženku (osobne poznám rybárov ktorý si privlastnením rýb kompenzujú cenu rybárského povolenia, náradia, nástrah a aj benzínu)Je možné že by pomohlo ak by boli v zákonoch o rybárstve stanovené aj maximálne miery rýb…ale je to len názor a viem že ani s týmto by každý rybár nesúhlasil!!! Koľko ludí – tolko rôznych názorov!

Pondělí 3. prosince 2012 ve 4:02@ bagoun 1

Super kousek,gratuluju!!!

Pondělí 19. listopadu 2012 ve 21:55® kopi
kopi

Chudák štika, byla krásná.

Neděle 11. listopadu 2012 v 19:57® jirislovak

Krásná ryba!!!!

Sobota 10. listopadu 2012 ve 21:56® BigMike

Elis3> každý z nás to holt vidí jinak. Já se například již nepotřebuji nikam posouvat, já mám svoje těžiště pevné. A jestli si někdo koupil povolenku a bere jen mírové ryby, proč ne? Až to zakážou, třeba s tím práskne, protože ho nenaplňuje chytat a pouštět, musí mít potřebu chytit, vzít a sežrat! Třeba jako já:)) Ale mám své hranice. Prostě nejsem ten typ, který bude chodit chytat ryby a sem tam nějakou vzít, když bude stát za to!!! A pouštět je pro nějaký pocit a pak chodit do Makra a za 200,– či 300,– za kilo uspokojovat své chuťové buňky a hlad své strádající rodiny prostě není pro mě!:))Někoho to pouštění naplňuje, tak to dělá! Otázkou je, když si někdo odnese od vody 100 kaprů do roka, to už mi také hlava nebere. Těch mojich 30 štik a 20 candátů za rok se ještě nechá! a zase záleží na revíru, jestli je to velká voda a nebo rybníček na návsi!:)A jestli máš pocit, že by to mělo být jinak, vstup u vás do výboru a prosazuj míru štiky 60 cm, candáta 50, okouna 30. Mrkni na krajskou konferenci, v diskusi si vem slovo a nadhoď co tě trápí! A štiky granulačky? Musíš je naučit na něco jiného, třeba jim chytat do čeřínku rybičky a chodit je krmit a pak jednotlivé štiky roznášet po revíru, tak 100 m od sebe. Ale jo, u vody je někdy pěkně!:))

Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:35® Elis3
Elis3

BigMike> Je to právě o tom, že jsme zvyklí jen na ty kudly, které nám tam sype naše MO, které žerou granule na sádkách a pak ve vodě skáčou po všem, co plave okolo, protože jsou celý divý z toho, že můžou ukojit svůj pud predátora, který do té doby nemohly využít. Je ti pak víc líto 47ky, která plave v řece kolik … dva, tři roky?, nebo ryby, která dokázala při takovém rybářském tlaku odolávat 10, 15 nebo 20 let?

Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:22® Elis3
Elis3

troutkiller> Elis3: A myslíš že rybář celý rok čekal na tuto rybu a zbytek roku si nic nevzal? Já tvrdím, že pokud mu není líto zabít takovou rybu, je malá pravděpodobnost, že zbytek roku řeší, jestli si vezme tu nebo onu rybu někdy jindy. Je to jeho právo (RŘ atd.), ovšem myslím že server jako je chytej. cz je hlavně o sportovním rybolovu, … Nikdy jsem takovou rybu nechytil, díky takovým rybářům ji ani jen tak nechytím a nejsem sám kdo ji nechytí. Pravda je, že taková štika sežere hromadu ryb, ale ví někdo kolik toho sežere opravdu? Stačí jí jeden násaďák a pak si někde leží u dna? Nedokážu odhadnout, jen vím, že je to přirozenější než jedna kudla vedle druhé nasypaná na jedo místo každý rok dokola. Pravý sportovní rybolov je pro mě chytit cíleně jednu velkou rybu, na kterou se těším a jejíž chycení mi trvá dny, týdny, měsíce. To že vytáhnu 15 kudel každou návštěvu u vody je sice pro odreagování super, ale těžko tě to někam posune.

