Chytej.cz

PODVODNÍK necteno

12.8.2010 | bigboy | 4.379 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 18. srpna 2010 ve 12:02 ® kerob reakce na …
kerob

noba> pokud kupujes pres ebay, tak za transakci ruci primo ebay. riziko je minimalni. Nicmene moje zkusenost je takova, ze za hranicema je mnohem mensi procento vychcanku, respektive mam desitky transakci pres ebay a desitky nakupu z eshopu po celym svete, platba paypal i kartou a jedinej problem je muskarskej navijak co mi nedorazil z Ciny, coz je chyba posty, proste se nekde ztratil, kopie papiru o odeslani mam, takze chyba neni u odesilatele.
Jinak jako prodejce na Aukru zasadne neposilam na dobirku, pouze osobni prevzeti nebo platba predem na ucet. Dobirka je draha a nemas jistotu, ze si to adresat prevezme.

reagovat
Středa 18. srpna 2010 v 0:34 ® noba
noba

výhodou nakupování na aukcích je občas Velmi zajímavá cena. Naštěstí tam existuje možnost udělovat hodnocení a podle toho následně zjistit jak na tom ten který prodejce je. Ale teda docela by mě zajímalo jak bych pacil peníze zpět z někoho z usa nebo japonska. Ale i to má určitě pay pal nějak pojištěné.ale zatím nikdy nebylo třeba. Já osobně prodávám sem tam nějakého woblera a taky upřednostňuji platbu předem. Občas se totiž stane že kupující dobírku nevyzvedne pak je cca 100kč za dobírku v tahu. Takže0o riziko je tu pro obě strany.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 ve 23:26 ® Prutos
Prutos

Mám podobné zkušenosti jako Noba či Tomashhr. Přes ebay či aukro nikdy žáný problém. U nás při nákupu „na dobré slovo“ jsem velmi opatrný pač vím jak to chodí…

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 ve 23:04 ® kerob reakce na …
kerob

Helmut2> prodavaci kolikrat naplkaj takovy voloviny ze je lepsi to neslyset a veci, ktere neni potreba vybirat se na netu kupujou suprove. Idealni je samozrejme kombinace obojiho – neco na prodejne, konkretni veci pres net. Navic sire nabidky pres net je narozdil od jakyhokoliv kamenaku giganticka.

reagovat
Úterý 17. srpna 2010 v 19:25 @ Helmut2 reakce na …

Chlapi jak můžete nakupovat něco z internetu a nemluvit z prodavajícím. Dyť když s chlápkem mluvíš po telefonu tak si alespoň ověříš jestli rozumí rybařině… Když kroutí „vo ničem“ tak tam pak něco nehraje. A stejně je nejlepší nakupovat u odborníka, kořalu z palírny (nebo u zkušeného kamaráda), sudy u bednáře… atd.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 23:08 ® kubas reakce na …
kubas

tomashr> já např. bych si nikdy nic nekoupil od osoby kterou bych neznal nebo od nějakýho pochybnýho nebo menšího eshopu a když, tak na dobírku nebo jako balík, ale nikdy bych neposílal peníze předem, kord čtyřmístnou částku… Nevím, ale v tomhle směru nevěřím nikomu a jak to tak pozoruju, tak se stále víc utvrzuju v tomto. Hlavně v ČR teda :-D .

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 ve 22:41 ® noba reakce na …
noba

tomashr> mam uplne stejné postřehy. I ta částka je podobná a vždy v pohodě. Teď jsem čekal na balík přes měsíc a už jsem Byl lehce nervózní ale nakonec přišel. Je to boj ale řek bych že platba předem na účet je běžný postup.

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 18:16 ® tomashr reakce na …

kubas> Hm, za poslední tři roky jsem poslal převodem z karty či Paypalu naprosto neznámým číňanům a američanům něco přes 60 tisíc korun a vše mi obratem přišlo. Holt ale u nás doma je to trochu méně idylické :-((

reagovat
Pondělí 16. srpna 2010 v 16:05 ® trpaslik

Jak tak na to koukám,nejsem sám,taky jsem si koupil balík,za 7050kč,místo rapal tam byl denní tisk a petlahev plná vody,jsem zvědavej kolik nás bude:-((

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 ve 21:56 ® Robur
Robur

tak si teď od něj objednejte něco a nevyzvedávejte, poštovné též není zadarmo

reagovat
Neděle 15. srpna 2010 v 11:58 ® troutkiller reakce na …

Carlos58> Jakou vidli ti nabídl?

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 13:59 ® kubas
kubas

Kurnik lidi, dneska se nedá věřit skoro nikomu. Radši všechno stokrát prověřit než si něco objednám. Když někdo pošle peníze jen tak a ne zrovna malou částku, tak když to napíšu na plnou hubu, tak je zkrátka blbec… Dnešní doba to hold umožňuje, protože i kdyby jste ho chytli, tak se mu beztak nic nestane a vám ty peníze nikdo nevrátí :-((

reagovat
Sobota 14. srpna 2010 ve 13:06 ® tucnak11
tucnak11

Mě nepodvedl jen drřym palce a jak ho chytite tak vam pomužu s vytahovani s něho dluhu,20 let ještě bude řvat v spanku hruzou.

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 ve 21:12 ® bigboy reakce na …

Carlos58> posím kontaktuj mne na tel.777574688. Chci pro PČR seznam všech podvedaných ať zmetka konečně zavřou. Dík.

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 v 9:16 ® cormoran
cormoran

Mně, nepodvedl, ale usilovně se snažil. Musím říct, že je velmi mazaný, má seriózní jednání a výborné vyjadřování. V některých věcech ale šlápnul vedle, když jsem ho „testoval“. Tou poslední bylo odeslání balíku z Prahy 1, přestože je údajně z Českých Budějovic. Balík je na poště, nechám mu ho s věnováním poslat zpátky:-)

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 v 8:22 @ Carlos_58

Dobrý den, mě také ten prevít podvedl. Nabízel odpruženou skoro novou vidlici za 4tis. (výhra). Peníze jsem poslal a nic. Carlos58

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 v 5:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

bigboy> a zkousel jsi ty kameny vlacet?Vis prd, treba to je jedna z nejnovejsich metod a nastrach a muze to mit uspech :-)) Ale samozrejme to byla jen sranda, kazdopadne drzim palce, aby jste ho dostali.I kdyz si myslim ze to bude hodne tezky a stejne asi vyfasne podminku.

reagovat
Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 21:26 ® bigboy reakce na …

Dobrý večer,
Dle mého pátrání jde o zkušeného podvodníka který vystupuje pod jmény Jaroslav Vaněk, Tadeáš Kováčik, e-mail adresy: kislikus@seznam.cz, bubblu@seznam.cz.z IP adrasy 89.24.6.102. Vět­šinou podvádí na hypermedia v oboru elektro-graf.karty, fotoaparáty, cykloturistika a rybaření na chytej.cz. (voblery, produkty JRC. U jeho nabidek nikde není uvedeno tel. číslo pouze e-mail. Vždy odmítá osobní převzetí protože posílá pouze balíček s kamením. Dnes jsem kontaktoval další podvedené osoby které 11.8.2010 podvedl. Vše už jsem řešil s PČR. Rád bych dal dohromady všechny podvedené pro policií. Děkuji.

reagovat
Čtvrtek 12. srpna 2010 v 18:02 ® HaD
HaD

v čem podvod spočívá?

reagovat