Chytej.cz

Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál? necteno

7.3.2007 | Cottus | 26.999 zobrazení | 65 odpovědí

Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 9:55 @ Qeaker

Dobrý den páni rybáři. Nabízím skalpy z kohoutů (vlašák, modrý, žíhaný. Cena dohodou, podle kvality a barev. Jsem z Kostic u Břeclavi. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail : adelanelibova@seznam.cz

reagovat
Pátek 16. března 2007 ve 14:10 ® Cottus reakce na …

Robur: promiň dál se ptát nebudu…
Přiznám se,že jsem se chtěl poučit z KMF…a to i po stránce organizační… Za tři týdny organizujeme seminář s účastí podobných odborníků jako byli v KV…je to poprvé, a přiznám se,že mnohé věci nám pořadatelům nejsou jasné… Proto jsem zkoušel- mnohdy otravně asi – vytáhnout z účastníků KMF jejich názory…a poučit se z toho!! Třeba to budete brát jako zneužití, ale všechno je to pro zlepšení stavu P vod!!!! Proto ,až budete chtít zašlete mě prosím aspoň na osobku…předem dík!

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:41 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobo: jasny :-) , netvdim toto, nemuzu zvazit, zmerit, spocitat…jsem v riti.......­...nic… nechci se dal vyjadrovat...­..neco, co mi vadi nejvic, jsem ti osvetlil na icq i kdyz to je mozna trochu mimo tema P vod.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:33 ® Robur
Robur

Cootus, hele, napiš článek o tom co děláš ty, my se nad tím zamyslíme, třeba ti pomůžem, ale už nemám nervy na tvoje pokusy o psychoanalýzu. To není týden, co by jsi se nezeptal, na to jaký kdo má názor, kdo udělaj jaký závěr atp. Napiš svůj názor sám, konec. Dál držím bobříka. Jo a nepiš, že tě zajímá názor těch co tam byli, a proč že nepíší. To jsi napsal asi 5*.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:30 ® Prichy reakce na …
Prichy

kua, ted jsem si to nechtene odeslal grrr, pricemz si dale myslim, ze mukarina a internet je prilis mala manez na reseni cehokoli. Bohuzel

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:29 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prichy: No vidis, sice Ti empiricky vychazi toto, ale zdaleka ne ve vsem mas pravdu…

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:21 ® Prichy reakce na …
Prichy

Cottus: vsude se krade, rybaru je vice nez ryb (reviru), nedokazeme vsichni pouzivat chyt a pust, samovyter v prdeli, nekde regulace.....­.............

nejsem vubec zadnej odbornik, vlastne rybam nerozumim vubec, ale empericky mi vychazi toto…budu rad, kdyz me nekdo nekdy presvedci o tom, ze to nejakym zpusobem jde

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 22:11 ® Cottus reakce na …

Robur:někdo se ptá pořád(blbě) na totéž…někdo chce stále dělat totéž…není totéž,jako totéž…

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 20:41 ® Robur
Robur

Jak dál, pro začátek by stačilo furt se blbě neptat na totéž.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 ve 20:23 ® Shrek reakce na …
Shrek

Cottus: no já nevim,ale milionkrát tu bylo napsáno,že to posouzení a novinky budou zpracovány.Také jsem na to zvědav,ale z Tebe bych měl už normálně strach.Vydrž Prťka,vydrž.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2007 v 19:33 ® Cottus reakce na …

BoBo: no tak pardon…jsem prostě nedočkavý…
Ale věřím,že i mnozí jiní rybáři čekali novinky,které by vyplynuly z přednášek na KMF(hospodářské)­.Stačilo hrubé posouzení jednotlivých účastníků… Nevadí,…čekám dál…jen jsem se chtěl poučit…

reagovat
Středa 14. března 2007 ve 22:30 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Cottus: „tento problém“ – jaký máš na mysli? A co chceš pořád řešit? Já už fakt nevím, jak to napsat, ale zkusím to znovu – NA KMF SE NIC NEŘEŠILO a ŘEŠIT ANI NEMĚLO. To že máme něco řešit, nám neustále podsouváš Ty. Předpokládám, že Ty na svém fóru něco řešit budeš a určitě vyřešíš. Co se podrobnějších výstupů týče, tak to není hop na krávu a je tele. Píšeš o toleranci, zkus ji použít také a vem na vědomí, že na zveřejnění dalších materiálů potřebujeme čas. Píšeš, že na MRKu bylo na totéž přes 500 odpovědí. Kolik z nich bylo k tématu? Třeba už se nikomu nechce psát duplicitně totéž na jiný server…

