Chytej.cz

Ebro 2010 Sumci

4.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 9 fotografií | 3243× prohlédnuto | 15 komentářů

Další suprové rybářské zážitky

foto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029445.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029444.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029442.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029441.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029440.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029439.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029429.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029428.jpgfoto/fotoalba/09119/3889/x-chytej.cz-09119-00029427.jpg

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k fotoalbu

Sobota 30. října 2010 v 0:33® Daffne
Daffne

wenzell.x> Protože masař by nikdy rybu neuvázal. už proto mám pravdu. A kdyby jsme chtěli diskutovat ohledně mého názoru tak si vzpomen kdo ( aniž by mně znal)tady zatahoval myslivost a střílení zajíců a nějaké výřady. Jak se do lesa volá tak se z něj ozývá. A já jsem pouze napsal v mém prvním příspěvku že má ulovené krásné ryby ( za které jsem mu pogratuloval), ale jen jsem nechápal proč je uvazuje. Já jsem nikoho nezačal napadat. Potom jsem se pouze bránil trapným narážkám a nesmyslnému psaní o práškách. Stačilo přitom jen napsat – Tak jsem je uvázal, nebo je to moje věc, či prostě je to povolené. A né vytahovat nesmyslné kecy a zbytečně se hádat. Myslím že vyjádřit svůj názor má možnost každej. At je kladný či záporný.

Čtvrtek 28. října 2010 v 8:29® wenzell.x
wenzell.x

Daffne>Ještě pár dotazů bez urážek a něčeho na uklidnění.Jak víš,že zrovna ty máš pravdu,proč si myslíš o někom,koho neznáš,že je horší než masař?Poptej se pár sumcařů co si o tom myslí.Pak dej vědět.

Úterý 26. října 2010 ve 13:27® Daffne
Daffne

Fileťák> Ano přesně tak. Každej kdo má pravdu a nebojí se napsat co si myslí je nemocnej. Zajímavé. Jde vidět že volíte spravnej přístup . Myslím že vám něco psát co by jste měli už z principu pochopit je to samé jak naučit kormorána lovit žížaly anebo chodit do lesa na hříbky. Děkuji zato že jste mně ujistili zase v tom že někteří rybáři jsou horší než masaři a ještě se tim chlibí. Houk a mír v duši

Pondělí 25. října 2010 v 19:14® Fileťák
Fileťák

wenzell.x> děkuji za pár řádků k diskuzi: ten Daffne je kluk nemocnej,tak ho prosím nech a už na něj nereaguj( děkuji předem ) nebo mu budou muset přidat další hrst prášků a nechci,aby někdo,kdo chytá sumce jen,když neberou kapři, dostával místo chytání další elektrošoky.

Neděle 24. října 2010 v 17:26® Daffne
Daffne

wenzell.x> Já nemám důvod nadávat. Jsem vyrovnaná osoba. Apokud si myslíš,že když ti někdo něco vytkne a to pravdivě ,že musí brát prášky tak začínám pochybovat o tvém rozumu. Kdyby jsi normálně napsal, že jsi je uvázal protže jsi chtěl tak jsme se mohli ušetřit těchto trapných výlevů. Na místo toho jsi začal startovat a ještě obhajhovat tento postup. Takže bych ti spíš doporučil já místo prášků trochu zapojit mozek.

Neděle 24. října 2010 v 16:27® wenzell.x
wenzell.x

Daffne>Máš naprostou pravdu,pěkně si zanadávej,se všema zatoč,pozbírej povolenky,zachytej si na HA ha 5ti ha ploše,protože si majitel.Pak vypni PC,vem si léky a dobrou.

