Nové rybářské filmy na DVD!
smartCHYTEJ

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.434 příspěvků, z toho 1434 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Přidání zápisu do diskuze
Pravidla pro přispění do diskuze

Redakce si vyhrazuje právo mazat či editovat příspěvky porušující tato pravidla:

• Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
  • Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
  • Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
  • Nepište do diskuze zprávy typu: "Máš osobku", "jak jdou", "je tu nějak mrtvo" apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
  • Nenapadejte ostatní návštěvníky, každý má právo na názor.
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně

Text příspěvku
Nepoužívejte prosím HTML značky. Odkazy, odstavce a seznamy se vytvářejí automaticky podle syntaxe Texy. Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Pokud již k příspěvku nechcete vložit fotografie, můžete jej rovnou odeslat.

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
www.GM-Fishing.cz
novější starší
Stránky:   48 47 46 ...
Čtvrtek 2. května v 9:41® satan666
satan666

zdravim.lidi nevite nekdo jak je to s povolenim k lovu na ISLANDU.jedna se mi o reky,potoky na lov Pstruhu a Lososu.za kazde nazory vam predem moc dekuji. s pozdravem Standa

Středa 3. dubna ve 12:07® macek2
macek2

MrGrey1> to že zabil rybu mi ani tak nevadí spíš ten způsob- podřezání hrdla bez předešlého omráčení ůderem do hlavy,celkem chutovka,dál jsem se raději ani nedíval,

Středa 3. dubna v 9:07® MrGrey1
Co je Rybolov v Australii u FAD! Nevite co je FAD? Ja jsem to taky nevedel az jsem se dostal k moznosti rybarit primo u FADU. Je to takzvana oznacena Boje FAD z GPS a presnou polohou na mape. Australani je ted stavi blize u pobrezi kde se da. Vetsinou asi 5 mil od sebe. Protoze priznive teploty lakaji u FAD stanice drave ryby, jo to celkem zujimvy zazitek. Nevim zdali by vas zaujimalo moje vido z ryreni u FAD agregatu, ale presto ho tu prilozim. Kouknete se prosim sem:

Je to velmi zaujimave tim, ze treba Mahi Mahi ihned zautoci na navnadu. Cili rybarit tam muzete cely den a stale. Goggle pro vice informaci na FAD. Lovu zdar! MrGrey1

Tento příspěvek byl editován 3.4.2013 09:10:42 uživatelem MrGrey1.
Středa 27. března ve 20:37® macek2
macek2

jenicek> ano celá pprovincie emilia romagna

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Středa 27. března ve 20:31® jenicek

Nechápu. To platí po celé provincii?

Úterý 26. března v 10:23® macek2
macek2

jenicek>zákaz na živou platí v regionu Emilia romagna http://cs.wikipedia.org/…rovinces.png

Úterý 26. března v 10:04® jenicek

Zdar nemáte někdo informace o Pádu a jeho povodí prý tam letos udělali úseky kde je zákaz lovu na živou nástrahu

Pátek 8. března v 18:23® macek2
macek2

lunimus> samo že to beru s rezervou,ale i nepodložená informace se hodí,díky

Pátek 8. března ve 12:19® lunimus

macek2> neber to vsak ako 100% informaciu … aby si ma potom nenahanal, ked ta nahodou capne na ukrajine RS :-)
ale vzhladom, ze si nic nenasiel, tak je mozne, ze je to naozaj tak, ze tam potrebujes na lov ryb jedine udicu :-) a je to tiez asi vysvetlenie, preco sa ukrajinski pristahovalci spravaju u nas tak, ako keby rybarsky listok naozaj nepotrebovali :-)

Pátek 8. března v 9:20@ Rio

Zdravím … níže ( z 18.2.2013 ) nabízené místo na Smolu je již obsazeno Rio

Čtvrtek 7. března v 18:59® macek2
macek2

lunimus> díky

Čtvrtek 7. března v 17:47® lunimus

macek2> moj kolega stravil nejaky cas v Rusku a na ukrajine. Ked sa tam pytal, co potrebuje, aby mohol lovit ryby, dostal odpoved: udicu, hacik, silon a nastrahu …
I ked je ruskom aj ukrajina krajina so zvlastnou mentalitou, nie som si isty, ci sa tomuto da na 100% verit, ale na druhej strane, ak by to tak naozaj bolo, by som sa tomu moc necudoval :-)

Středa 6. března ve 21:56® macek2
macek2

Ahoj lidi,chci se zeptat máte někdo zkušenosti s rybařením na Ukrajině konkrétně mě zajímá delta Dněpru,už celé týdny projíždím internet skrz na skrz a nemůžu se dopracovat k praktickým informacím jako je hlavně povolení k lovu a popřípadě další praktické info. případným dobrákum předem děkuji.

Úterý 26. února v 9:18® Móťa

MiroHaga> Bohužel už je to pasé, kamarád to vzdal a ten kamarád co to tam dělá psal, žeuž je to všechno plné. Takže nic, sorry Honza

Neděle 24. února ve 20:26® MiroHaga

Móťa> už máte partaky sehnany? to španělsko mě zajímá celkem a možná bych měl yájem i s kamaradem

Čtvrtek 21. února ve 14:16® gavlos
gavlos

lunimus> povolenky jen na sladke vody..asi jako vsude..

