Vyhledávání
Pruty Shimano Catana
24.11.2011 | stenli1998 | 29.937 zobrazení | 126 odpovědí
Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. prosince 2011 v 18:09 ® troutkiller reakce na …
-
Robass>Chceš říct jak to dopadne?Ty tam pošleš čoiku oni jim daji pokutu za špatně napsanej záručák protože záruka je opravdu 24 měsícu.V novém záručáku se objeví fráze že životnost muže být nižší než 24 měsícu a si v P…li jak na začátku.Každá firma má několik bodu proč reklamaci nemusí uznat a je jen na ní zda je využije.Nikdo nebude řešit že si s prutem skoro rok nebyl u vody ale to že pokud by se jednalo o materiální nebo výrobní vadu prasklo by to po pár náhozech atd.Zkus to ale pochybuju že do tohodle někdo pujde
reagovatLeda Ellie Mc Bielová.Dělám reklamace 10 let a věř že vím o čem mluvim!
- Pondělí 12. prosince 2011 v 17:02 @ Robass reakce na …
-
Máš zcela pravdu,dnes jsem to ověřoval,pak přišel nějakej pičus a má to Normark,vlastníci jsou finové a prokurista firmy je Sirůčka.Co se týče reklamací jednají protiprávně,takže záruka je vždy 24 měsíců a nikoliv 6 měsíců jak tvrdí,stačí zajít na ČOI.
reagovat - Neděle 11. prosince 2011 v 8:28 ® troutkiller reakce na …
-
rgb23>Gamáč byl výhradní dovozce před cca 4 lety!!!Dnes je to Normark jako skoro v celé evropě.
reagovat - Neděle 11. prosince 2011 v 0:26 ® rgb23
-
Robass> pokud je Gammarus výhradní dovozce pro ČR, jak uvádí na záručáku, tak jsou reklamace v jeho rukou. Pokud ti stejnou reklamaci uzná Normark, pravděpodobně to opraví na vlastní náklady bez vědomí Gammarusu. Ale možná je to všechno jinak
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 23:47 @ Robass reakce na …
-
rgb23> s tou špičkou to má jen ten gammarus,a proč asi,aby nemuseli měnit nebo vracet peníze.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 23:34 @ Robass reakce na …
-
tak tady máte dva různé záruční listy jeden od gammarusu a druhý od normarku,jaký je tedy pravý,nebo-li kdo je překupník a kdo origo prodejce,to já už dávno vím,každopádně na reklamace by měl být jeden metr,né to brát podle ksichtu
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 22:41 ® rgb23 reakce na …
-
Robass> zlomené koncové očko ti u Shimana nikdo na reklamaci neuzná. http://www.gammarus.cz/novinky.php?… „UPOZORNĚNÍ: Pokud dojde ke zlomení (poškození) prutu v prvních 20 cm délky špičky prutu, je poškození způsobeno vždy chybnou manipulací a na tento připad se nevztahuje záruční oprava.“
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 20:57 ® troutkiller reakce na …
-
Robass>Nebudˇ jako dítě!Pokud o to Aspire nestojíš tak až ho budeš vyhazovat já se stavim pod oknem
reagovatčím dražší prut tím kvalitnější a křehčí grafit,stačí do blanku tuknout 5g hlavičkou a je po
Proto bych s uznanou reklamací moc nepočítal
Ti-Boron mám ale radši chytám Morethan
- Sobota 10. prosince 2011 ve 20:48 @ Robass reakce na …
-
troutkiller> řešení mám,v případě neuspěchu všechno shimano vyhážu oknem a nahradím ho sportexem,mám tady už nový katalogy takže slintám po TiBoronovi,mluví o 10leté zaruce na Blank,ale radši si přečtu záruční list,aby v tom nebyl nějaký blaf.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 20:36 ® troutkiller reakce na …
-
Robass>Mám pocit že ti popřeju upřímnou soustrast protože tohle ti někdo těžko uzná jako reklamaci
reagovatSundej očko zamáčkni slzu a prut zkrat o dva cm,vyjde to každopádně levněji!
