www.pujcithausbot.cz
smartCHYTEJ

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | David H. | 30.801 zobrazení | 920 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony. Nepoužívejte prosím HTML značky. Odkazy, odstavce a seznamy se vytvářejí automaticky podle syntaxe Texy.

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
novější starší
Stránky:   31 30 29 ...
Pondělí 22. dubna v 9:35 ® OBr reakce na …
OBr

jarda01> pokud se jedná o lepší uspořádní obsahu, tak to budu určitě ještě ladit, na týhle aplikaci není kromě názvu nic definitivního. Jinak na iPhone5 tuším, že bude obsah po krajích trochu oříznutý, tohle bude opraveno co nejdřív.

reagovat
Neděle 21. dubna v 19:12 ® jarda01

Pouzivam iPhone 5. Neuvazujes o podpore vetsi obrazovky prave pro 5? Mam verzi programu Pro.

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Sobota 20. dubna ve 13:16 ® OBr
OBr

Tak aby řeč jen tak nestála, udělal se další update na Androidech, na iOS to je ve schvalování – aktualizovali jsme popisy revírů MRS na rok 2013, díky za upozornění!

reagovat
Čtvrtek 18. dubna v 18:05 ® Luccini reakce na …

OBr> Aha tak to jsem jouda já to nevidel na te popisce tak me ani nenapadlo na ni tuknout:) Supr dik.

reagovat
Čtvrtek 18. dubna v 16:37 ® OBr reakce na …
OBr

Luccini> o co se konkrétně jednalo? Podrevír by měl být uveden i v detailu popisu – ťuknutí na název nalezeného revíru, nebo na zvýrazněnou část revíru (což je tedy horší na trefu)

reagovat
Čtvrtek 18. dubna v 15:29 ® Luccini reakce na …

OBr> Ahoj prosím bylo by možné v mapě revírů uvést i číslo podrevíru, nedávno jsem na to narazil, že tam je název, ale chybí číslo, takže stejně musím zpátky do soupisu, abych mohl provést zápis do povolenky.

reagovat
Čtvrtek 18. dubna v 15:17 ® OBr reakce na …
OBr

madtongan> jak jsem psal v mailu, na winphone máme Lite verzi (na stránkách aplikace je to ještě neopravené), plná verze by se měla chystat někdy na podzim, teď jsou prioritou mapy revírů.

reagovat
Čtvrtek 18. dubna ve 14:48 @ madtongan

Chtel jsem se zeptat – na strankach aplikace se pise, ze verze pro windows phone se pripravuje. Dalo by se nejak odhadnout, kdy by mohla byt pripravena? myslim ta plna placena.. budu porizovat telefon a kvuli praci by to mel byt windows, nebo ios, ale nechci iphone. teoreticky bych mohl poridit galaxy s3, ale ztizilo by mi to dost pristup na prac. email, a prace je precijen prace, takze nejspis poridim lumii920, ale docela rad bych vyuzil tu plnou appku. diky

reagovat
Úterý 16. dubna ve 23:51 ® OBr
OBr

iOS má aktualizované obě verze

reagovat
Čtvrtek 11. dubna v 11:10 ® OBr
OBr

Aktualizace na Androidech (klasická a PRO verze), na iOS to je ve schvalování – aktualizoval jsem řád MRS na rok 2013. Lite verze pro další systémy budou aktualizované brzy, jen musím vyšetřit trochu času.

Jinak tady máte tabulku funkcí jednotlivých verzí na různých systémech:

reagovat
foto/forum/2013/th-img97468.jpg
Středa 13. března v 15:04 ® OBr
OBr

Tak to jsem rád, že jede. Jinak pokud nemáte(nechcete) používat datové připojení v terénu, je dobré si v nastavení zapnout ukládání mapy(uloží se automaticky na SD kartu na Androidu, na iOS samozřejmě rovnou do telefonu/tabletu). Doma si pak na wifině projdu mapou oblast, kam se asi tak chystám, vše se mi uloží a v terénu mám mapu i bez datového připojení.

reagovat
Středa 13. března ve 14:54 ® Fryw
Fryw

S místem jsem bojoval na starym telefonu. Hodně zabíraj aktualizace facebooku a google aplikací. Když jsem měl telefon novej, stačilo doinstalovat doporučeny aktualizace a už to hlásilo „málo místa“. Takovej facebook ten nakynul aspoň 3×, a co do systémovejch prostředků z asi 24 mb ram zabíral 90 mb. Pryč s aktualizacema. Taky je dost rozdíl v androidu. Ve verzi 2.2.2 (froyo) nejde celkem dost věcí hodit na sd kartu, u novějších už je to v pohodě.

reagovat
Středa 13. března ve 14:21 ® vagi
vagi

Tak jsem udělal více místa a nainstalovano. Pak presunul na kartu,takže.žádné místo nezabírá.

reagovat
Středa 13. března v 11:01 ® Fryw reakce na …
Fryw

vagi> me ta nainstalovana apka zabira 43,09 mb. Při instalaci to vezme myslim kapanek vic.

reagovat
Středa 13. března v 10:51 ® OBr reakce na …
OBr

vagi> jj, po instalaci to bezproblémů přesuneš na SD

reagovat
Středa 13. března v 10:34 ® vagi reakce na …
vagi

OBr> tu klasickou. Pak je tam ještě LITE a ta má 8 MG. Jeste něco smaznu a zkusim. Po nainstalovani lze presunout na SD kartu,ze?

