Chytej.cz

Pytláci, podsekávači a jiní dobytci u vody necteno

15.10.2013 | HaD | 57.164 zobrazení | 904 odpovědí

Rád bych, abychom v tomto fóru soustředili naše zážitky s pytláky či rybáři, co na svazových vodách hrubě porušují rybářský řád (nezapsaná docházka či zapomenutý metr to fakt není) a i jak se případně podařilo pytláctví vyřešit. Zkušenosti určitě pomohou ostatním. Naše svazové vody si musíme chránit!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   31 30 29 ...
Čtvrtek 14. ledna 2016 ve 12:57 ® Twisp258 reakce na …

naprosto souhlasím !

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2016 v 17:04 ® kubas reakce na …
kubas

kerob> Vždyť to říkám, protekce, zasloužil by sis pár let natvrdo :-D …

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2016 ve 12:30 ® kerob reakce na …
kerob

kubas> :-)
Za štičku jsem si udělil podmínku .-D

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2016 v 9:57 ® Pr3v1t3k
Pr3v1t3k

Skoro to vypadá, že dobytci od vody si tu dali sraz :-D

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 23:08 ® kubas reakce na …
kubas

kerob> Obdivuji, že z mého pohledu tak inteligentní a chytrej člověk jako ty na to vůbec reaguješ :-) . Smekám :-D . Být Davidem, tak to vyhážu hned a byl by klid…

Jinak se divím, že za tu štičku ještě nejseš v kriminále. Protekce :-)) ?

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 22:07 ® Robur reakce na …
Robur

kerob> na takovou anketu by byl hovnocuc malej:-)

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 21:53 ® regulus reakce na …
regulus

relis> to by nedopadlo, oni ti prudiči jsou obvykle největší machři za klávesnicí ve virtuálním světě, v tom reálným by sis jich asi vůbec nevšimnul, obvykle sedí v koutku …

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 21:44 ® relis

Že si nedate do rypaku!Kdo to ma čitat ty chujoviny.

reagovat
Středa 6. ledna 2016 v 19:30 ® Robur
Robur

dobrá zpráva je, že ignorace funguje, jsem na ni pozapomněl, přidal tam pár lidí a je vymalováno. Ale když si představím, že to čte někdo, kdo na tento web zavítá, tak ho tu asi moc věcí nezaujme.

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 14:26 ® Mrknato reakce na …

kerob> Tak abych tady napsal něco pozitvního, co není výblitkem, tak 99% informací si normální rybář zjisti u „své“ MO, nebo rybníkáře.

Nemusí to nikdo upravovat na pravou míru, to je první level. Pak tu máme druhý level a to, jestli to, co se děje v MO a u rybníkáře je správné a děje se podle všeobecných pravidel. A dále tu je třetí level a to, zda to, co se děje je zákonné, potřebné a efektivní.

O tom ty, já a ani anketa nerozhodne. No a mně se zdá, že rybářský web je pro takovéto polemniky vhodné místo, pokud se jedná o objektivní web.

Proč věci personifikuješ? Je důležitější, hájit např. štiku do konce června, nebo jí lovit jako např. v Maďarsku, nebo v rybníkářství od jara? To je jádro věci, které tu mělo zaznít a bohužel nazanělo a takových témat je velmi mnoho. Jestli štiku v květnu loví David, pytlák a nebo muškař je formálně jedno, nikoliv však věcně.

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 14:02 ® kerob reakce na …
kerob

Mrknato> výblitky jsou příspěvky některých uživatelů v rámci jinak celkem normální diskuze.

Normální rybář/návštěvník webu není obvykle (pokud netrpí nějakou poruchou) zvědav na to, co tady předvádíš ty, malamut apod…

David jasně uvedl věci na pravou míru a stejně do něj šiješ (já bych tě už dávno ignoroval). To jsou ta hovna.

Můžeme udělat anketu a jsem zvědav, kolik lidí ty tvoje a malamutovo výblitky bude hodnotit jako nějakej přínos.

