Chytej.cz

obchod v praze necteno

18.9.2010 | deniiis | 6.603 zobrazení | 28 odpovědí

prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. března 2017 v 19:51 ® benik63
benik63

Black Bass s.r.o. Slezská 1324/44, Praha 2, 120 00

Provozní doba březen až prosinec

PO 09:00–19:00 hod.

ÚT 09:00–19:00 hod.

ST 09:00–19:00 hod.

ČT 09:00–19:00 hod.

PÁ 09:00–19:00 hod.

SO 09:00–19:00 hod.

NE 09:00–19:00 hod.

Provozní doba leden a únor

PO 09:00–18:00 hod.

ÚT 09:00–18:00 hod.

ST 09:00–18:00 hod.

ČT 09:00–18:00 hod.

PÁ 09:00–18:00 hod.

SO 09:00–18:00 hod.

NE 09:00–18:00 hod.

reagovat
Úterý 21. února 2017 ve 23:17 ® jepice-zruseno reakce na …

superweb> Třeba Shakespeare stál v 70. letech v Německu cca 10 západních marek. Nevím, jaký byl tehdy běžný plat na západě, ale zase taková raketa ta cena nebyla. „Ball bearing“ byl nejnižší řada a o špatné kvalitě se mluvit nedalo. Ty navijáky fungujou doteď, ale po přemazání se začnou lépe točit. Samozřejmě, že President II za 100 marek byl trochu jinde, stejně tak třeba ABU nebo Penn nebo tehdejší DAM Quick.

reagovat
Úterý 21. února 2017 v 16:06 ® superweb reakce na …
superweb

kerob> muze te na tom stvat tak mozna ekologicky dopad dnesni spotrebni doby, ale jinak naprosta pravda. Jak zminoval nize jepice, drive se ta udrzba resila, ale drive stal te navijak v primeru k prumernemu platu mnohem vice.
Na druhou stranu, mam dost spotrebnich navijaku v tehle cenove relaci, ktere i po mnoha letech bez jakekoliv udrzby stale bez problemu funguji. Nektere z nich i casto a pravidelne pouzivam.

reagovat
Pondělí 20. února 2017 v 16:36 ® kerob reakce na …
kerob

Lynx> údržbu neřeš, naviják za 1700 je prostě spotřební zboží a dokud se bude točit, tak se bude točit, pak si prostě koupíš jinej. Návod k údržbě je téměř nereálný sestavit, protože každej tu věc používá jinak, na jinou techniku a jinak intenzivně… a od toho se servis i servisní interval odvíjí. Na 95% všech navijáků co jsou na trhu, náhradní díly vůbec neseženeš. Naviják není auto, obvykle se ani nevyplatí naviják této cenové kategorie vůbec opravovat…

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 19:26 ® jepice-zruseno

Je pravda, že u starýho shakespeare bylo (v nekolika jazycích), jak namotat vlasec, jak nahazovat, k čemu je která páčka a matice brzdy. A z druhý strany bylo napsáno, že po rybolovu se má naviják otřít hadrem a při rybolovu na moři jednou ročně rozebrat, vyprat ve vodě s jarem a podle obrázku namazat a složit. Tady jsem našel něco k ABU, je to podobné. https://vintagefishingtackle.co.uk/…eel-booklet/ Dneska se nic neudržuje, ve většině případů po záruce rovnou vyhazuje. Náhradní díly jsou problém, ale shimano nebo třeba Spro má snad servis v ČR

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 15:26 ® superweb
superweb

Pravda je, ze kdyz jsme pred casem k rybarine privedli cloveka, ktery nedrzel v zivote prut v ruce, pomohli jsme mu s vyberem zakladniho vybaveni a domluvili jsme se ze druhy den pujdeme spolecne na ryby. Za ukol dostal doma si namotat vlasec na civky navijaku. Koho by napadlo, ze muze mit prepnutou packu pro oboustranny chod klicky a namota si vlasec obracene :-)
Asi jsou opravdu veci, ktere zkusenejsiho rybare nenapadnou, ale zacatecnika mohou potrapit.

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 11:46 ® Robur
Robur

trošku mně to připomnělo: Letí policajt a prase ve vesmírné lodi. Oba mají přesně rozdělené úkoly! Prase má za úkol,až se rozsvítí červená kontrolka, stiskout červené tlačítko a vyslechnout další instrukce, policajt má za úkol při rozsvícení zelené kontrolky stisknout zelené tlačítko a rovněž vyslechnout instrukce! Tak letí,letí a najednou svítí červené tlačítko, prase zmáčkne kopýtkem červené tlačítko a slyší: "odpoj přídavné nádrže, vypni startovací motory a změň kurz na 5–2–3§! Policajt se vyděsí jaké úkoly čekají na něho,když prase dostalo tak náročné úkoly.

