Chytej.cz

Nĕjaké revíry okolo hradce králové???? necteno

14.7.2014 | makes | 3.186 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. srpna 2014 v 0:59 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> tak dnes na T pěknej chcanec a ještě před ním přišel úhoř, cca 70, celkem překvápko, pak už jen netopejři :-)

reagovat
Sobota 9. srpna 2014 ve 13:19 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> nevymasí, když se bude brát rozumně a hlavně tam netahat kdejakýho vandráka, normálně to najde málokdo a i když, nemusí se do nich trefit, na podzim tam můžem sedět jako trubky a nebude nic, i když je jich tam dost. Já měl všechny na rybku, kuku ani červa jsem tam ani nezkoušel :-) S rybkama je trošku problém, nalapat ty akorát, snad se zítra podařej.

reagovat
Sobota 9. srpna 2014 ve 12:12 ® dvorak reakce na …

malamut> čau,na řece je fakt přecandátováno,ko­lega z práce jich už má přes 50 a to bere jen takové ty „lepší“. No ono se to časem vymasí a vše se vrátí do normálu,takhle to fakt nejde,když už berou na kuku,červa a podobně.

reagovat
Sobota 9. srpna 2014 v 10:51 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> nazdar Daníku, tak jezdím na Labe, jak jsme se bavili o tom úseku, od úterý každej večer a pokaždý dva candáty, vše od šedesáti do sedmdesáti, paráda, a to šel měsíc nahoru, kdybych to nezažil, nevěřil bych. Zítra asi pojedem na T, prej tam byla nějaká razie, Zemánek na lodi s policajtama a jebali tam blbce s bivakama, inu, komu není rady, tomu není pomoci, jen škoda, že jim za to nemůžou brát papíry, hned by bylo víc místa :-)

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 19:12 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> měl smůlu, byl zmasen :-) Další dva záběry byly to samý, jeden jsem nesek a druhej při záseku uřízl, asi o škebli, ale veselo bylo, jen rybky jsme lapli až těsně před devátou. Snad pojedu i zítra, potřebuju nějakou candátovinu :-) Lukáš byl na T, nějaký kudly a pár okyšů uvláčel, už aby bylo po prázdninách, je to tam samej kokot, i na místech, kam dřív nelezli, měl jsem chuť tam ponořit balík pletiva, aby měli o čem přemejšlet :-)

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 19:02 ® dvorak reakce na …

malamut> Takže i ten kapr by masil,tragéd jeden českej :-)

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 18:38 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> všude to bere, včera na R kapr na plotici :-)

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 18:06 ® dvorak reakce na …

makes> Bere to na Labi,posledních 14dní dost slušně. Takže žádné zevlování u PC a po světě,šup k řece :-)

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 ve 13:24 ® malamut reakce na …
malamut

makes> on si ta místa každej našel sám, takže proč je prozrazovat. A že ti je neprozradí, nemusí to bejt „masař“, to zas važ slova sokole. Jako že by ses věnoval byznysu a když si vzpomeneš, tak by ti někdo dal, jako neznámýmu joudovi, tip na flek, tak takhle svět nefunguje, naštěstí, prostě jeď na Roudnici, nahoň si tam triko a kdoví co ještě, a budeš spokojen. Nebo mi v OP dej nabídku, a vezmu tě na ryby, to je fér, si myslím.

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 9:44 ® makes reakce na …
makes

Vis ja myslel, ze rybari jsou normalni a reknou jo bere to na stribrnaku atd. Ale tady to je samej masar kterej se nechce podelit o mista aby mu tam nekdo nevytahl nejakou rybu kterou si muze ulovit a zabit on… fakt tragedie ty cechy!!! Procestoval jsem kus sveta a takovahle natura je jen v cechach…

reagovat
Pátek 1. srpna 2014 ve 13:49 ® Bahňák

makes> když vono to R&D k rybařině tak nějak patří, pokud nechceš hledat a zkoušet, jezdi na soukromáky kde si ryby ve vodě překážej. Je to otázka priorit a nedá se sedět jednou prdelí na několika židlích jak už tady bylo zmíněno.

reagovat
Neděle 27. července 2014 v 10:32 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> jestli jsi oželel pívo, tak to musela bejt fakt dobrá rybačka :-) Norci jsou prevíti, ale třeba na T úplně zmizeli, hodně dlouho jsem ho tam neviděl. Od Mikáda mám taky jeden feeder, celkem spokojenost, chtěl jsem ještě jeden ale dnes feederuju minimálně, tak by byl zbytečnej. Musím jít obírat uzený cejny, abych je nacpal do sklenic do oleje, to mě moc neba, ale zas to je dobrota :-)

reagovat
Neděle 27. července 2014 v 10:27 ® malamut reakce na …
malamut

superweb> zcela vážně, ryby jím a když mě baví je lovit, tak si je nebudu kupovat, nejsem debil. Zrovna před chvílí jsem se vrátil z Rozkoše a přivezl candáta, žádnej obr, ale po dvou letech potěšil a snad jich bude letos víc.

reagovat
Sobota 26. července 2014 v 17:14 ® dvorak reakce na …

superweb> Nemám zapotřebí někoho provokovat,ať si každej s rybou dělá co chce. Mě kapř chutná,navíc je přemnoženej a tak ho občas svezu domů :-)

reagovat
Sobota 26. července 2014 v 17:11 ® dvorak reakce na …

malamut> Čelovku mám,ale já jel jen na chvilku,vyzkoušet ten flek. Jenže to byla taková palba,že jsem oželel i večerní pívo,to už je co říct. A stejnak by byla prd platná,ve vysoké trávě bych tu norčí ďouru neměl šanci vidět :-) Fídr jsem koupil od Mikáda,slušná kvalita za normální peníz.