Na zbytek asi nemá cenu reagovat…

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 12:53 ® Mrknato reakce na …

kerob> No vidíš, tak třeba já bych o žádné diskusi nenapsal, že to je výblitek.

Definuj prosím „normálního rybáře“. Je snahou a úkolem webu chytej sdělit normálnímu rybáři na co chytat, co právě frčí, kde to koupit, u koho, kde chytat, kde vysadili, kde chytat štiky v květnu, kde pstruhy v lednu, kde kapř 25kg, na co si dát pozor, atd.?

Myslím, že ti nic nebrání si vytvořit vlastní web, stejně jako vlastní revír, nebo káď se štikami pro celoroční těžbu a vošmatávání. Tyto „kádě“ demokraticky míjím velkým obloukem, stejně jako wostré weby wostrých a moderních. Za takový web chytej zatím nepovažuji a proto zde zveřejňuji to, co zveřejnění zasluhuje.

Najdi prosím jedno jediné hovno, které jsem po někom hodil, možná, že jsem některé vrátil, neb jsem zvyklý si po sobě uklízet lovné místo.

Že si osobuješ rozhodovat, co koho zajímá a co ne, co je rovno nule, tak to jsi minul dobu „příteli“. Byl by z tebe gardový cenzor, mít obušek a pouta, tak i PS VB. Chce se mi zase nějak zvracet......

reagovat
Středa 6. ledna 2016 ve 12:16 ® kerob reakce na …
kerob

Mrknato> ber to spíš tak, že výblitky některých lidí jako jseš například ty a malamut (palivec a další…) zde vytvářejí takovou atmosféru, že ti normální, co se sem choděj bavit nebo se chtěj něco dozvědět, sem brzo přestanou chodit, protože číst ptákoviny od zakomplexovaných blbů jednou přestane bavit každýho.
Být to můj web, už dávnou výše jmenovaní vč. tebe nemají přístup. Možná to není demokratický (a nikde není dáno, že to demokratický být musí – chytej je soukromá záležitost, kde pravidla určuje majitel), ale hovno bys s tim udělal a tady by bylo lépe, protože ty hovna co po sobě tady házíte, nikoho v podstatě nezajímaj a jejich přínos je roven nule…

reagovat
Středa 6. ledna 2016 v 8:48 ® Mrknato

Jak to píše robur, pokud budeme mít tu zpropadenou demogacyjy, tak na chytej, u vody a ani jinde nebude nikdy klid a pořádek.......

Robure, ty musíš mít zcela jistě bezpečnostní prověrku na rybářsky přísně tajné, že si si tak sebou jistej...... Mně lidi tvýho typu doženou až k úsměvu jako sluníčko, ale to ty jistě víš........

reagovat
Středa 6. ledna 2016 v 8:39 ® Robur
Robur

pokud bude na Chytej prostor pro neustále vysírače, prudiče atp., tak zde nebude prostor pro normální rybáře a diskutující.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 18:55 ® Mrknato reakce na …

HaD> Já jsem celkem přátelský člověk, nevím proč bych se měl mračit a dělat u tebe vyjímku? Každému se představím, tak že ví s kým má tu čest. To neznamená, že se budu chlubit úlovky ryb, nutně závodit a učit lidi je chytat. Daleko nejdůležitější pro mě je, aby bylo kde a aby bylo co a o tom se bavím, je to snad tak blbý?

K tý těžbě. V zákoně slovo těžba není, ale téměř každý soukromák v režimu rybníkářství pověřuje zájemce hospodářskou těžbou ryb. Zřejmě proto, aby tak alespoň formálně naplnil lov pro zajištění produkce ryb a rybího masa.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 18:01 ® Nevyn reakce na …

Petula> Tak mi to přišlo. Ale kašlu na to, jdu napivo .