Neděle 24. října 2010 ve 13:03® Daffne
Daffne

Fileťák> Klasická odpověd někoho kdo neumí přiznat pravdu. Jen chudák může hodnotit pravopis.To dělají jen ti co neví kudy kam. Já nejsem chyt a pust. Beru ryby jen když chci. Jenže ty jsi tyran. Kvůli tomu aby jsi uchlácholil ego musíš uvazovat ryby.,Proč je to u nás asi zakázané? To ti asi uteklo. Je mi jedno kde jsi ryby ulovil. Takoví jako ty by měli být bez povolenky. Ten zbytek hloupích keců co jsi napsal nebudu komentovat. Netahej sem výlovy, myslivost a td. To nijak nesouvisí s tvou fotkou. Kdyby jsi uměl debatovat tak by jsi to zde netahal. Jenže ty nemáš co napsat tak sem taháš blbosti. To je jasný důkaz toho že jsi hovado co nemá kladný přístup k rybám. Já jsem měl toho sumce v eko saku. Jestli ti to teda něco říká. Asi ne? A ohledně kaprů na podložce? Ha ha- Jde oto že vlastníme vodní plochu 5ha kde můžeme chytat třeba na 100 udic protože jsme majitelé. Takže neslintej nesmysly když nemáš páru oco jde,. Zatím jsi nenapsal vůbec nic co by mně nějak mohlo očernit,Protože vaříš pouze z vody a co utok to velkej omyl. Jen dokazuješ jak jsi neomalenej a jak ve snaze obhájit své naduté ego tady taháš nesmyslné kecy. Vzpamatuj se. Nebot vše co jsi popsal jsou vlastnosti tobě rádo využívané. Kašlu na tebe . Protože nemáš vůbec potuchy co píšeš. A kvůli tomu aby jsi někoho přehádal by jsi byl schopnej použít čekohokoliv jen aby jsi vyšel vítězně. Jen na konec bych ti napsal snad to že podobné jako ty když vidím jak něco podobného dělají na naších revírech( uvazování) tak s nimi většinou pěkně zatočím. Takže si užívej tvého nesmyslného uvazování, dělej si fotky ve dne – at se máš čím chlubit. Já ti nic závidět nemusím. Jsem kaprař. Sumce chytám jen když nejdou kapři. A pro zajímavost mám ulovené sumce v čr kolem 30kg. Nemusím kvůli své neschopnosti jezdit na hranice. Takže závist je pouze a jen u tebe.

Neděle 24. října 2010 v 10:47® Fileťák
Fileťák

Daffne> Než odešleš nějakou odpověď,tak si to po sobě nejdříve přečti!Čeština Ti zřejmě neříká nic, stejně jako rybaření a myslivost. Jsi masař plnej keců.Já nemám jako ty na podložce dva kapry a dál nahozeny 2 pruty…co dva sušení sumci,kteří čekají, než je zařízneš jak prase? Určitě jsi je nechytil hned za sebou, vyfotil a pak pustil ( ty 100% ne) ??? Jsi přesně příklad masaře,co plundruje vody, ten co si za cenu povolenky musí odnést každou rybu, masař,kvůli kterému ve vodě nezůstane nic(jako třeba na Lipně atd..) Když jsi mne bez toho, aniž bys mne znal,nazval h.....m,pak jsi jen další zakomplexovanej ubožák,kterej se narodil plnej závisti(neboj taky jednou něco chytneš …možná až tě pozvou na výlov :-) ,když ne rybu, tak chytneš něco jiného-ty masař a myslivec určitě ). Je mi Tě líto človíčku, nemá smysl se k Tobě dál vracet.Stejně od Tebe nečekám nic inteligentního, závist s Tebou cloumá ze strany na stranu a pak se není co divit, že máš v hlavě bramboračku. Proto Ti vše odpouštím a v ůstavu ať ti večer na dobrou noc přečtou pohádku a naučí slušnému chování. PS: na tomto portálu člověk, který slovně napadá ostatní rybáře nemá co dělat.Doufám,že sis své komplexy vybil na mě a ostatní rybáře necháš na pokoji-jdi prosím urážet na jiný portál. Nebo jinak, vypni PC a už nikoho neurážej. Díky za pochopení.

Sobota 23. října 2010 ve 20:50® Daffne
Daffne

wenzell.x> OMG. Ty asi ani nejsi rybář. Omlouvám se ti za můj výraz( jsi de.il). Fakt se omlouvám. Podobným rybářům jako jsi ty bych nedal povolenku ani kdyby prosili. Odsuzuješ druhé podle toho co si přečteš, plácáš totální hovadiny, vyzdvihuješ tady uvazování ryb, píšeš totálně vyšinuté přirovnání, a hlavně nemáš vůbec žádnou uctu k něčemu co je živé. Nevím kde jsi přišel na vyřádkované fotky zajíců, ale to jen poukazuje nato jak jsi slabí duchem a sebereflexe ti je cizí. Vždyt ani neumíš opsat moji přezdívku. Kormorán je proti tobě vegan že?

