Chytej.cz

Soukromý rybník Černá Hora necteno

19.10.2009 | zazatec | 6.246 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj všem. Chtěl bych tu udělat takovou menší anketu. Rád bych věděl jestli máte zkušenosti se soukromým revírem v Černé hoře ( a pokud jo, tak abyste tento revír ohodnotili známkou 1–5). Já v Černé Hoře bydlím a na tomto revíru jsem chytal mockrát. Myslím si že to je velmi dobrý revír, ale chtěl bych znát váš názor.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. dubna 2016 v 10:09 ® Robur
Robur

a jak jste to vybavení dostali na místo určení? POkud tam majitel vozí vodu v kanistrech, tak je možná dopravní obsluha. Ale to už je doba na diskusi:-)

reagovat
Sobota 9. dubna 2016 v 17:05 ® janko.gi
janko.gi

Já tam chodíl víc jak 5 let a vždy jsem byl spokojen Cena povolenky byla dobrá občerstvení taky sice omezený ale šlo to Jenda

reagovat
Čtvrtek 9. září 2010 v 18:47 ® míša

Černu Horu jsem navštívil letos koncem srpna se svým kamarádem, který je invalidní důchodce 3.stupně a vášnivý rybář.Mohu pochválit výborný přístup k vodě, dobré záběry i úlovek a zpočátku i celem vlídné chování majitele.To se však změnilo v cela arogantní poté, co jsem jej požádal, abych mohl vjet autem na hráz rybníka do prostoru za boudu kde prodává lístky a občerstvení a zde naložit vybavení s tím, aby kamarád věci nemusel tahat k autu, které jsme měli zaparkované před dopravní značkou zákazu vjezdu všech vozidel s dodatkovou tabulkou dopravní obsluze vjezd povolen.Podotýkám, že kamarád má v autě znak ZTP a vlastní příslušné doklady.Pan majitel to komentoval slovy jako kam by došel kdyby sem každý jezdil,že jej buzerují z obecního úřadu a ať si vzmeme vozík a odvezeme si věci a na vozíku měl 10 ks kanistrů s vodou. Asi chtěl abych mu to vyložil.Přitom zapomněl, že dopravní značka se vztahuje i na ten jeho vozík(zákaz vjezdu všech vozidel).Můj kamarád není ten typ, který by se hádal a asi se za svoji nemoc, která jej omezuje v pohybu tak trochu stydí.Protože do Černé Hory jezdí rád, tak si nechce dělat nepříjemnosti­.I přes to, že je zde opravdu hezky, tak mne sem nikdo již nedostane a pokud budu moci, budu se snažit každého odradit od návštěvy Černé Hory pro chování majitele rybníku. A přitom stačil pouze slušný lidský přístup.Tento článek přepošlu na Svaz invalidů ČR a Obecní úřad v Černé Hoře. Snad se někdo chytí za nos.

reagovat
Neděle 25. října 2009 v 9:04 ® zazatec
zazatec

To tam fakt nikdo nebyl?

reagovat