Chytej.cz

Nový muškařský prut + naviják necteno

20.1.2007 | Zauwi | 21.277 zobrazení | 146 odpovědí

Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Úterý 1. května 2007 ve 14:19 ® coatnick
coatnick

Zauwi: add Ultrega- ber primo z Shimana za 1690,– bacha posledni varka ma vyssi nozicku, neber ji ber prutu.
O Trionu jsem premyslel (na BVV byl i za nejakou prijemnou cenu snad 2300) trochu me odradilo, ze byl slyset cvrcek pri otaceni obema smery, predpokladam, ze se to da dopredu vypnout (nebo slo o vadny kus). Add prut: mimo jiz jmenovane, nemel jsem zrovna prachy na nejaky jemnejsi prut, tak jsem vzal z HG nejaky Fladen ve 4, 8 stop ve ctyrdilu za necele tago a docela me prijemne prekvapil…

reagovat
Úterý 1. května 2007 ve 13:19 ® Kublaj reakce na …
Kublaj

Ahoj nemáte někdo zkušenosti s proutkem Greys GRXi případně v 8ft aftma 3/4 ???

reagovat
Sobota 10. února 2007 v 15:53 ® chub

HELE JESTLI TI MŮŽU PORADIT, TAK SI KUP PROUTEK OKOLO 2 METRŮ, ALE KUP SI NĚCO SILNĚJŠÍHO NEŽ JE DVOJKA, DOPORUČOVAL BYCH ALESPOŇ 3–4, PROTOŽE NA MALÉM POTOCE JE MÁLO MÍSTA, A SPOUSTA PŘEKÁŽEK, RYBU(ZVLÁŠŤ VĚTŠÍ) MUSÍŠ DRŽET ZKRÁTKA ABYS O NÍ NEPŘIŠEL. JÁ MÁM PRUT VISION 3ZONE, 6STOP A 6PALCŮ NA TROJKOVOU ŠŇŮRU, A ČASTO UVAŽUJU JESTLI NENÍ SLABEJ. ALE AKCI MÁ SUPROVOU, HÁZÍ NESKUTEČNĚ PŘESNĚ, VŘELE DOPORUČUJI!!!

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 6:55 ® rarach

Jiris: měl, nic s hladším chodem jsem za ty peníze v ruce neměl.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 13:18 ® iceman reakce na …
iceman

Ano, už je to objednané.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 11:25 ® Rosi reakce na …
Rosi

Iceman: už jsi tu KOMU objednal?

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 10:30 ® iceman reakce na …
iceman

Já nic, nejde otočit pro leváka :o)))

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 9:16 ® xycht

A co říkáte na tohle? www.anglingdirect.co.uk

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:48 ® Bosanac reakce na …

jiris: To myslis vazne ? O tom navijaku jsem premyslel .

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:30 ® jiris
jiris

rarach – mit navijak o prumeru 75 mm na trojce je v klidu, muj ma 85 mm a nemenil bych. Videl si toho Rosse uz na zivo? Ja ano a uz ho nechci :-))

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:21 ® Karlos reakce na …

Rarach-V klidu,je lehkej,průměr cívky 75 mě nevadí,ještě kdyby fungoval jak má tak bych ho Zauwimu taky doporučil.Ale takhle..A že byl za babku tak z toho si nic nedělej…Hlavně zdraví.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:15 ® mdx reakce na …
mdx

Už jsem nějakej ochrápanej,tipuju AFTMA 3

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:13 ® mdx reakce na …
mdx

rarach.Vypadá moc pěkně.Buko nemá rád leštěný navijáky pro jejich odlesk?NA jakej to chceš dát prut,tipuju Sage SLT AFTMA ;-)

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:08 ® rarach

Karlos: Jak nemyslím, co je psáno to je dáno, pětkovej naviják na dvojce? Je normální dát si na felinu 19 kola jenom protože jsou za babku?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:03 ® Karlos reakce na …