Sobota 23. října 2010 ve 20:45® Daffne
Daffne

Fileťák> Asi tě zklamu,ale já dělám myslivost v rámci výcviky psů. Takže nechodím střílet. To jen na okarj aby jsi věděl, že jsi vedle jako jedle a pouze z bídy tady plácáš o myslivosti. Víš ono že si něco přečteš z profilu jiného rybáře a potom se snažíš omlouvat to jaké jsi hovado tím že píšeš nesmysly o střílení je ubohé. Takže- Jsi názorný příklad toho že tvé hloupé ego je silnější než zdravý ryby. Pokud jsi tak moc žádostivej a máš strach že by ti ostatní nevěřili že jsi ulovil sumce tak si k němu dej svou občanku nebo rodný list a můžeš dělat fotky i v noci. A takovou blbost co jsi napsal ohledně světla tak to zkoušej na své naivní kamarady. Protože v této době umí nafotit rybu i malé dítě v noci.A příště nelži že potřebuješ njaké světlo na focení protože nikde ty malé fousky co tam máš uvázané nevidím na fotkách. A věř tomu, že rybáři se obejdou bez podobných fotek s rybama na špagátu. Jediní kteří snad ne tak leda tobě podobní. Nenměj mně to za zlé ,ale prostě uvazování neuznávám. Já jsem ulovil již pár velkých sumců a nikdy jsem neměl touhu je vázat. to radši budu mít nekvalitní fotku na památku místo toho abych jim rval špagát do huby. PS: A ty výmluvy ohledně toho že si sumec odpočine před vypuštěním jsou naprostá hloupost a výmluva neschopných rybářů

Neděle 17. října 2010 v 11:57® wenzell.x
wenzell.x

Fileťáku,na názor od Daffnie bych se vybod.Je pravda,že když uvážeš sumce na provaz na krátkou dobu,tak se mu absolutně nic nestane.JEŠTĚ ŽE NIC NENAZNAČUJE TOMU,ŽE BY BYLI VELIKÉ VLNY.Pak by to bylo nešetrný.Sám víš,že když chceš udržet třeba čandáta na živu tak ho uvážeš a vydrží třeba týden.Ale to jen tak na okraj.Podle mne je lepší mít vyřádkovaný sumce na špagátu,pak je vyfotit a pustit,než mít vyřádkovaný třeba zajíce,nebo vypustit bažanty z klece a ládovat je olovem,pak je vyfotit a .....

Neděle 17. října 2010 v 11:41® Fileťák
Fileťák

Daffne> Děkuji za názor. Od myslivce to beru, střílíte na vše co se pohne :-) a pak si to dáte na zeď (i když trefíte třeba tchýni :-)…ale to k tématu nepatří. Chytil jsi už večer ve 23 hod.rybu (to je ten sumec vpravo 226cm),asi ne co? Protože jinak bys věděl,že na fotku potřebuješ taky trochu světla a že o vlnách, co píšeš, to není! Máš pocit, že tam ten sumec do rána počká? Nejde o ego,já třeba ani ryby nejím, ale abych si životní (zatím :-) ) rybu vyfotil tak to světlo potřebuji a baterkou si nic neosvítíš a halogenovou soupravu zatím nemám. Pokud sumce přivážeš na volno a ne na stahovačku, tak ho opravdu nepoškodíš a rybu vracíš vodě zdravou. Když nikdo nebude dělat žádné fotky, pak je tento portál naprosto bez obrázků :-( a to by pro ostatní byla určitě velká škoda.

Neděle 10. října 2010 v 19:48® Daffne
Daffne

Máš krásné ryby a krásné fotky ,ale trochu nerozumím té fotce kde jsou sumci na špagátu uvázani . Kurfa proč jim tam ten špagát rveš MNĚ NENÍ JASNÝ. pODLE OKOLNÍ VODY NIC NENAZNAČUJE TOMU ŽE BY BYLI VELIKÉ VLNY A KDYŽJE MŮŽEŠ FOTIT v noci tak proč je teda uvazuješ? Měli by jste se vzpamatovat a začít používat trochu mozek.Nezáleží vůbec zda byli puštěni a nebo sežráni. to je uplně jedno. Ale kvůli něčímu egu se museli ty ryby týrat. Hnus.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:09® Horalcz
Horalcz

moc pěkný,gratuluji k sumíkům.Škoda že já jsem neměl štěstí letos v Itálii.

Pondělí 4. října 2010 v 16:33® LojzaRybka
LojzaRybka

jen čumim :)