Čtvrtek 21. února ve 13:47® gavlos
gavlos

lunimus> mrkni na toto…

Čtvrtek 21. února ve 13:46® gavlos
gavlos

http://www.bulharsko-letos.info/rybolov.php

Pondělí 18. února v 10:11@ Rio

.. zdravím všechny přátele mořského rybolovu … uvolnilo se nám místo na rybářskou výpravu na ostrov Smola v Norsku ( 18–29.4.2013 pobyt ) pokud by měl někdo zájem info na e-mail : rioch@centrum.cz

Neděle 17. února ve 20:24® lunimus

priatelia … hrozi mi letna dovolenka v Bulharsku pri ciernom mori …
Viete mi prosim niekto prezradit, kde by som mohol najst potrebne informacie?
Vsetky info, ktore som zatial nasiel su o MS v Bulharsku a podobne, ale nic o povolenkach … a nerad by som tam pytlacil :-)

V otazke sa mi nejedna o mozne sposoby rybolovu, morske nastrahy a podobne, ale vyslovene o povolenie na rybolov.

Neděle 17. února ve 14:41® hlemýžď
hlemýžď

A letos ???? Slim

Neděle 17. února v 11:05® lakyy

jezdim na Vennesund od roku 2001, duben a koncem srpna.Porcovna,lode a chaty vse v dosahu.

Pondělí 11. února v 16:36® hlemýžď
hlemýžď

Zdravím , dal bych si říct na Norsko (2× ostrov Smola, 1× Bergen) ale i Ebro může mi někdo poslat podmínky ceny a termíny Díky Slim zkott@email.cz

Sobota 9. února ve 12:33® Velouš

Móťa> Ahoj, Rio Ebro mě strašně láka a schanim partičku ke které bych se přidal.Mé kamarády na zahraniční rabačku nepřekecam.Jestli máte stale misto tak mi napiš email, dik. velebil1@seznam.cz

Sobota 9. února ve 12:29® Velouš

Móťa>

Čtvrtek 31. ledna v 8:18® Móťa

satan666> Ahoj, našel jsem to na těchto stránkách, shodou okolností tam dělá jeden můj kámoš takže by se stačilo s ním domluvit a on by to ěnjak zařídil. http://sumci.com/ – můžeš se juknout na ubytování a co se tam chytá a tak. Cena je ubytování, polopenze a průvodce an celý týden 15tis, letenka bych řekl tak 4tis, pokud by tam kámoš ještě nebyl muselil by jsme mu zaplatit letenku a nám ještě opdvoz do vesnice. Počítám tak 20tis zájezd a ještě 5tis k tomu sebou. Kdyby písni na motyckah@seznam.cz tam jsem častěji. Honza

Středa 30. ledna ve 14:10® satan666
satan666

cau lidi.nenasel by se tady nekdo kdo ma RAD Rock Fishing..?premyslim o Navratu na Kapverdske Ostrovy kde jsem byl minuly rok.mam tam par kamaradu a jeden z nich Andrea"ITAL"me vzal prave na Rock Fishing-naprosta pecka.uloveni Kranasy,par Zraloku a spousty malych,vetsich ruznych druhu ryb..ostrov neni velky,mista jsou vyzkousena a na Odlehlych castech ostrova,takze klidek a pohoda zaruceny.naklady nejsou tak velke..Letenka,spa­ni ve stanu,jidlo..vareni na varici,zasoby se daji koupit ve vesnicce vzdalene od Rybarskych mist par KM..kdyby chtel nekdo vedet vice,rad zodpovim dotazy,treba i poslu Fotky z lonske Kapverdske vypravy.chytl jsem tam i Blue Marlina..to tedy nebylo na Rock Fishingu,ale s dalsim kamaradem ktery tam zije,Portugalsky kapitam male lodi.Mecoun chycen"TROLIN­GEM"najdete ho i zde mezi videama pod nazvem"muj prvni marlin v zivote".210 cm a cca.135 kg.4 dny jsem z nej mel namozenou ruku..nejsem zrovna tezka vaha"hehe".zatim Petruv Zdar

Neděle 27. ledna v 9:10® vokal

Scháním jednoho nebo rybáře do Norska kraj Nordland místo Aldersund v termínu 6.7. –13.7. 2013.Máme obědnané 2 hliníkové lodě s echolotem , GPS a motory 40 HP. Jedeme v šesti skoro novým Fordem Transit pro 9 lidí. Ubytování přímo na molu v moderním domku /3 ložnice , koupelna ,kuchyň , jídelna/.Milan Vokál tel:602854809 vokalmilan@volny.cz

Neděle 20. ledna ve 13:29® sparta476
sparta476

Larisa> ahojky taky rad rybařim nechtěla byses poznat máš třeba nějakej kontakt na tebe.

Pátek 18. ledna v 19:29® gavlos
gavlos

zdravim chlapi.co takhle polsko…byl jsem pozvan si zaclacet na wislu..nejake zkusenosti…kurde reka to je opravdu obrovska a tak nevim co mam cekat.prut na ul asi nema cenu co??dik za pripadne info.gavlos

novější starší
Stránky:   48 47 46 ...