reagovat
Středa 14. března 2007 ve 21:33 ® Cottus reakce na …

Je zajímavé ,jak pravověrní muškaři tento problém neřeší…na Mrku bylo na totéž přes 5oo odpovědí…

reagovat
Úterý 13. března 2007 ve 21:45 ® Cottus reakce na …

Netrpělivě jsem čekal na články o foru v KV,dočkal jsem se zatím dvou zhodnocení celé akce(p.Zelenka,p­.Adamovský). Dosud mě však chybí jakýkoli konkrétní rozbor nových, zajisté poučných hospodářských informací(T.Randák aj.) …pokuď to není tajné poučte nás prosím!!Stačí váš názor o tom.. děkuji za pochopení,a trochu tolerance

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 22:52 ® Cottus reakce na …

Ále kluci…no to jsem nechtěl…zkusme tu ješitnost dát ve prospěch toho o co tu jde…(v mém případě Po ,Li)… Moolis: dík. brzy se ozvu

Tak to by měli z této debaty největší radost pánové ,co z fora předčasně odešli… Ono stále platí : „ROZDĚLUJ a PANUJ…“

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 20:35 ® boban11 reakce na …

pro BOBO a RARACH : kluci kašlete na to ,neberte jim bábovičky !!!!

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 14:26 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Souhlas. Naprostý, bez výhrad.

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 13:55 ® Moolis

cottus: tak jo. Necítím se vyvolený k tomu psát svodku na web. Nevidím důvod. Kdo mi volal, tomu jsem řekl své. Akce se mi líbila, jel jsem si tam pro nové informace a ty jsem od některých zúčastněných dostal. Konkrétně mám na mysli Randákovy poznatky k odchovu lipana, i jeho poznámky k provozování revíru na Blanici, atd. Líbila se mi Adámkova studie o potravních návycích vysazených duháků, i když studovaná skupina je zatím malá. Na akci byli zajímaví jedinci. Pokud chceš, pošli mi mail, můžem si zavolat. Jediný co mne udivuje je to, že v diskusi o KMF jak na MRKu tak tady hrubě převažují lidi, kteří o informace zájem neměli, nepřijeli si pro ně, za to na netu si neustále melou svoji. Čeština má pro to krásný výraz ignorance. Nemluvím o tobě.

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 13:49 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Achtung, Minen !

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 13:23 ® ZN
ZN

drozďák: přesně tak, je to stejně moje vizitka, joko tvoje či kohokoliv jiného. Dost lidí mě tady zná, ví, co ode mne mohou čekat. Překopal jsi to do svého rozměru, budiž. Je to tvoje věc. Vztoupil jsi do debaty, zamíchal okolnostmi a převrátil do osobní roviny. Rozhodně to na web nepatří, stejně jak tvé poslední věty. A můžu tě ubezpečit, že mě nezajímá, kolik lidí má legraci z tebe.

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 13:13 ® drozďák reakce na …

ZN: Petronius: na toho si hraješ ostatně taky rád a často.

schválně by mě zajímalo, kolik návštěvníků tohoto webu má teď po tvém posledním příspěvku legraci z tebe?

Vcelku jde skutečně o hovno. Při bližším pohledu však o dost. Je to i tvoje vizitka. Končím.

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 13:05 ® ZN
ZN

drozďák: to už je fakt legrace. Výcuc, výtah, fakta, a do toho Petronius:-)) ) Jasně, dělám, ostatně, o co jde? :-)

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 12:49 ® drozďák reakce na …

ZN: no tak to si mě zklamal. No nic, život jde dál.

rarach – „Na rozdíl od těchto akcí se nadále předneseným materiálem zabýváme a s dovolením ještě také normálně pracujeme, většina z nás nemá pracovní týden po-pá 8 – 16 hod. a máme také rodiny, což je asi velké překvapení, jinak si to nedovedu vysvětlit. “

A tvoje re: „Btw., tvůj pracovní den a týden se mému nemůže rovnat, tak to tady nezatahuj, nemá to s podstatou věci nic společného a nepatří to sem“

ZN: rarach ti dal najevo, že nemaj čas udělat nějaký výcuc za 24hodin, protože SAMOZŘEJMĚ KAŽDÝ Z NÁS JE DOST VYTÍŽENÝ a ty si zareagoval takhle. Jestli mi potřetí odpovíš ve smyslu tvých předchozích komentů, tak už budu vážně pochybovat o tvé soudnosti a schopnosti přiznat salvu mimo! V souvislosti s těmito fakty si snad děláš v posledním příspěvku ze mne prdel, ne?!

