Vyhledávání
Kam na zahájení?
10.4.2006 | mdx | 3.119 zobrazení | 26 odpovědí
tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 10:49 ® tomy
-
Zajdu asi v nedeli na ostravici 4.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 4:19 ® Bosanac
-
Sander: Kdyz uz prasknout tak jedine anonimne , starsi a stredni generace to ma zazite a vyzkousene . Prvni cast vety je se smajlikem druha cast vety bez .
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 23:36 ® xyz reakce na …
-
Sander> Lepsi 2× prasknout nez 1× na neco zapomenout. Neber to ve zlem.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 20:50 ® BoBo-Falknow
-
Sander: Já Tě odsuzovat nebudu, na rozdíl od ostatních vím, že věci nejsou černobílé. Chápu, že pokud je to známý, tak je to pro Tebe potíž, zrovna tak jsem pochopil, že jeho jednání neschvaluješ, spíše naopak a zrovna tak chápu, že pokud jsi dřív „pytlačil“, tak Ti svědomí nedovoluje jít udat známého za stejný přestupek. Ale jak jsem několikrát psal – chápu to, což ovšem neznamená že to schvaluji
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 20:48 ® Sander
-
TomK > ale vždyť tak to není! Toho chlápka znám již spoustu let. Vždy, když něco potřebuji, tak pomůže, poradí… Já ho pak uvidím pytlovat a mám hned běžet na policii?? To bych nebyl zrovna kamarád, spíše podrazák a bonzák!!! Udat dobrého známého, to bych si neodpustil!!! Už chápeš proč jsem to neudělal a nikdy to nehodlám udělat?
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 20:28 ® Deleted reakce na …
-
Mily Sandere, mozna zvladas obhajovat pytlaky, protoze jsi take jim byl. Kdybys ale napr zabrousil tady: www.rybsvaz.cz tak bys mel aspon trochu prehled, co se za rok od vody odnese rybari ryb… Pokud mas problem s pocty, pak vez, ze na vsech revirech CRS se za rok 2004 odneslo cca 250.000 lososovitych ryb (pstruzi, lipan, siven). Pokud budou lidi pytlacit a odnaset si pstruhy a udela to tak spousta lidi, pak skody jsou opravdu hodne velke. Proto ono cislo 1,2 mil je hodne vysoke… A chranit pytlaky a nechat rozkradat ryby, ktere z nasich prispevku do vody sype svaz, to mi prijde hodne hloupe. I ty jsi totiz prispel na onu rybu, co si soused upytlaci. Jinzmi slovy, pokud bys chytil ve svem byte zlodeje, jak te vykrada, tak ho tezko pustis se slovy, jen si vem co chces, ja to delal taky…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 14:46 ® Sander
-
mdx > promiň za odbočení… Půjdu zahájit na mou rodnou Volyňku. Mám ji 300m od baráku, tak pro mne je to jasná volba. Sice bude hódně vody, ale věřím, že když nebude moc ryb na prutě, alespoň strávím nádherný den na rybách…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 14:31 ® Sander
-
TomK > tak jen pro info: počítej, že pstruhovku nemá 300000, ale okolo 60000 rybářů. Znamená to, že kdyby si každý vzal za rok pouze 4 pstruhy, dělá to okolo 240000ks. To je však nereálné, jelikož zákon povoluje ponechat si 9ks týdně. To už tady počítat nebudu. Myslíš, že ten tvůj milion a kousek je nějak závratné číslo?? To je jenom minimální počet, který by si těch tvých 300000 rybářů mohlo za rok odnést. V praxi je obrat mnohokrát vyšší!!!
fikus > jsem rád, že to bereš s humorem…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 12:45 ® rarach reakce na …
-
ZB: jeď si kam chceš a nevotravuj. Správnej lovec místo neprozrazuje.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 12:22 ® Deleted
-
Pánové, jen pro info – rybářů je cca 300 000. Pokud by si každý takto „pouze odnesl 4 pstrouzky za rok“, pak je to 1,2 mil odnesenych pstruhů. Proto mi přijde docela hloupé, když to omlouváme se slovy, taky jsem to dělal nebo dyť jsou to jen 4 pstroužci za rok…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:50 ® fikus reakce na …
-
ZB> jestli to tebe nezajímá, tak mě docela ano. Sander> poraď nám tady prosím a poděl se o zkušenosti. Jaký druh žížal je nejlepší na pstruhovku, je lepší dělička nebo teleskop a co kabát? Po kolena, nebo může být kratší… A hlavně ještě jedna věc, není to zbytečně brzy přestat pytlačit už od čtrnácti? Trestní odpovědnost je přece až od patnácti.
