smartCHYTEJ

Muškařská šňůra necteno

8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 1.665 zobrazení | 7 odpovědí

Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…

Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Přispívám anonymně

Jsem registrován

Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Fotografie
Ke vzkazu můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
Úterý 21. února ve 21:43 ® hraji reakce na…
hraji

drevak3> několik desítek let …

reagovat
Úterý 21. února v 19:55 ® osprey reakce na…
osprey

drevak3> Několik let.

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Úterý 21. února v 19:38 ® drevak3 reakce na…

zdravím, jakou životnost má muškařská šňůra? Mám na mysli rekreační muškaření

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 ve 14:56 ® Flip

Vsázím na klasiku Cortland 333,444-plovoucí
3M-potápivé Není třeba experimentovat. Zkoušel jsem kde co,ale vrátil jsem se k tomu co už je prověřené.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:34 ® EDDY

Já používám šnury od firmy partridge jsou dlouhý a dobře se snima hází na jezeře… pak snowbee,orvis-wonderline, cortland-444… , rio… myslím že všechny šnůry co jsem jmenoval jsou dobrý a  s údržbou to taky neni nějak moc hoký…))))

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:25 ® rarach

Používám Cortland 333 ve všech variantách F. I,S a to z praktických důvodů, 333 je lajna s tradicí za solidní cenu není náročná jak na provoz tak údržbu, životnost v rámci ceny neřeším. Ve dvojce mám Rio za dvojku a tam tedy údržba stojí za to!

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 9:24 ® pif
pif

mé doporučení . Scientific Anglers od 3M. Ultra 3 je výborná,vydrží i moje brutální zacházení

reagovat