Letí dál a najednou se rozsvítí zelená kontrolka, policajt tedy zmáčkne zelené tlačítko a poslouchá: „dej nažrat praseti a hlavně, probůh, na nic nesahej“!!!

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 11:43 ® Robur reakce na …
Robur

Lynx> sory, ty píšeš, že ničemu nerozumíš, ale přesně víš, co prodavači udělali blbě.

Kup si bič.

Návod zde: https://www.chytej.cz/…-s-kovbojem/

některé fotky jsou ironie. Ke kostřičkám návod nebývá přiložen.

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 11:11 ® Lynx

Jak vyměnit cívku, to jsem si našel jedním dotazem na youtube (předtím jsem měnil pouze u navijáku se zadní brzdou, tady jsem točení přední brzdou vzdal moc brzy). Ale zajímala mě údržba, jsou tam ložiska, tření… Možná není žádná údržba nutná, ale opravdu by prodejce/výrobce zkrachoval, kdyby k navijáku za 1749 Kč přiložil lístek s větou „není potřebná žádná zvláštní údržba“? To je jedna věc. Druhá věc je, že i když jsem prodejci řekl, že jsem absolutní nováček, dal mi věci, které se nikde jinde neprodávají, na které v celé ČR, ani u něj, neseženu nic, ani tu cívku. To prostě pro začátečníka není vhodné, já bych doporučil něco běžně dostupného. Znovu říkám, že určitě pomohou tomu, kdo ví, co chce. Ale píšu to proto, že můj dotaz se týkal začátečníka, jako začátečník jsem se tam představil a jako začátečník teď hodnotím.

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 9:18 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Lynx> Pokud tě takovéhle dotazy napadly až doma, co ti brání se do prodejny vydat znovu a zeptat se? Určitě tě nevyženou a vše ti ukáží a zodpoví. Obecný problém odborníků ve VŠECH oborech je, že nedokáží přizpůsobit svojí úroveň pod určitou hranici. Mě by taky nenapadlo (a stejně by na tom asi byla většina přítomných) ukazovat někomu proaktivně výměnu cívky, prostě bych předpokládal, že to ví. Nebyl by v tom zlý úmysl. Jen mi přijde trochu nefér veřejně komentovat úroveň obsluhy obchodu kvůli tomu, že ti neodpověděli na otázky, které jsi jim nepoložil.

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 9:17 ® Robur
Robur

to pobavilo, tak si vezmi ty věci, vra´t se do kšeftu a nech si to vysvětlit.

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 0:30 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Lynx> Tak jestli jsi absolvoval normální kurz na získání RL měl by si znát základy, už tam jsi měl získat základní znalosti, jak RŘ, tak jednotlivých technik, jak připevnit splávek, háček karabinku atd. Návod na použití prutu a navijáku? Popravdě ani nevím co by tam měli psát, informace o prutu bývají nad ručkou a to, že se to za tu ručku drží snad nemusí nikdo psát, údržbu nevyžadují žádnou. U navijáku by měla být rozborka a snad jsem se ještě nesetkal, že by v balení nebyla, že máš točit kličkou a pokud chceš nahodit překlopit překlapěč se snad taky psát nemusí, pokud zvládneš sestrojit šroubek z matičkou, zvládneš i sešroubovat naviják s prutem. Co by tě tak zajímalo konkrétního v návodu?

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 0:16 ® Lynx

Když tam jde člověk, který ví co a jak, určitě si vybere nebo dostane radu, kterou potřebuje. Ale mne v tu chvíli opravdu nenapadly některé věci, na které jsem se měl zeptat, to přišlo až doma. A když jsem to nedostal ani ústně, chtěl bych to alespoň na papíře. Přece jen to není tak malá investice, člověk by chtěl, aby mu to pár let vydrželo.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2017 ve 23:38 ® kerob reakce na …
kerob

Lynx> Na tohle fakt neumim odpovedet, ale sousedky se zeptam ;-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2017 v 19:38 ® Lynx reakce na …

Zdá se, že ze mne chceš dělat hlupáka, pozor, aby se to neotočilo proti tobě, zejména když nevíš, o čem mluvíš. Přiložit návod je zákonná povinnost, pokud nejde o zřejmé nebo obecně známé skutečnosti. Chceš snad tvrdit, že údržba navijáku je obecně známá, tj. zná to i tvoje sousedka?