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 12:35 ® Bosanac

Cituji : Napsal rarach : Sleduj naše stránky a je to! Obnovovat toto fórum stylem trááárarrára by bylo po vzoru jednoho člověka, kterého nechceme následovat.

Nechces byt konkretnejsi o koho se jedna ? Nebo na to nemas koule ? Bud uprimny .

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 12:35 ® ZN
ZN

BoBo: ale já netvrdím, že nebyla jinak zaměřena. Tvrdím že výsledek těchto akcí je stejný. Je možné, že melu svou. Asi proto, že cítím nějaké jiné ambice, než jste ochotni přiznat. BoBo, já nechci být v žádné opozici, znovu říkám, je dobře, že se takové akce dělají, jen jsem realista a vím, co od toho čekat. Už jste podsouvali nesmysly toulíkovi, teď se snažíte to samé mi. Kašlem na to:-)

drozďák: znovu. Nikoho nesoudím, nechci poměřovat, kdo dělá víc nebo míň, já to sem nezatáhl, nikdy jsem nikde nenapsal, že Ruda dělá hovno. Je mi to JEDNO, nepatří to sem. Podsouváš mi neskutečné věci. Jak říkáš, jsem dospělý, svéprávný a s životem se snažím nakládat dle svého uvážení. Proto si plně stojím za tím, co píšu. Tak naposled, nikdy jsem nenapsal, co mi podsouváš. Nepotřebuji žádného dohližitele nad svým konáním. Víš co, až si nebudu vědět rady, tak se zeptám, platí?:-)

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 11:53 ® drozďák

O čem se tady vlastně bavíte? Byla jiná, nebyla. Vždyť je to fuk! Podniky povodí to neumravní, svazojoudy neprobudí a potoka do řek nenasype a neudrží… Efekt nula, ať se ta akce jmenovala jakkoliv. Prostě s naprostu většinou lidí ze svazu se konstruktivně jednat nedá. A s tím další progres stojí a padá. nemá cenu si nalhávat něco jiného. Serte na to. Kluci něco zkusili, nějaký výsledek to má, jestli s tím seznámí širší muškařskou obec je jejich věc. Dál bych to nepitval.

Zdeňku: nesníš, nebdíš. Jsi dospělý a inteligentní chlap. Přečti si deset patnáct komentářů zpět a zkus se vžít do role třetí strany. Myslím, že moc dobře víš, za co si to re ode mne dostal. Probůh nesuď, jestli děláš víc, míň, dýl s větší nebo menší obětí pro práci. To se hodí k mladýmu nevycválanýmu frackovi a ne k chlapovi s 50-ti letou životní zkušeností. To, že makám od nevidím do nevidím nemusí znamenat, že můj protějšek dělá hovno…

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 11:41 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

ZN: „rarach a BoBo mě hned umravnili, že KVM je naprosto něco jiného“ – nebdíš, spíš. Prostě jsi se rozhodl, že budeš v opozici a tak nakládáš s fakty dle svého uvážení. Všechny tyhle akce jsou podle Tebe stejné, protože se na nich sejdou muškaři (Tvá slova). V tomto ohledu máš jistě pravdu, ani k nám šachisté nedorazili. Pokud nevidíš rozdíl v obsahu, tak jsi slepý, ale to nebude ten problém, Ty prostě jen meleš svou. Podotýkám, že netvrdím, že naše akce byla na vyšší či nižší úrovni než ostatní. Jednak jsem na nich nebyl a hlavně byla jinak zaměřená.

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 11:35 ® Cottus reakce na …

drozďák:…nemyslím si,že tyto akce (KMF zvlášť) nepomohou k řešení problému P vod… Také proto tak bazíruju na informacích o nových způsobech P hospodaření… Ale ti,kdož tam byli mohli napsat neofic. svůj názor…zde, proč né…?

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 11:11 ® ZN
ZN

Samozřejmě KMF :-)

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 11:09 ® ZN
ZN

drozďák: sním či bdím? Zatahování osobní pracovní vytíženosti rozhodně nepřišlo z mé strany. Nikoho nesoudím, nepoměřuji, nechlubím se, jen jsem konstatoval skutečnost. Je mi to totiž úplně fuch a nechápal jsem, co to má společného s touto debatou.

Btw., k tomuto závěru co ty jsem došel hned na začátku, bohužel, rarach a BoBo mě hned umravnili, že KVM je naprosto něco jiného, jak zmiňované dvě akce. Do této chvíle jsem nějak nepochopil, v čem je to jiné. Snad v ambicích?

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1