reagovat
Středa 13. března v 9:56 ® OBr
OBr

Jinak se dnes nebesa snesla a povolili nám PRO verzi na iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh ..konečně.. Ještě doplnit správný řád pro MRS a pro letošní sezonu máme splněno a můžeme chystat novinky do další verze ;-)

reagovat
Středa 13. března v 9:53 ® OBr reakce na …
OBr

vagi> jakou verzi si instaloval? Ono je to zabalené, takže to po rozbalení bude o něco větší, ale 45MB by snad mělo stačit.

reagovat
Středa 13. března v 8:49 ® džigit reakce na …
džigit

vagi> asi to máš pokažený :-P ;-)

reagovat
Úterý 12. března ve 22:54 ® vagi reakce na …
vagi

OBr> Čauky, tak jsem to zkusil nainstalovat a přestože jsem měl 42 MG volných v telefonu, nelze nainstalovat pro nedostatek místa v úložišti. Tenhle telefon je fakt divnej… Nemáš tip, čím to může být? Zkusím ještě něco odinstalovat, přesunout již není co.

reagovat
Sobota 9. března v 16:11 ® OBr reakce na …
OBr

casper> kdyžtak piš, když nebude něco jasné.. na čem ti to běží?

reagovat
Pátek 8. března v 11:28 ® casper
casper

tak jsem si konečně stáhnul tuhle super aplikaci :-) tak doufám, že se s tím naučím dobře pracovat :-D

reagovat
Čtvrtek 28. února ve 13:09 ® OBr reakce na …
OBr

Mrknato> foto lze vložit, stejně tak i souřadnice a polohu úlovku – GPS se vkládá automaticky, podle poslední známé polohy, nebo se může nově zaměřit nebo doplnit „ručně“ posunutím v mapě. Akorát to neumí zjistit GPS souřadnice z fotky(pokud je obsahuje), sice je to teoreticky nepotřebné, protože jak jsem psal, při zakládání úlovku se použije automaticky aktuální souřadnice, jenže když to člověk bude dodělávat dodatečně, asi by se to hodilo. V pátek budu na výstavě(a pak v hospodě), takže můžu komukoliv ukázat v praxi, jak to funguje.

reagovat
Čtvrtek 28. února ve 12:13 ® Mrknato

Mám dotaz, lze vložit ve verzi „PRO“ do záznamu o úlovku fotografii a tím pádem i souřadnice a polohu místa úlovku?

reagovat
Sobota 23. února ve 12:51 ® OBr reakce na …
OBr

lunimus> myslím že jako LINE, on i ten rybník se dá takhle po obvodu zakreslit

Martin Mošna> to byla informace, že jsem poslal aplikaci ke schválení na Apple, abychom tady neřešili jenom tvůj tablet. Zkus se podívat na google a pokud vládneš angličtinou, podívej se na https://www.google.cz/search?… něco jsem našel třeba hned tady: http://www.androidtablets.net/…-solved.html

reagovat
Sobota 23. února v 11:01 ® lunimus reakce na …

Martin Mošna> Znamena to tolko, ze tvoje prispevky ohladom tabletu a wifi pripojenia vobec nepatria na tento server … patria na server zaoberajuci sa IT oblastou. Chod napr na poradna.sk kde mas aj oblast PC

Aby to tiez nebolo mimo temu, OBr> pisal si, ze v dalsej tabulke mas GPS suradnice celeho reviru. Mas to riesene tak, ze GPS datami vyhradzujes AREA, alebo LINE data?

reagovat
Sobota 23. února v 10:50 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

OBr> No to mi dělá wifi všude i na veřejným místě :/ .. A nepochopil jsem tuto větu No a aby to nebylo mimo téma, poslal jsem ke schvalování znovu tu PRO verzi na iOS, jsem zvědavej, co s tím ušáci zase provedou.

reagovat
Pátek 22. února ve 22:21 ® OBr reakce na …
OBr

Martin Mošna> fakt to může bejt routerem, zkus to na nějaké otevřené wifi třeba u KFC..pokud to pojede v pohodě, nastav si doma nějaký jednodušší zabezpečení.

No a aby to nebylo mimo téma, poslal jsem ke schvalování znovu tu PRO verzi na iOS, jsem zvědavej, co s tím ušáci zase provedou.

reagovat
Pátek 22. února v 18:27 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Fryw> já nevím co to přesně je.. když se kouknu do nastavení/info o telefonu označení modelu wonder media wm8650 Verze sistému Android 2.2 Verze jádra 2,8242,9 a td… Je to tablet tak na internet a obyčejný hry. já nic zvlaštího nepotřebuju ale u minulího tabletu mě wifi jela i když sem měl 1 čárku.

reagovat
Pátek 22. února v 11:40 ® OBr
OBr

Aktualizovali jsme iOS aplikaci, bohužel placená PRO verze pro iOS nebyla zatím schválená, odůvodnění, že její funkčnost a vzhled nerespektuje zvyky a pravidla na iOS je poněkud komické…je to totiž úplně to samé, co nám už přes rok bezproblémů schvalují u klasické verze. Takže zase zdržení.

reagovat
novější starší
Stránky:   31 30 29 ...