p.s.: aby jsi si nemyslel, že jsem nějaký moralista, tak se taky přiznám. Když mi bylo asi deset, tak jsem chytal pstruhy pod kamenem. Pravda, je to již téměř čtvrt století nazpátek, ale i tak…
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:05 ® ZB reakce na …
-
Sander, rarach> Panove a co takhle osobka. Nemusite tu plnit otazku offtopickem.
mdx> Vyrazim na Zumberk
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 8:35 ® rarach reakce na …
-
Tak proč si tedy někoho níže podezříval chlapče. Říká se tomu kázat vodu a pít víno.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 22:25 ® Sander
-
rarach > přesně tak, dělal jsem to samé, ale po mých čtrnáctinách jsem toho navždy nechal. I proto za to teď nemůžu nikoho kárat, i když se mi to krutě nelíbí!!!!!
reagovat
I kdyby si kolega těch pár pstroužků ulovil, tak já mu je přeji, protože za celou loňskou sezonu si odnesl jen čtyři! Bůh ví, jestli si nešel jen tak zachytat. Já to v klukovských letech také nikdy do zahájení nevydržel… - Úterý 11. dubna 2006 ve 21:59 ® rarach reakce na …
-
Sander: Pokud chodí na pstruhy se žížalou před zahájením, tak to vztah k rybám až za hrob, škoda , že je to hrob právě těch pstruhů. Dalo by se dokonce říci, že právě taková láska prochází žaludkem. Je to skutečně ta pravá láska? Je to ten pravý příklad a vzor pro mládež? Romantika a vzory typu Proška od přívozu, jsou sice hezká věc, leč máme rok 2006 a tak nějak je míň ryb a víc rybolovců. Proč to tedy píšeš, když o tom nechceš víc říci? Dalo by se z toho vydedukovat, že před ním si s tím prutem chodil na pstruhy Ty, že? V březnu?
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 16:53 ® fikus reakce na …
-
Sander> teda chlape, ty umíš ale napínat strunu…
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 14:40 ® Sander
-
rarach > kamaráde, to nejsou řeči o morálce. Toho chlapíka bych neudal nikdy, už jen proto, že má k rybám hluboký vztah, umí se chovat u vody a i přes některé horší vlastnosti – třeba sklony k pytlačení, které jsme měli každý – by mohl jít i příkladem. Proto jsem nikomu nic neřekl a ani nehodlám říci!!!
reagovat
A co se týče důkazů – to je z tvé strany směšné. Má delší prut než bundu, nehledě k tomu, že ten proutek bezpečně poznám, sám jsem mu ho před pár lety prodal! Nedalo se to přehlédnout! - Úterý 11. dubna 2006 ve 13:09 ® rarach reakce na …
-
Jinak pánové saky a sandere, nikoho nepodezřívejte bez důkazů a pokud je máte volejte policii či RS, takové kvákání je jenom alibismus nebo pokud na to máte dejte mu rovnou po čuni a je to, když už tady kážete morálku.My co už něco pamatujem, tak můžeme potvrdit, že se zahajovalo i 14 nebo 15, když vyšlo zahájení na 16 -neděle a pondělí. Ono by se taky hovno stalo, daleko praktičtější by bylo dát zahájení na třetí sobotu v dubnu a byl by klid.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 12:54 ® rarach reakce na …
-
Sander: jednička s hvězdičkou
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 12:25 ® Sander
-
saky > nemáš se za co omlouvat, třeba jsi měl pravdu, kdo ví…
reagovat
S tím chytáním před zahájení máš úplnou pravdu. Dokonce už včera jsem potkal známého kolegu, který přede mnou marně schovával složený teleskop pod kabátem. To ještě pominu narvanou kapsu krabičkou s žížalami!! Neřekl jsem mu nic, ale asi tušil své… Byl jsem docela zklamán… - Úterý 11. dubna 2006 v 8:55 ® saky
-
žel ale z vlastní zkušenosti vim, že není málo lidí, který dou chytat o den dřív – stačí se projít podél revíru v sobotu a uvidíte sami – proto mě to tak rozčílilo
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 8:54 ® saky
-
No pokud je to tak, pak se hluboce omlouvám
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 8:51 ® Sander
-
Koukám, že zde Raracha moc lidí nepochopilo
reagovatMá tím na mysli, že začíná někde v hospodě, nemám pravdu?
- Úterý 11. dubna 2006 v 8:50 ® saky
-
no to já zase doufam, že tě najde a sebere ti papíry, když je zahájení až od neděle!!!! Přečti si ryb.řád!!!
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 8:22 ® Stanmac reakce na …
-
DOUFÁM ŽE TĚ V SOBOTU NENAJDE PORYBNEJ.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:38 ® rarach
-
začínám v sobotu a místo ještě nevím, raději blízko vody.
reagovat