A když prodavači řeknu, že mám první lístek a chci první výbavu, schopný prodavač se tomu přizpůsobí. Nebo mě měl poslat do… jinam. Tady jsem dostal něco, co se nikde jinde v ČR neprodává, na co neseženu žádné náhradní díly, nic. Dokonce už ani v té prodejně.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2017 ve 14:34 ® kerob reakce na …
kerob

Lynx> on ten návod dost pravděpodobně fakt neexistuje a pokud k prutu a k navijáku potřebuješ návod, tak imho problém je uplně někde jinde. A počítej s tim, že ani k olovům, háčkům, vlascům, šňůrám a „dalšímu zbytky výbavy“… žádnej návod nedostaneš :-)

BTW: jsem si jistej, že kdyby ses jich zeptal na místě, jak se například mění cívka, poradí ti, nicméně málokdy si přijde koupit něco na ryby někdo, kdo vůbec netusi alespoň základní způsob pouziti.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2017 ve 13:21 ® Lynx

V BlackBass možná rozumí rybařině, ale o začátečníka se moc dobře nepostarají. Doporučili mi prut i naviják, ale když teď hledám nějaké informace (např. návod, protože přiložený žádný nebyl, výměna cívky), jako kdyby neexistoval. Ostatně, zkuste si sami vygooglit iron trout f-xt 2000. A o prutu to platí v bledě modrém. U zbytku výbavy dám šanci jinému obchodu.

reagovat
Úterý 24. ledna 2017 ve 21:58 ® hypac.cz reakce na …

Lynx> Zkus Rybářské potřeby v Podolí, obrať se přímo na pana Skopku :-) Adresu najdeš tady: http://www.rybaripodoli.cz/…i/2-KONTAKTY

reagovat
Pondělí 9. ledna 2017 ve 23:09 ® Lynx

Díky, až do jara se mi čekat nechce, už se těším k vodě, takže zkusím ten BlackBass :-)

reagovat
Sobota 7. ledna 2017 v 10:10 ® jepice-zruseno reakce na …

Lynx> je to sice z ruky, ale během jara mívají akce na pruty ve vipa, ujezd nad lesy. Je potreba se tam dojet podivat, na strankach nic nenajdes. Tak jenom kdybys mel cestu. Black Bass ve slezke celkem funguje a mají tam už taky dobrý výběr.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2017 v 11:50 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Třeba BlackBass ve Slezké…

reagovat
Středa 4. ledna 2017 ve 23:47 ® Lynx

Ahoj, razítko na prvním rybářském lístku mi teprve schne, takže bych uvítal tip na obchod, kde mi poradí, co nakoupit. Nepotřebuji nakoupit nejlevněji, rád za osobní a odborný přístup nechám vydělat. Hlavně nechci padnout do rukou někoho, kdo uvidí, že tomu vůbec nerozumím a vecpe mi věci, kterých později budu litovat. Ideálně centrum nebo jihovýchodní část Prahy (od Žižkova po Modřany). Díky za tipy.

reagovat
Středa 22. září 2010 ve 21:45 ® Hony

třeba tyto mají otevřeno v sobotu do 12,00:
rybářské potřeby Rumunská – KALLIOPE
BLACK BASS
Rybářské potřeby Podolí – Jan Skopka
Stodůlky – Renata Spudilová
Kaprařská speciálka
Pedafishing Praha
Tomi-Korda Na Maninách
Tomi-Korda-Kobylisy
Rybařské centrum – Rajchler

reagovat
Středa 22. září 2010 ve 12:39 ® jeewee
jeewee

Ahoj, v Radotíně je otevřeno každý den, víkendy i ve svátky od 8,00 do 20,00 hod.Je to Zítkova 1, Praha 5, Radotín. Je to super hlavně proto, že tam vždy mají červi , rousnice žížalky a nástražní rybičky atd :-) .

reagovat
Pondělí 20. září 2010 ve 14:53 ® kajulinda

V Říčanech je kram pod Lidlem SO-NE 9:00–17:00

reagovat
Pondělí 20. září 2010 ve 14:50 ® janecek

v Radotíně mají otevřeno i v neděli,ale nevim do kolika.

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 20:26 ® jersey reakce na …
jersey

Má pravdu ten chlapec… :-))

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 20:17 ® vagusoid

V sobotu v průhonicích v ravenu do 17 hodin jinak co vim a že oblejzám v praze rybářství furt tak nic.

reagovat