Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Smažené ryby Kapr po rumbursku

Kapr po rumbursku

20.11.2013 vložil(a) miki499 | ReceptySmažené ryby | 1.101× zobrazeno
uvodni1605.jpg Bude vám chutnat

Většího kapra naporcujeme nejlépe na podkovy. V misce promícháme 4 lžíce tatarské omáčky, lžíci plnotučné hořčice, lžíci solamylu, lžičku pepře, lžičku drceného kmínu, lžičku pálivé papriky, 3 stroužky prolisovaného česneku, lžičku soli, šťávu z jednoho citronu a 0,5 litru piva.

Ve směsi namáčíme ryby, naskládáme je do mísy, přelijeme zbytkem směsi a necháme nejméně dvě hodiny v chladu uležet.Potom vyjmeme, obalíme v polohrubé mouce smíchané s grilovacím kořením a osmažíme.