Rarach-Nemyslím si to a hlavně je mě to fuk.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:58 ® rarach

Karlos: Ale to je hodně nevyvážená a desingově nevyvedená sestava…muhehehe, to tam musí čnět jak ruský kolo v Prátru. MDX: Mám políčeno na tohoto krasavce Ross evolution 1, tentokráte v černém aby měl Buko radost.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:54 ® Karlos reakce na …

Rarach-Mám ho taky na dvojce,103 neměli tak jsem vzal 105.Kdybych věděl co bude dělat tak bych za něj nedal ani pětikilo,to je celé.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:53 ® rarach

MDX: myslím, že ano, Trion je asi pouze o něco těžší.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:53 ® mdx reakce na …
mdx

Můžeš prozradit do jakýho navijáku od Rosse se chytáš?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:52 ® mdx reakce na …
mdx

Takže se to dá porovnat s Trionem?Toho má kamarád a je to skvělej navijáček

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:51 ® rarach

MDX: Tiše závidím… Mám už jinej plán, začíná to na Sage a končí Ross.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:49 ® rarach

On je to vlastně Pfluger President, mám ho jednu sezónu a jsem spokojenej, brzda podobná Komě či XLA, ale pěkné povrchové zpracování, přesně tenhle typ reelů mám rád.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:45 ® mdx reakce na …
mdx

rarach:Jo a jestli Pupákovi tiše závidíš toho Hardyho tak se zkus stavit v Praze nebo v Brně v Gammarusu,kamarád mi řikal že vyprodávaj Hardyho za senzační ceny,snad má vyjít komplet prut+naviják kolem 7000

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:41 ® mdx reakce na …
mdx

rarach:Souhlasím s tebou že XLA bude asi úplně jiná třída než KOMA.Chtěl by ch se tě ale zeptat jaký máš zkušenosti s navijákem Shakespeare President,vypadá pěkně a cena neni na leštěnej naviják hrozná,na hobby-g ho maj za 3 500

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:36 ® rarach

Karlos: Právě tak se chováš Ty, já jsem si Ticu kupoval za 2 litry a věděl jsem co si kupuju a na co, ve trojce dělá prostě super službu. V životě bych si na pětku nebo ještě těžší prut nekoupil naviják co není LA a nemá centrální brzdu (snad mimo Rosse)a hlavně kterej by byl za litr. (Pupákovi jeho kšeft tiše závidím a nebylo to za litr, ale je to bomba) Ice: Mám Komu za hodně dobrou cenu doma i s náhradní cívkou, ale bohužel mám i XLA.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:29 ® mdx reakce na …
mdx

No, vzhledem k tomu že jsem měl před tim BFR tak naprostá spokojenost,jako hlavní přednost bych řekl asi mikronastavitelná brzda.Pokud by byl za tuhle cenu i s náhradní cívkou tak bych se nerozmejšlel.Já ho mám už dýl a s jednou cívkou mě vyšel na 4800(3200 navi­ják,1600 cívka)­.Na závěr dodávám že jsou daleko lepší a hezčí navijáky,ale ta cena,pokud je neseženeš podobně jako Pupál toho Hardyho,to je pak paráda.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:11 ® Rosi reakce na …
Rosi

Tak OK, co na ten navijáček říkáš?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:07 ® mdx reakce na …
mdx

Rosi:To je podle velikosti,ta s těma většíma je 7/8(tu vlastním) a ta menší bude 5/6 nebo 6/7

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 21:53 ® Rosi reakce na …
Rosi

Ještě maličkost, všude jsou fotky VOSION KOMA s dměma reely na obrázku. Jedna s menšími dírkami je přesná kopie XLA a druhá má poněkud větší dírky. Ta se mi už tak nezamlouvá. Tak tedy, jak ta KOMA vlastně vypadá a která to na těch fotkách vlastně je. VIZ: www.starfish.sk

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 21:47 ® Karlos

Rosi-já ne.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...