- Sobota 10. prosince 2011 v 19:17 @ Robass reakce na …
-
skwor> Pozor na gammarus,nechci je hanit do poslední chvíle jsem u nich nakoupil už vercajk za 150 tis.,ale oni nejsou výhradním prodejcem,tím je u nás Normark,Bylo mi tak řečeno od Normarku,a i na stránkách Shimana najdeš jen ten normark,i záruční listy jsou jiné.co se týče prutů,volím dražší serie protože lovím výhradně to co se nedá ulovit,a rád experimentuju.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 19:12 @ Robass reakce na …
-
při rychlosti našich soudů to bude v prdeli,od roku 2005 jsem se do letošního roku soudil z jedním zmrdem kvůli autolaku co mi dojebal,škoda byla 30 tis.,dnes musí zaplatit 1,3mil.Kč Takže počítám,že Normark bude mít nejdražší prut ve své historii.Jinak se zlomil poslední 2cm. prutu,koncové očko.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 19:11 @ Robass reakce na …
-
při rychlosti našich soudů to bude v prdeli,od roku 2005 jsem se do letošního roku soudil z jedním zmrdem kvůli autolaku co mi dojebal,škoda byla 30 tis.,dnes musí zaplatit 1,3mil.Kč Takže počítám,že Normark bude mít nejdražší prut ve své historii.Jinak se zlomil poslední 2cm. prutu,koncové očko.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 17:53 ® skwor reakce na …
-
Robass> Tak to hodně štěstí, Aspire není levný prut, tam to přejít nejde. Svůj jediný vláčák od šíma jsem kupoval v Gammarusu a naprosto v pohodě. Jinde jsem neviděl, aby prutu před prodejem věnovali takovou pozornost.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 17:12 ® troutkiller
-
Robass>Přeju ti hodně štěstí,jen nám pocit že při rychlosti našich soudu budou z nového prutu profitovat tvoje děti
reagovat(Hele jak daleko od špičky ti ten prut praskl???
- Sobota 10. prosince 2011 v 15:45 @ Robass reakce na …
-
osprey-dám jim co proto,je třeba aby všichni věděli co jsou zač,také je třeba si rozmyslet koupi prutu který vám bude ležet mimo sezonu ve skříni,takhle se člověk pak vyvaruje nepříjemnostem.Prostě jak někdo zde napsal,jsme v čechách,tak proč nevyjebat s nějakýma hlupákama.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 15:41 @ Robass reakce na …
-
troutkiller -mám několik přívlačových prutů,dokonce mám dva i v Holandsku kam jezdím na ryby,no a pak jsem si udělal radost,koupil na ní novou stellu i šnůru a otestoval ho až na podzim.Nikdo nemůže vědět,že záruka je půl roku,nikde to není napsané,takže se budu řídít zárukou 24 měsíců.A jestli je tedy na mých bedrech dokázat vadu materiálu,tak za jejich peníze to protáhnu několika výzkumnýma ústavama,a veškeré náklady stím spojené budu žalovat.Nenechám si to od nich líbit,a veřím že takových je nás více.Také co se týče servisního centra Normarku,je to nějký sklad Karlovy University,takže zřejmě to opravuje nějaký knihovník,resp. mu stačí jen tisknou dopisy je nám líto na toto se záruka nevztahuje-odchod na párky.V pondělí jdu na ČOI,vysvětlí mi bližší reklamační řád at nevyhazuju další peníze.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 13:33 ® osprey reakce na …
-
Robass> Dej jim co proto. Co je jim po důvodech, díky nimž jsi prut nemohl užívat po dobu těch 10 měsíců každý den?
Je v záruce a jestli má někdo něco dokládat, tak jsou to oni. Oni by měli znaleckým posudkem doložit, že jsi ten prut v záruční lhůtě zlomil vinou neopatrné manipulace nebo tak.
