Vyhledávání
Smáčci
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | 3.941 zobrazení | 18 odpovědí
Dříve jsem si ani nevšiml poněkud nevšední nastrahu-smáčka-o kterém jsem četl v kajmanovi a chtel jsem si vyzkoušet lov dravců právě na nej. Dnes jsem si koupil nejaké smáčky. Zajímalo by mě,jestli na to vůbec chytáte,jak se vám na ně chytá,úlovky,atd. Já bych ho napíchnul normálně na jiggovou hlavičku a bylo mi doporučeno,abych si koupil streamerový háčky a před smáčka na streamerovym hacku pověsit broček,docela me to udivilo. Napište mi názory na chytání s touto neobyčejnou,měkkou náatrahou. díky,denyg
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. června 2008 ve 23:32 ® Salmo reakce na …
-
cormaxx> pěkný
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 19:27 ® tucnak11
-
Smačcy to jsou umě jednička ja chytam jen na gumy.Ot začatku jak se ukazali tak je použivam,Berkley ma te nove s očima jen se nemohou konkurovat se starymi ktere byly jemne a material ohybnějši, nove provedeni neni to ono jsou tvrde oči stejně vypadnou tak začel jsem použivat ot firmy nastrahy,nachytal jsem moc okounu na sboralino,jak daleko lovily.Prominte za češtinu.
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 18:40 ® cormaxx
-
Jen pro zajímavost
reagovatwww.purefishing.jp
- Úterý 3. června 2008 v 18:27 ® clingfish
-
runcajs: s tloustama nemam zkusenost ale na okyse bych vzal treba: SS-F1 Mikro smáček 4,6 cm typ:28, 15, 22, 59
reagovat
SSR 1,8 Mikro smáček 4,6 cm typ: 104, 4, 78
SS-F 2 Smáček 7 cm typ: 26, 22, ale jak sem rikal radsi preferuju prirodnejsi barvy - Úterý 3. června 2008 v 17:59 ® runcajs reakce na …
-
clingfish: no já bych chtěl právě ty smáčky z nástrahy.cz a hlavně na okouny a tlouště ale nevim jký barvy
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 17:33 ® clingfish
-
runcajs: zalezi na tom, co chces chytat. Ja na okyse pouzivam 5cm. Osvedcili se mi spis prirodni barvy, ale to bude od reviru jiny. Zkus berkley nebo od www.nastrahy.cz
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 16:55 ® runcajs reakce na …
-
čau, já chci při zahájení vyzkoušet smáčky ale musim je ještě rychle nakoupit, poraďte mi jaký mám vzít velikosti a barvy, kdyby jste sem dali foto nebo obrázek bylo by to good, díkes
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 ve 21:24 ® Zlinsky_lovec
-
Díky HaDe,moc jsi mi pomoh,zítra je jdu ozkoušet.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 19:32 ® HaD
-
jak kdy, ale určitě to maj (ryby) míň okoukaný
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 18:00 ® Ciffik
-
HaD: diky. dnes mi to mo c v hlve neuvazovalo. jsem dnes trochu mimo. jinak diky. a jak je to s tema zaberama. je jich vetsipocet. nebo na co jsou lepsi nwz twistery…
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 16:53 ® HaD
-
Musíš si to vyzkoušet, jak musíš pohybovat prutem, aby se chovala nástraha živě. To bys měl ostatně udělat vždy s novou nástrahou-zkouška u břehu pod nohama…
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 16:37 ® HaD
-
zkus jakoby jemně stále zasekávat
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 16:36 ® Ciffik
-
HaD: díky ale moc jsi mi nepomohl. nemůžeš popsat co přesně s prutem děláš abysui dosáhl požadovaného pohybu smáčka…(je na něj víc záběrů než na twister?)
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 10:29 ® HaD
-
těžko se to vysvětluje. prostě se musí špičkou prutu pracovat tak, aby se smáček nepravidelně „svůdně“ pohyboval vodou. Lepší je jemný prut-jinak bys nástrahu vyrthl rybě při poškubávání z huby
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 ve 22:39 ® Ciffik
-
HaD:co znamená oživit ho špičkou prutu…(jaký je nej prut pro použití smáčka. vlastnosti…)
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 19:42 ® HaD
-
denyg: můžeš na strýmrák, tak jak Ti říkali (tak to dělám s oblibou já) nebo i na jigovku (to zase méně vázne). u smáčků je podstatný vedení-špičkou prutu ho musíš oživit-jinak ve vodě absolutně nic nedělá. Jo a prosím tě, neodpovídej na tolik témat naráz-úplně tím odsuneš aktuální témata někam dozadu a já pak u Tvých příspěvků musím opravovat datumy.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:58 ® Zlinsky_lovec
-
Tak HaD je borec nejvyšší kategorie,ten by ale mohl vědět,obratím se na nej,ale pište
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:35 ® jiris
-
Had ti poskytne všechny možné i nemožné rady )
reagovat