Chytej.cz

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | 43.174 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...
Neděle 9. října 2011 v 16:39 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Robur> Jestli si to vyčíslím, tak mě budeš mít na svědomí. Praští to se mnou o zem.

reagovat
Neděle 9. října 2011 v 16:17 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Pozoruhodné statistiky. Já jsem chytal, trhal, jezdil, žral i pouštěl. Víc si nepamatuju.

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 13:52 ® Robur
Robur

v roce 2009 / 670Kč za urvané nástrahy je moc pěkný výsledek 2/ ujety 1230km – pokud bych to dělal účetní metodou, že 1 km je cca 5Kč, tak docela soda 2/ 88 prutohodiny je 5280 minut, chyceno cca 228 ryb, takže co 23 minut jsem měl rybu na prutě a vyc hází to na 5,8 ryb na vycházku, což ale hodně vylepšuje dovolená s potočáky a okounovaná koncem léta, s tím, že velikost okounků nestála za řeč. Zmaseni byli dva candáti, tuším 3 potočáci a 8 duháků, kteří ale pocházeli ze soukromáku, takže jsem si je vlastně koupil. Z udice mně spadl 1 cnadát kolem 40cm a asi 10 štik a 2 mohly mít kolem 70, pár mezi 50–60 a zbytek prcci.

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 13:49 ® Robur
Robur

oživuji

reagovat
Středa 12. ledna 2011 ve 22:36 ® monaster
monaster

tak já utrhal tak za dvojku, zlomil prut za trojku. ale i dost přinesla sezona :-) celkem jsem se vešel někde kolem 15.000 ale po jedné chytačce na Mandavě jsem se převlíknul z broďáků do gala, hodil rande a zatím jsou z toho 4 měsíce snad nejkásnější co jsem zažil. i na rybách se mnou byla ;-) jen asi nikdy nepochopí proč mám v sedačce v autě jako ozdobu z jedný strany mušku z druhý plandavku :-) jednou chtěla něco z kufru. mám třídvéřáka. když jsem tu rybařinu povytahoval nevěřila svým očím :-)

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:12 ® kubas reakce na …
kubas

kerob, sethy> Z mobilu nebo ze starýho MACu bych to ještě dokázal pochopit, ale myslím si, že 90% lidí co píše bez diakritiky, tak tak píše pouze z lenosti. Stejně jako si to po sobě leckdo ani nepřečte ten příspěvek…

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 17:29 ® sethy reakce na …
sethy

kubas> nebo třeba když píšu z mobilu, to bych se na to mohl tam ještě rvát háčky…

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 14:06 ® kerob reakce na …
kerob

kubas> psani bez diakritiky muze mit i duvod, treba u me, kdyz pisu z prace (starej MAC) by byla vetsina prispevku necitelna uplne. Hrubky jsou jinej level, clovek ukazuje, ze mu je u prdele vlastni matersky jazyk, protoze se neni schopen naucit ani tak zakladni vec, jako jsou vyjmenovana slova a Y/I na konci sloves a je mu jedno, ze ho ostatni muzou mit za negramotnyho debila.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 12:33 ® PetrC

Moc to prožíváte, proto pozor na divoké sny.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 12:26 ® kubas reakce na …
kubas

pepos.93> Je to hrůza no, ale pro mě jsou hrubky skoro na stejné úrovni, jako když někdo píše bez diakritiky. Což se taky nedá číst :-)

reagovat
Pondělí 10. ledna 2011 ve 22:53 ®  reakce na …

busemi> Asi budu zase za rejpavýho debila, ale místo voblerů a jiných nástrah doporučuju Pravidla českého pravopisu a přečíst alespoň 3X.. Píšeš že ti je 19– takže odvozuji, že jsi minimálně ve 4ťáku na Sš.. Jak tě tam mohli pustit??? A za další si rejpnu do tvý profilovky- sumec cca 130 uvázanej na laně??? Opravdu je to nový rekord nebo mega sumec? Proč ho vázat proboha?..

reagovat
Pondělí 10. ledna 2011 ve 22:28 ® dam
dam

Co ty lidi dnes ve škole učí???:-/

reagovat
Pondělí 10. ledna 2011 v 18:25 ® busemi

lonský rok pro mě začínal velkýmy nákupi.. voblerů twistrů kopyt smáčků od 4 cm až po velké sumcové 20cm. hned první vycházku jsem byl cocela úspěšný jak ve vytahnutých rybách ale tak v trhání :-) na kontě pár malích štiček a okounků ale taky nějakej vánoční stromeček s ozdobamy kterej nějakej blázen hodil do řeky :-(( na sumcovou vláčku ale vousatej žádnej

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 21:42 ® sethy reakce na …
sethy

Char> jj já mám taky na víc jak 100kg, ale jak to zapadne mezi obří šutry v regulaci je to v p.....
Ale ten jeden urvaný vyprošťovák ročně mi za to stojí. Ze břehu s tím sice nevytáhnu vše, ale dobré 2/3 ano.