Pátek 9. listopadu 2012 v 8:50® troutkiller

Krásná Fiš:-)))To že si jí lovec vzal je v pořádku,lepší vzít takovou bábu než 50 mírovejch za rok.Tahle ryba má produkci za sebou a spoustu malejch štik jako konkurence v sobě:-((

Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 22:29® BigMike

Já zastávám názor, že takováto ryba by už zpět do vody jít neměla! Stejně jako velký sumec! Je otázkou času, kdy stejně uhyne stářím a v té vodě v pěkně velikém okruhu čistí vše na co padne. Lepší tam mít 20ks 70tek než jednu 130! A nějaké moralismy už vůbec neberu, je to každého věc, jestli jí mlsne nebo pustí! Jo, kdyby měla 47 a vzal by jí, to by mě naštval víc! Ale o těchto případech, a že je jich podstatně více se nikde nedočteme!:))

Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 22:22® JOP
JOP

Se tu všeci čílíte, že babča skončila na pekáči a cosi o K70. Já to vidím takhle – velkej kapr jiné ryby nežere, ale tahle vaše babička dokáže ve svém okolí nadělat pořádnou paseku. To vám nevadí? Já myslím, že je to trofej a jestli patří do vody nebo na pekáč – to je jen na lovci.

Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 2:32® _Beny
_Beny

Krásnej krokodýl to se musí nechat, zbarvení zajímavý. Vzít si takovouhle rybu, jen kvuli masu do mrazáku, to jako rybář a milovník přírody pochopit nedokážu, protože tahle štičí babička patří zpátky do vody. Myslim si, že naše revíry jsou už hodně zplundrovaný, má-li ryba míru, tak často putuje do vezírku a pak do mrazáku co mám tak vypozorovaný od vody. Když to půjde takhle dál, tak brzo nebude co chytat…(s nad­sázkou). V dnešní době je totiž asi na všech revírech velkej rybářskej tlak. Důležitý je, aby rybářů, kteří ryby především pouštěj, přibejvalo.

Středa 7. listopadu 2012 v 16:48® Elis3
Elis3

Zdravím všechny, bylo mi na lovci něco povědomé, pak jsem si ho vybavil …

Myslím, že když chtěl být šťastný lovec natolik známý, tak mu nebude vadit, že sem vložím tento odkaz:

http://tn.nova.cz/…t-minut.html

Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:18® Beer.Beda
Beer.Beda

Mrzuté, ale je to pouze volba rybáře, jestli si úlovek ponechá nebo ne. Otázka zní tak, proč má kapr K70 a štika nemá nic?? Gratulace k úlovku.

Úterý 6. listopadu 2012 v 19:57® big carp

no to je neskutečně krásná štika.ale to že jsi ju vzal na pekáč to je nepochopitelné. přiznám se že si taky vyjměčně nějakou štiku vezmu ale takouvou královnu to bych v životě neudělal!!! ta patří zpátky vodě !!!:((

Úterý 6. listopadu 2012 v 16:59® Arnej
Arnej

rybař13> Já si nemyslím, že je to taky volba. Teda alespoň ne pro mě. Taková ryba by v té vodě měla vždycky být. Už jenom ten pocit, chodit kvůli tomuhle k vodě…

Úterý 6. listopadu 2012 v 16:13® 1maslo1
1maslo1

Nejsem odborník, ale přijde mi to zacházení s rybou celkem nešetrné. Když pominu fakt, že lovec úspěšně přesunul většinu slizu z ryby na tričko, tak nejsem přesvědčen o tom, že toto je ukázkový skřelový hmat. Možná ano, takhle velkou rybu jsem ani neviděl, natož abych jí držel v ruce. Prostě z těch fotek nemám dobrý pocit.

novější starší
Stránky:   2 1