reagovat
Sobota 26. července 2014 ve 14:46 ® superweb
superweb

malamut, Dvorak: Z ty vasi diskuze nedokazu odhadnout jestli se bavite vazne, nebo se snazite provokovat C&R fanatiky..
V kazdym pripade hradecky kraj je rybarsky raj..neni treba ani moc dlouho hledat nez clovek najde vodu ktera mu vyhovuje

reagovat
Sobota 26. července 2014 ve 14:20 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> už jsi slyšel o čelovce? Parádní záležitost, až se potkáme, tak ti ji ukážu :-) Budeš muset dost masit, aby se ti to vrátilo, proto si nekupuju drahej cajk :-) Podoustev jsem ještě nezmasil, tak se tam někde budu muset stavit, ale asi to bude podobný cejnoj :-)

reagovat
Sobota 26. července 2014 v 10:03 ® dvorak reakce na …

malamut> Já si našel před nedávnem hezké místo na Labi,dokonce to ani nemám tak daleko. Na fídr jsem povodil kapry 50–60,nádherné podoustve atd,k večeru to tam i slušně lovilo. Jenže jak jsem to tam ještě tak neznal,tak jsem v noci šlápl do nějaké díry,šel jsem na držku a zlomil fídr za čtyřku :-(( No už mám novej a rybí maso mě to vynahradí :-)

reagovat
Sobota 26. července 2014 v 6:40 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> já jsem línější jak dva vandráci, žiju jen z toho, co jsem objevil v minulosti, o to víc to tutlám :-)

reagovat
Sobota 26. července 2014 v 0:05 ® dvorak reakce na …

malamut> Máš praudu,asi zůstanu. Ona ta ryba je všude,jen nebejt línej ji najít. Naštěstí většina rybářů je línejch jak vandrák :-)

reagovat
Pátek 25. července 2014 ve 14:16 ® malamut reakce na …
malamut

dvorak> ty se Daníku nepřestěhuješ :-) O víkendu byli kluci na Labi tam níž pod tebou a něco lapli, na to vedro dobrý, pak ti poreferuju kde a co :-) Dodělal jsem včera kšeft, dnes udíme a o víkendu se snad dostanu na T, zima na krku a je třeba plnit mrazák :-)

reagovat
Pátek 25. července 2014 v 9:49 ® dvorak

No ty bláho,tak já závidím jak sviňa hradečákům ty nádherný ramena kolem Labe a Orlice,tu druhovou rozmanitost a všechno kolem a ono se jim to nelíbí… Na starejch místech to není ono a po novejch se pídit nechce! Sním o tom,že se tam jednou přestěhuju a ty revíry budu mít za barákem. To pak bude úlovků :-)

reagovat
Pátek 25. července 2014 v 7:24 ® malamut reakce na …
malamut

makes> jak jsem psal, je to otázka priorit. Na Přelovu můžeš tvrdit, že úlovek pochází ze svazovky.

reagovat
Pátek 25. července 2014 v 6:11 ® makes
makes

Na roudnici jsem jezdil na dravce maji tam paradni kousky… dnes jedu zkusit prelov v cernozicich… chodim obcas na spravcak do predmeric a nebo za siko ake pride mi ze uz to tam nebere jako driv…jenomze ja mnohdy delam cely den…podnikam a neni to legrace aby vse fungovalo jak ma…jeste obcas jezdim ke znamemu na soukromak ve vyrave…tam jsou taky pekny ryby ale letos mu konci najem a uz mu to obec nechce prodlouzit protoze nejakej kamarad starosty to chce pro sebe..proto hledam neco kde jsou ryby a ja nemusim furt litat okolo hk…

reagovat
Čtvrtek 24. července 2014 ve 23:46 ® malamut reakce na …
malamut

makes> zkus změnit žebříček priorit, prostě nelze sedět jednou prdelím na mnoha židlích. Nebo máš blízko Roudnici, tam flek nehledáš, jen si ho zabukuješ a ve finále zjistíš, že tě to příjde levnějc, než svazovka, při tvým vytížení jinými aktivitami, určitě nalovíš a když pouštíš, tak tě pravidla mrzet nebudou.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2014 ve 12:21 ® dvorak reakce na …

makes> Však to je na tom to nejlepší,ne? Taky makám,dokonce dvanáctky,nějakou tu ženskou mám taky a místa jsem si našel luxusní. A to na hradecko ještě musím dojíždět.. Přítelkyni se můžeš věnovat v přírodě a při tom šmírovat vodu :-)

reagovat
Čtvrtek 24. července 2014 ve 12:03 ® makes
makes

Super odpovedi… Nekdo ale musi taky pracovat a venovat se pritelkyni.. tak kdyz uz jdu jednou zas tak to nechci travit hledanim mista.

reagovat
Úterý 22. července 2014 v 19:41 ® malamut reakce na …
malamut

pilot> já v HK před časem nějakou dobu bydlel a díky množství revírů jsem po pauze znovu začal rybařit.

reagovat
Úterý 22. července 2014 v 17:25 ® pilot reakce na …

malamut> jsem hradečák, aje tady v okolí toho opravdu dost na rybařinu. I Lesy ČR, mají svoje rybníky, jen se chtít projít podívat a nebýt líný !!!! Čus

reagovat
Pondělí 14. července 2014 ve 22:21 ® malamut
malamut

Nejsi sám, kdo to čte, to za prvý, za druhý nebuď línej a vyprav se k vodě, tam toho zjistíš nejvíc.

reagovat