smartCHYTEJ

Rapala Tactical Bag necteno

4.2.2012 | Walley | Ostatní nádobíčko | 961 zobrazení | 13 odpovědí

zkušenosti ? obrázky ? všechno sem budu moc rád ;) http://www.nasoutokushop.cz/rapala-tactical-bag-d6670

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…

Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Přispívám anonymně

Jsem registrován

Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Fotografie
Ke vzkazu můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
Úterý 13. března v 0:29 ® mira.ll reakce na…
mira.ll

pali778>ahoj, ta větší 200×130×45 , menší 140×70×30

reagovat
Neděle 11. března v 10:29 ® pali778 reakce na…

jirkajj> nazdar.. mohol by si mi odmerat aka velke krabicky vojdu do tych prednych vreciek na tom batohu?

reagovat
Neděle 11. března v 10:28 ® pali778 reakce na…

mira.ll> nazdar.. mohol by si mi odmerat aka velke krabicky vojdu do tych prednych vreciek na tom batohu?

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Neděle 19. února v 11:10 ® troutkiller

Bagl mužeš mít jakej chceš ale ve finále stejně skončíš u vesty:-))

reagovat
Neděle 19. února v 11:04 ® jirkajj

Omlouvam se za kvalitu fotek, ale foceno jen mobilem :) třeba ti to pomůže..

reagovat
foto/forum/2012/th-img19810.jpgfoto/forum/2012/th-img19811.jpgfoto/forum/2012/th-img19812.jpg
Pátek 17. února v 11:49 ® osprey reakce na…
osprey

Walley> Jo, to je důvod. Do lodě je ale možná lepší nějaký ten patrový organizér jako dodává třeba firma Plano.

reagovat
Čtvrtek 16. února v 19:50 ® filip111
filip111

mám ho už druhou sezonu a jsem spokojen. Nepromokne ani v silném dešti.

reagovat
Čtvrtek 16. února v 19:03 ® Walley reakce na…
Walley

osprey> j tky by stačil…ale potřebuju nepromokavý protože dost chytám z loďky a někdy nemam dost času na vybrání vody…nebo chytám v dešti

reagovat
Čtvrtek 16. února v 19:02 ® Walley reakce na…
Walley

jirkajj> díky

reagovat
Středa 15. února ve 12:51 ® osprey reakce na…
osprey

Walley> Myslím, že to celkem spokojeně používá David Havlíček. Mě stačí obyčejný batoh a dvě kapsy na bundě.

reagovat
Středa 15. února ve 12:05 ® jirkajj

Ja sem si ho koupil na lonskou sezonu a jsem spokojen. Pouzivam jen na privlac..do tech dvou vyklapecich kapes co jsou na tom plate na hrudi se vejde spousta nastrah. v zadu se toho vejde vubec hafo, az se o vikendu dostanu domu a vzpomenu si dam i par fotek ;)

reagovat
Středa 15. února v 7:25 ® Walley
Walley

to nikdo nevi?

reagovat
Úterý 7. února v 16:42 ® mira.ll
mira.ll

klidně si ho kup, mám ho dva roky a jsem s ním spokojen.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19727.jpg