Chytej.cz

lov na boilis necteno

3.5.2014 | Frysi | 3.541 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. října 2014 v 9:45 ® Stehlik75

Velice zajimavé informace o lovu na boilies a nějaké eady najdeš na http://www.inrybar.cz/lov-kapra/ Zkoušel sis vyrabět boilies sám?

reagovat
Sobota 24. května 2014 ve 14:11 ® double-j reakce na …

Frysi> Já bych se tím nestresoval…min. neděli jsme byli s kámošem na rybách 2 hod., chlapi vypadali, že tam sedí celý den a jedinej, kdo chytil rybu jsem byl já, po asi hodině a půl, což byl mimochodem jedinej záběr :-) Je to o štěstí…zkoušeli jsme od červů přes kukuřici, žížaly až k peletám a zafungoval normální foukanej dipovanej rohlík :-)

reagovat
Středa 21. května 2014 v 9:05 ® carpium
carpium

Pokud se na boilies kapři v revíru nechytali, tak si na nej musí nejprve „zvyknout“. Já bych začal tak, ze si vyberu místo a to si začnu zakrmovat. A pak tam začnu chodit. Využil bych nějaké přírodní boilies, co víc smrdí. A ať z toho máš radost, udělej si kuličky sám doma :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2014 v 15:54 ® Frysi
Frysi

Doufám že to zafunguje protože moc úspěchů nemám,za dvacet pětihodinových vycházek mám na tom revíru 4 kapříky do 50 cm a jednoho amura,to zkouším všechny možný montáže návazce nástrahy a věčinou nic,ale i ostatňí jsou na tom podobňě,kteří chytaj klasiku,ale když jdu na sousední revír tak si zachytám pěkně,ale všechno kolem 40cm.Tak chci zkusit to boili ryby tam jsou i ty větší 60–70cm,ale moc se jim nechce a jaký boili zkusit na pětihodinový vycházky.

reagovat
Středa 7. května 2014 v 19:11 ® Alov reakce na …
Alov

Frysi> Uč je na určitou příchut. Při každé rybačce prokrm místo třeba 20 kuličkama. Neboj. Úspěchy se dostaví. Nehledej v tom vědu :-)

reagovat
Úterý 6. května 2014 ve 20:21 ® Belgam

Myslím,že na takový revír jsou lepší jiné nástrahy.

reagovat
Neděle 4. května 2014 v 10:35 ® Frysi
Frysi

No jo abych tam pak neseděl měsíc bez záběru a všichni se mě jen smály

reagovat
Sobota 3. května 2014 v 15:19 ® FInnnp

Proč by nešlo.Lov na Boilie na malých vodách má své kouzlo.

reagovat