Na druhou stranu, jsme v Čechách…
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 10:23 ® troutkiller reakce na …
-
Bigpista> Tak vidíš že se to nedá vydržet
reagovat)
- Sobota 10. prosince 2011 v 9:50 ® Bigpista reakce na …
-
troutkiller> Tak jsem o tom přemýšlel a zjistil jsem, že jsem ti kecal. Byl jsem s ním vláčet hned v únoru na Vltavě 7, tam je povolená celoroční přívlač
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 9:41 ® troutkiller reakce na …
-
Bigpista> 16.4 začínaji pstruzi tak proč ho neprubnout dřív
reagovatPak moře a máš tu pomalu zahájení
čekat takovou dobu bych nevydržel
)
- Sobota 10. prosince 2011 v 9:15 ® Bigpista reakce na …
-
troutkiller> Deset měsíců je dlouho, ale když jsem si třeba letos v únoru koupil na For Fishing přívlačovej proutek, tak si taky poležel ve skříni do června…
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 7:09 ® troutkiller reakce na …
-
Robass>Mužu se zeptat na jednu věc která je pro mně nepochopitelná?Jak se někdo s prutem dostane k vodě až po 10 měsících????Když pominu nějakej uraz nebo špitál tak to nechápu,páč osobně s prutem peláším k vodě ještě v den nákupu
reagovat))
- Sobota 10. prosince 2011 v 0:02 @ Robass reakce na …
- reagovat
- Pátek 9. prosince 2011 ve 23:53 @ Robass
-
Mám úplně stejný problém,koupil jsem Aspira CX loni k vánocům,k vodě jsem sním šel letos v říjnu,ulomila se mi špička,tak jsem to reklamomal a šašek ing.Pavel Lukáš mi napsal stejný dopis,volal jsem do Normarku a slepice Trkalová mě slušně odflákla stím že co chci po roce užívání prutu,a že za cenu 5200kč si mužu vrchní díl koupit.Jsou to normální hovada,myslí si že záruku dávají jen na půl roku.Takže jsem to dal právníkovi,protože si od Normarka nenechám srát na hlavu.
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 21:48 @ jirs reakce na …
-
On ale praskl hned při prvním chytání, nebyla na něj vytažena žádná ryba, asi při dvacátém nahazování 13 gramovým woblerem. Je to na něm vidět, naprosto čistý korek, nevymačkané sedlo navijáku, žádné škrábnutí. Já jsem s ním ale nechytal hned po zakoupení, když potom praskl, tak mne to naštvalo a dal jsem ho do skříně, nechtěl jsem ho ani vidět a když jsem ho chtěl vyreklamovat tak jsem zase nemohl najít záruční list a trochu se to protáhlo.
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 12:36 ® troutkiller reakce na …
-
jirs>Každá věc krom běžně opotřebytelných má záruku 2 roky,je přinejmenším divné že prut v tomto místě nepraskl hned(což je logické z pohledu výrobce)Mně se něco podobného stalo s Dragonem,praskl v pulce při druhém náhozu a byl děsnej dohad,Prasklej díl chtěl dovozce dodat na posouzení což nebylo možné páč byl někde na dně Otavy,atd.Problém na problém!Kámoš reklamoval Daiwu a žádnej problém,díl byl dodán obratem jako reklamace!Je holt firma a firma
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 2:03 ® rgb23 reakce na …
-
jirs> pak už je to věc právníků, pokud mi to za to vůbec stojí. Neumím dohledat, jestli si Shimo pře xy lety určilo nějaké zvláštní podmínky při prodeji. Prut by těsně nad spodním očkem sám od sebe prasknout neměl a slušný prodejce by to eventuálně mohl zohledit.
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 v 1:38 @ jirs reakce na …
-
Některé záruční listy od Shimana nemají pasáž o 20cm od špičky. Mně praskl spodní díl při prvním chytání ale protože jsem to nereklamoval do půl roku od zakoupení přišly mi takovéto odpovědi při pokusu o reklamaci.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 23:18 ® rgb23
-
jirs> Výrobce (dovozce) poskytuje záruku na výrobek dle zákona č. 136/2002 Sb., kterým se mnění zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a to v délce 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na závady způsobené vadou materiálu či chybným zpracováním výrobku. Za vadu nelze považovat změnu vlastnosti výrobku, která vznikla v průběhu záruční doby v důsledku nesprávného používání či skladování, opotřebení popřípadě nesprávého zásahu. Záruční dobu nelze zaměňovat s dobou obvyklé životnosti zboží Pokud dojde ke zlomení (poškození) prutu v prvních 20 cm délky špičky prutu, je poškození způsobeno vždy chybnou manipulací a na tento připad se nevztahuje záruční oprava. Toliko podstatného ze záručních podmínek Shimana.
reagovat