Vyhledávání
Sonar Humminbird SmartCast RF 15e
6.7.2005 | Grendel | 8.501 zobrazení | 20 odpovědí
Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. února 2011 v 15:05 ® váGus
-
Jeden mám na prodej, jestli někdo má zájem,tak mě kontaktujte na 603416512. Cena 4000,–Kč a je dva roky starý
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 20:50 ® regulus reakce na …
-
Tak ještě jednou jen výřez
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 20:48 ® regulus reakce na …
-
Vzdal ne, ale nemám nikoho v USA, takže pouze odložil na neurčito. Na obr je, co ti to vypíše když zadáš doručení na svoji adresu, pokud to bude po zmenšení k přečtení.
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 14:20 ® Prichy reakce na …
-
regule, ty uz jsi to vzdal?
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 13:00 ® regulus reakce na …
-
Jediný řešení někdo tam. Opravdu jsem to zkoušel. přijde tě to na těch 70 USD + cca 7 USD doprava po USA a balíček do ČR by mohl být tak okolo 10 USD, ale za tu cenu neručím. Večer ti sem píchnu Print Screan obrazovky, té hlášky.
reagovat - Pondělí 12. června 2006 ve 12:34 ® Prichy reakce na …
-
regulus: to jsou pekny peclivky grrrr, kurna to mi stve, za tu cenu by to totiz byla pekna pomucka. Jinak tys to u kabelasu zkousel?.......za 5000 mi to taky pripada trochu moc, koukal jsem i na nemecky odkazy, taky to tam maji tak drahy. Kurna mi rekni, ze nenajdeme cesticku. Mam mozna kluka, co ma v americe segru......pokud by nebylo zbyti…
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 11:46 ® regulus reakce na …
-
PRICHY – zklamu tě, rozdíl je ve frekvenci, tu pro USA bys správně neměl v Evropě používat, ale to je nepodstatné. Cabelas ti to prostě do Evropy nepošle. Zaplatit to jako Evropan můžeš, ale dodací adresa musí být v USA, Kanadě, Japonsku a tuším v Austrálii. Takže jen pokud máš někoho na území těchto států, tak to poslat jemu, aby ti to pak poslal. Ten sonar sem taky chtěl a utřel jsem hubu, nemám tam nikoho. No a na to, abych za to těm našim šmejdům dal skoro 5 litrů, na to je to zase moc velkej krám.
reagovat - Pondělí 12. června 2006 v 10:58 ® Prichy reakce na …
-
boban: malinko vytahnu toto zapadle tema…nekdo nekde psal, ze i s timto typem se da najit ryba? Jesli jsi to jeste neprodal, jake mas zkusenosti po roce?
Na cabelasu to maji ted za 69dolacu, tak o tom premyslim. Typ pro EU (oranzovan sonda) meri od 1 metru nahoru, co typ pro USA ? nevite nekdo…od jedne stopy by to bylo idealni. Dali by se s tim hledat krasne mista na rece.
reagovat - Pondělí 11. července 2005 ve 22:02 ® PJ
-
Viděl jsem to jednou na dírkách, kde to určitě plnilo funkci měřiče hloubky a možná i indentifikátora ryb. Jinam mě překvapapilo, že to půspbí dojmem hračky, byl to typ s „hodinkama“, hrubá grafika displeje se ani neblíží obvyklému sonaru, dosah to má určitě míň než inzerové hodnoty, ten kolega to zkoušel krokovat, ±15–20m . Jinak řečeno, když budech chytat u břehu a budeš chtít změřit hloubku a najít třeba nějakou jámu pak to splní tvé představy. I když tyhle možnosti se zdají docela praktické, stejně bych do toho nešel, respektive hodně by záleželo na pořizovací ceně.
reagovat - Pondělí 11. července 2005 ve 21:22 ® Grendel
-
Opravdu už nikdo nemá zkušenosti s tímto a mu podobným bezdrátovým sonarem?
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 22:01 ® Grendel
-
Pro bobana ,byl bych rád jestli by jsi mi mohl trochu obšírněji odpovědět na pár věcí. Zda je to dno čitelné dostatečně,myslím tím přesnost hloubky,náhlé prohlubně,kmen pod vodou,nebo jestli poznáš štěrkové dno od nánosu bahna a jak často se přístroj mýlí. Předem díky.
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 16:27 ® boban
-
Já mám RF 30e. Ryby se stim opravdu hledat nedají. Používám to na zjistěni hloubky a reliefu dna na nic jinýho to dobrý není.
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 11:09 ® Grendel
-
Tu sondu bych klidně i kuchl,baterku vyměnil a pak bych to celé dal klidně do nového obalu,nebo utěsnil ten původní.
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 0:48 ® dudu
-
Grendel- nejsem si úplně jistý, četl sem někde návod,ale teď ho nedokážu nikde najít, ale myslím si, že sonda má integrované baterie. Zapíná se automaticky při styku s vodou a po vybití baterií musíš koupit novou sondu. Při udávané životnosti 400 hodin to vypadá dobře, ale jednou ti zmokne, necháš ju ve vlhku a baterka je v pr… . Taky jsem o tom sonaru v duchu přemýšlel, ale po mých zkušenostech, že mám všechno hned vybitý, a to co je v návodech udávaný není nikdy pravda sem od toho upustil. Ale to je jen má úvaha, ta životnost, praktické poznatky bohužel nemám
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 0:11 ® Grendel
-
Pro dudu co myslíš tou mizernou zivotností sondy. baterie,nebo ztráta.
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 18:15 ® Grendel
-
Kdyby jsem si pořídil klasický echolot ,musel bych si k němu pořídit neklasickou loď a nebo klasickou loď a k ní tažné z vozíkem. Chci jen vědět jestli data z tohoto sonaru jsou dostatečně čitelná co se týče reliéfu dna.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 11:47 ® xycht
-
radši bych si pořídil klasickej echolot
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 0:20 ® dudu
-
Nemám ho, ale byl sem s borcem co s tím sondoval dno a nějak mě to nepřesvědčilo. Mizerná grafika, v mírném větru to mělo výkyvy jak prase. Navíc ta životnost sondy taky nic moc.
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 ve 23:43 ® Grendel
-
Nechci hledat ryby,ale vhodná místa pro lov jako jsou zlomy,potopené stromy a td.
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 ve 13:02 ® rybar11
-
V našem rybářském obchůdku se dá i půjčit. Já s ním však zkušenosti nemám, když si rybu najdeš sonarem tak to moc z rybařením společného nemá, tedy podle mně.......
reagovat