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:52 ® Petula reakce na …
Petula

Nevyn> Ono se někdy tady takhle dohádat není na škodu,ale musí se to někam hnout,člověk i někdy dostane i jiný pohled na danou problematiku,tudíž je to i užitečné,ale pokud je to jen plácání se na jednom místě a o již vyhořelém tématu,tak je to vždy na místě típnout. :-))

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:45 ® Nevyn reakce na …

Petula> Jasne, kdyz to bude konstruktivní debata. Rad se srazim.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:37 ® Petula reakce na …
Petula

Nevyn> kašli na to,co padnout mělo padlo a určitě se brzy u jiného tématu srazíme tak nějak všichni,tak to na chatu chodí.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:35 ® Nevyn reakce na …

HaD> Mam s takovejma zkušenost v praci. Kecu plno, ale skutek žádnej. Tak me tihle lidi proste vadí. Chápu ze za ten můj příspěvek zacnu někomu vadit ja. Co už. Každopádně jdu najít nějakou diskusi kde se něco dozvím, o rybách.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:31 ® Nevyn reakce na …

Petula> To je mi u .....nemam tyhle typy rad. A jestli to schytam, ok, at mi přijedou říct do Brna do očí. Nemam s tim problém. A pokud je to, ze se někoho zastanu lezení do riti, tak mi to neva.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:15 ® Petula reakce na …
Petula

Nevyn> A teď to od někoho schytáš :-)) ,jelikož teď vypadáš jako bys lezl někomu do prdele tak daleko,že dál ani nejde.Je to jako na každém chatovém foru,štenkrová­ní,hecování,hle­dání záminek,ale do závisti to má hoooodně daleko,tomu věř,takhle se závist najevo nedává :-))

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:13 ® HaD reakce na …
HaD

Nevyn> Nelam si tím hlavu. Já ale myslím, že mi tihle nic nezávidí. Jsou nemocní svou fanatickou zlobou. Mnoho let stejnou. A jen za klávesnicí. Mrknato jen jednou přišel na výstavě a žulil se jak sluníčko a večer už zas jel svůj kafemlejnek. Stačí se podívat, co za ty roky vyplodil. O rybách snad nikdy ani písmeno.

http://www.chytej.cz/…861/diskuze/ http://www.chytej.cz/…um-odpovedi/ http://www.chytej.cz/…1/komentare/

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:06 ® HaD reakce na …
HaD

Mrknato> Neodpovídáš. Kde je to v zákoně?!

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 17:04 ® Nevyn

Tohle je hovno diskuze, tohle je srani se do jednoho člověka. Ono je pane Havlicku velmi jednoduché se do Vás trefovat, protože děláte něco navíc, něco co třeba ostatním pomůže lépe chytat nebo se z Vašeho videa naučí něco nového. A to se nezapomíná, to některé lidi sere, stejne jako je sere Vagner, Nikl a podobni. A serete je i Vy. A serete je hodně, protože mate i web a taky prodavate vyborne smacky, pomohl jste vyvinout rybářský kajak, organizujete akce, testujete nejnovější cajky a pod. Proste tyhle lidi strasne serete uz jenom tim, ze jste. A vite proc? Protože Vám závidí, coz nikdo z nich neprizna, zavidi Vam úspěch, lidi co Vás uznávají a respektuji a to ze jste něco dokázal. A to ze jste lovil na soukromaku stiky v květnu,je jen další zaminka jak Vás vysirat. Tak je poslete do riti, obhajovat se nemusíte. Navíc na fóru umí vysirat každej, to není moc velké umění.

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 16:54 ® Petula reakce na …
Petula

kerob> promlčeno,bylo to kdysi :-)) )

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 16:53 ® Mrknato

HaD> http://www.lovkapra.com/…ir-roudnice/

Tady to máš úplně přesně.........

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 16:49 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> budeš polit dehtem, posypán peřím a mučen!

reagovat
Úterý 5. ledna 2016 v 15:58 ® kerob
kerob

Kdysi jsem ve vlastním soukromém revíru bez vyjímky (akvárko) chytal štiku na gumu abych ji mohl prevezt jinam… byl únor, neměl jsem rybářský lístek, byla podměrečná (což jsem dopředu věděl :-) ) … kua asi se půjdu udat, jsem horší než David :-D

Jinak výborná diskuze.

reagovat
novější starší
Stránky:   31 30 29 ...