Vyhledávání
Cestovní přívalčák z TV
16.5.2007 | Robur | 9.884 zobrazení | 46 odpovědí
Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. května 2007 v 17:00 ® breca reakce na …
-
Robur – hlavně ji nenechaj tancovat dál, na to už pak nestačí kapacita navijáku!! ):o))
reagovat - Středa 16. května 2007 v 16:58 ® Robur
-
breca to neumím, ale já na to přijdu, myslím, že to chce trénink, páč spustit nástrahu před sebe na 120cm prutu a pak ji donutit k tanci 18 m od sebe, to chce grif
reagovat - Středa 16. května 2007 v 16:47 ® breca reakce na …
-
Robur – doufám, že budeš házet přes větev a necháš nástrahu tancovat!!! ):o))
reagovat - Středa 16. května 2007 v 16:31 ® skwor
-
A když si ten „přívlačák“ pořídíš, tak dostaneš zdarma jako bonus CD Eva a Vašek
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:33 ® Robur
-
Breca, David tě asi zabije, protože teď to může s Chtej zabalit, protože zvěřejněním příčurky rad a tipů bylo o rybách řečeno vše
reagovatOdcházím si nahodit do kanálu.
- Středa 16. května 2007 v 15:23 ® Robur
-
já to neobhajuji, ale chtěl jsem se pchlubit, že jsem to měl v ruce, např. jsem to chtěl rozdělat jak teleskop a ejhle urval jsem vlasec, páč to mělo jakousi imitaci olůvka, která bránila vysunutí. Ono totiž to napřed nešlo vysunout, pak jsem objevil šroub na závit, který brání vysunutí dílů, ale fakt šroub, no tak jsem ho povolil, pak to udělalo prd a bylo. Ale princip toho navijáků jsem nepochopil, já si to snad půjdu prohlídnout ještě jednou, pro Brňáky je to na Kapucíňáku. Jinak prý se to moc neprodává. Dobrej zvonek je i to, že to má velikost standardního prutu, tedy 120 Cm. Kurňa Davide, nemůžu něco vyhrát za přínosnou recenzi
reagovat. Ale ne todle.
- Středa 16. května 2007 v 15:20 ® Shrek reakce na …
-
náhodou,jako dítě se mi to kurevsky líbilo.Dnes bych to nekoupil ani psovi na hraní
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:19 ® breca reakce na …
-
posílám Vám k tomu návod k použití, to je taková prča, že jsem to měl dát možná do sekce Vtipy, fórky, anekdoty: www.tvproducts.cz
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:12 ® regulus
-
Takovej vůl, co by to koupil, se snad ani nenarodil, ne???
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:11 ® breca reakce na …
-
Robur – ještě jsi zapomněl připsat ústřední větu z nabídky tohoto produktu:
Nyní můžete rybařit kdekoli se Vám zlíbí a kdykoli budete chtít.
To je opravdu myšlenka dne!!! ):O))
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:08 ® breca reakce na …
-
Alivio – od tý doby, co ho máš, jsi registrovanej masař, có…):o))
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:07 ® Shrek
-
jééééé,to je ten „van tů frý“ prut.Kuwa kdybyste viděli kolik na něj chytali bassů a jakejch!!!A když se k tomu přidaly silikonový nástrahy Banjo s háčkem mimo tělíčko,to bejval zabiják
reagovat - Středa 16. května 2007 v 15:01 ® HaD
-
tragédie
reagovat - Středa 16. května 2007 ve 14:59 ® breca reakce na …
-
Robur – to je stará věc, v TV reklamě s tím chytali metrový ryby už asi před pěti (možná i více) lety… Nevěřil bych tomu ani na hraní doma ve vaně!!!
reagovat - Středa 16. května 2007 ve 14:57 ® Robur
- reagovat
- Středa 16. května 2007 ve 14:55 ® Robur
-
Skládací prut
Provedení :
s příslušenstvím Velikost : 28 cm (složený)Návod k použití
Běžná cena: 1600,– Kč
Naše cena: 599 Kč
Nyní můžete rybařit kdekoli se Vám zlíbí a kdykoli budete chtít.
Poštovné kategorie H
Skládací prut
Překáží Vám dlouhé pruty na cestách? Nyní můžete rybařit, kdykoli se Vám zlíbí a kdekoli budete chtít. Rozložený má velikost standardního prutu, ale díky patentovanému mechanismu jej složíte na pouchých 28 cm, takže se vejde kamkoli: do kufru i batohu, pod sedadlo auta, za pásek do kapsy. V několika sekundách rozložitelný na 127 cm.
Obsahuje:
- skládací prut s navijákem
- 10 různých návnad
- krabičku na návnady
- příručku rad a tipů