Rybářství – rybářský časopis další číslo vychází 1.6.
- POZNEJTE HO A ULOVTE! SUMEC VELKÝ (SILURUS GLANIS)
- NAPSALI JSTE NÁM
- KLADIVO ČESKÉHO VIKINGA
- ZLO JMÉNEM VODÁCI
- ZA KAPRY S LUKÁŠEM KRÁSOU
- LOV KAPRŮ NA ČESKÝCH SVAZOVÝCH VODÁCH (6)
- SUMČÍ ARÉNA
- CANDÁT OBECNÝ: MALÝ PRŮVODCE PŘÍVLAČÍ (2)
- MĚSÍC, LESY A PÁR ŠTIK
- OKŘÍDLENÉ TROJHÁČKY
- CHYTÁNÍ SUMCE NA KRÁSNÉ ŘECE
- PRAGU URBAN FEEDER FISHING
- MORFOLOGIE, ANATOMIE A FYZIOLOGIE RYB V KOSTCE
- POZOR NA ŽIHADLA A ŠTÍPANCE
- MLÝNY - PRAŽSKÁ KAMPA
- AMAZONIE - CESTA ZA SNEM
- LOV HLAVATEK NA TRÁVU ANEB ŘEKA, KDE CHCÍPL PES (2)
- ALJAŠKA - MOŘSKÝ RYBOLOV U OSTROVŮ AFOGNAK A KODIAK (2)
- KDO SE DIVÍ, PROČ SE NA KUBĚ ERNESTU HEMINGWAYOVI TAK LÍBILO?
- O MODRÉM MARLINOVI ANEB JAK JSEM PŘEKONAL REKORD
Vyhledávání
rybaření na Gruntech
4.2.2012 | jirkap | Domácí revíry | 731 zobrazení | 13 odpovědí | upravitDobrý den,
chtěl bych se dozvědět Vaše názory na soukromý revír Grunty u Brna.
Předem moc děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…
- Středa 15. února v 19:08 ® jirkap reakce na…
-
hrdobec> Díky, už pomalu uvažuji o změně plánu
reagovat
Vážně díky - Středa 15. února ve 13:04 ® hrdobec reakce na…
-
jirkap> Je to pakárna,hlava na hlavě když se to sjede. Místa od sebe vzdálená ani na 10metrú a ten zlatokop to bez problému celý zaplní pokud budou zájemci a na to jak se ti bude lovit zvysoka kašle. Ryby chytaný pořád dokola sou většinou dojebaný(např.jeseter co sem chyt měl v hubě 6 urvanejch návazců) takže za mě už nikdy víc. Strávil sem tam před lety 3tejdny takže vim o čem mluvim.
reagovat
- Úterý 14. února v 11:15 ® jirkap
-
No, popravdě jsem celkem zklamán z odpovědí, čekal jsem, že se něco dozvím. Ale asi nemáte rádi soukromé revíry, což se dá pochopit. I tak díky, zkusím to jinde.
reagovat - Neděle 5. února ve 14:14 ® ladamaj
-
chosebaits>Pepčo kdyby to šlo tak tě dám do vedení ČRS aby tam byl pořádek a né chaos od židle.
reagovat
- Neděle 5. února ve 12:29 ® regulus reakce na…
-
chosebaits>
reagovat

- Neděle 5. února ve 12:22 ® chosebaits
-
Není nad to přelstít rybu a né hladové rybě dávat žrát s háčkem!
reagovat - Neděle 5. února v 11:09 ® jirkap
-
Taky jsem slyšel a četl dost negativního o správcové a pořádku v areálu. Máte tedy někdo konkrétní zkušenosti???
reagovat - Sobota 4. února ve 22:48 ® ladamaj reakce na…
-
regulus>zajímavé spousta kamarádů z Gruntů mě posílá každý rok pozvánku a to ještě s upravenou cenou.No je to pro mě štreka ale jinak to není až tak špatné či jó.
reagovat - Sobota 4. února ve 21:05 ® regulus reakce na…
-
jirkap> přiznám, že ani neznám nikoho kdo by tam jezdil, ono když se podíváš na ceny, tak asi není divu, navíc to co jsem už psal, takže se o to pranic nezajímám, no a to že se tvářím tajemně je jednoduchý, v klidu mu to řeknu do očí, ale proč to ventilovat na netu. Mimochodem doporučuju přečíst diskusi u sousedů http://www.mrk.cz/diskuse.php?… . Jak jsem to tak přelítl, tak je to jak mnoho jinejch věcí. Když už bych jel na soukromák, tak jak to tam mám asi 9 km, jel bych raděj 50km do Jestřabek, tam aspoń vědí co činí a rozumí tomu, starají se o vodu i lidi co tam jezdí.
reagovat - Sobota 4. února v 19:22 ® jirkap reakce na…
-
Zajímavé,děkuji…
reagovat - Sobota 4. února v 17:38 ® regulus reakce na…
-
jirkap> odpověděl jsem na tvůj dotaz, důvodů k tomu co jsem napsal mám hned několik. V prvé řade nekapřím, v druhé řadě nemusím soukromáky (obecně), v třetí řadě vím kdo to provozuje a ve čtvrté řadě vím kam přišlo několik trofejních ryb z okolních svazových revírů a u některých i za kolik. Dál to rozebírat nebudu, přeber si to sám.
reagovat - Sobota 4. února v 17:29 ® jirkap reakce na…
-
Díky za odpověď, i tento druh reakcí jsem čekal, ale když nenapíšeš dúvod, jako by jsi nenapsal ani ten příspěvěk…
reagovat - Sobota 4. února v 17:16 ® regulus
-
Můj názor je, že bych tam nikdy chytat nešel i když to mám kousek.
reagovat