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 21:39 ® Char
Char

sethy> to já taky a mám šnůru minimálně na 100 kg, vlastně s jedním wobem odcestovala štika když povolilo lanko za které jsem jí držel což pokud si vzpomínám byl letos jediný ztracený wobler :-((

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 21:26 ® sethy reakce na …
sethy

Char> já už jsem urval i pár vyprošťováků:-D

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 20:51 ® sus1 reakce na …

Char> Čoveče,já sem trhal dost.Kolega nosil sebou vyproštovák a já ho vždycky,né že by odmítal,ale tak nějak nepoužil.Pořídil jsem ho též a je to o něco opravdu lepší,než bez něj.:-)

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 20:31 ® Robur
Robur

jo, předposlední lov jsem našel pěkný šroubovák v loděnici pod molem

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 20:23 ® Char
Char

sus1> byl a docela dost, woblery jsem moc netrthal a při jejich uvíznutí používám vyproštˇovač, hodně chytám z lodě a vyprostit nástrahu nebývá problém, drážší nástrahy se snažím vyprostit, gum jsem utrhal poměrně dost ale to je spotřební zboží, revíry kde jsem letos chytal mám solidně zmapované tak jsem se pařezům jakžtakž vyhýbal

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 v 18:12 ® sus1 reakce na …

Char> Byl si vůbec teda na rybach??to neni ani možný.:-)

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 v 15:40 ® sethy reakce na …
sethy

Char> tak tak, raději to nebudem počítat :-93;

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 ve 14:30 ® FISHERBOY
FISHERBOY

do 15 tisíc.....

reagovat
Neděle 9. ledna 2011 v 11:43 ® Oňas28
Oňas28

Každej rok se s rybařinou vejdu do cca 15.000-myšleno i s benzínem,ale to sem chodil z 90% na ptruhovky. Letos jsem propadl chytání na přehradách a hnus velebnosti. Nová loď 9000,echolot starší 3000,motor+baterie 9000 to vše s kámošem na půl-loď sem vždy vozil domů v dodávce, ale jednou ji nechal u vody 2 noci a nějaká sviňě ji ukradla. Jinak 2 nové pruty, 2 nové navijáky cca 16.000, cca 25 rapal potrhaných, gum snad půl igelitky, jig hlavy si radši odlívám, pletenky PowerPro cca 800 m,400 m fireline,netrhal jsem schválně ale v té vodě toho po mě zůstalo hafo :-(( Na MP 134 docházek, 9 výprav na 4 dny jen přívlač, uloveno 37 candátů přes 60 cm, menší nepočítám,top candáti 81,82,86,87,94, 7 sumců top 122,146,okouni top 40,42. Počet dnů dovolené radši nepočítá. Celkově ta sranda vyšla přes 80.000 ale fakt toho nelituju. Letos nová loď, ale už pořádná a jedeme nanovo!!!

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 19:27 ® Char
Char

Vloni zakoupeny dva nové vláčáky a naviják, woblerů asi 20+, gumy a plechy nepočítám, vlasce, lanka, prsačky, bunda, nová lodička..... no raději nepočítám má to moc nul :-((

Ztráty byly pouze v gumách, utrženého woba jsem nakonec získal zpět takže jsem v podstatě v plusu :-)

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 17:53 ® kerob
kerob

Robur> radsi nepocitat, ale rok 2010 bych odhadl na cca 10–15 000 (pruty, vlasce, snury, nastrahy…). A letos – ac do zacatku sezony hodne daleko – jsem v tom uz za vlacku za cca 4000, jestli to pujde takhle dal, tak potes… :-D

benzin nepocitam, ale castka to bude podobna :-)

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 16:44 ® Robur
Robur

tak už máte dopočítáno:-D

reagovat
Neděle 27. června 2010 ve 12:18 ® nedby

jo rybář těžkej chleba má ale je to sport a ten něco ,stojí já zatím cirka 600 kč v háji a to to teprve začalo

reagovat
Neděle 27. června 2010 v 11:38 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> jdeš po velkých rybách jo:) snad se úspěch dostaví.

reagovat
Neděle 27. června 2010 v 11:30 ® ART
ART

Kdyby někdo viděl na Vltavě plavat červeného woba jointed, tak chci aby věděl, že jsem mu hu z lásky daroval.

reagovat
Pátek 25. června 2010 ve 23:21 ® osprey
osprey

sethy> U mě je to tím, že jezdím na nové fleky. Jsou to hluboká místa, vázne se daleko, voda je studená (zvlášť po ránu) a někdy si nechci flek splašit.

Mimoto zažívám nezvyklé situace (např. házet co nejdál) a tak jsem například upálil woba při náhozu.

reagovat
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...