Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. června 2013 v 7:34® Foligno
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení probíhá tradičně na Labi a protože ani letos jsem žádný lepší nápad neměl, šel jsem to prubnout. Nic moc jsem nečekal, vody pořád ještě hodně a tak jsem byl mile překvapen. Za dvě hoďky tři boleni 60+ a dost nedobranejch záběrů. Nic jiného jsme ale ve vodě nepotkali ale snad to bude lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 ve 21:18® casper
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Přívlač
ještě pár fotek ze zahájení s Bigpistou a jeho monstr okounem
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 17. června 2013 v 11:05
jepice-zruseno: To mě těší, že mám několik okounů větších než někdo jinej. Na druhou stranu okouny 54 z orlíku a podobně pár lidem pořád jenom závidím.
- Pondělí 17. června 2013 v 10:23
HaD: Pěkný. Zdál se mi větši :) 50 cm bych chtěl pokořit. To je sen…
- Pondělí 17. června 2013 v 9:20
casper: Marek> jeden jooo, ten první uplně :-)))
- Pondělí 17. června 2013 v 9:19
Marekzprahy: Včera to bylo super. Sice jsme kvůli lodi najeli cca 250 km navíc, ale 5 candátů a 18 okounů je na zahájení super. žádný z okounů neměl pod 30:-)
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pondělí 17. června 2013 v 11:05
- Neděle 16. června 2013 ve 20:59® MatesKGB
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Rybníky
Tak dnes štika 55 a candoš 40 do čeřenu během 10 minut
Tento příspěvek byl editován 16.6.2013 21:03:32 uživatelem MatesKGB.Následně na rybku úhoř 80 a candoš 55. Zítra dovolená tak je půjdu znova potrápit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 ve 20:40® Dawee
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Plavaná
Zahájení celkem uspokojivé. Na břeh se podívala jedna kudla okolo 55 a několik záběrů jsem neodhadl a záseky šli do prázdna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 ve 20:28® regulus
- Datum lovu: dnes | Revír: tajnej | Způsob lovu: Přívlač
Původně jsem se na to dneska chtěl vysrat, není čas a vlastně ani moc nálada. Nakonec jsem se ukecal a po obědě na chvilku vyrazil. Nic jsem neočekával, vlastně jsem šel jen podráždit okouny a sem tam nějakýho jelce a možná i nějakou tečkocvanou potvoru. Okouni nezklamali, dá se říct, že skoro žádnej nához nebyl bez odezvy, často to nedobrali, nicméně okolo 20 jsem jich chytil, tím myslím ty malý, kloudnýho nic, pár jelců se taky nechalo zlákat, ale zlatej hřeb dne byla parma 50+ na rotačku, ta mě fakt potěšila i když jsem ji chudinku kapinku zmordoval, na UL a 0,14 vlasec moc rychle z vody nešla. I když to skoro nikdy nedělám, neodpustil jsem si podběrákovou fotku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 16. června 2013 ve 22:17
HaD: Parma na přívlač vždy potěší. Gratuluju!
- Neděle 16. června 2013 ve 22:17
- Neděle 16. června 2013 v 19:57® casper
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Přívlač
NESKUTEČNÝ!!!! asi tak bych vyjádřil dnešní mazec!!!! Včerejší večer jsme končili pozdě v noci s pivem a touhou utkat se na zahájení alespoň s nějakým pěkným okounem nebo štikou. V chrámu nástrahy.cz jsme ještě večer dokoupily novinky a když jsme ráno dorazili na místo (samozřejmě později, než jsme plánovali), příjemným překvapením byla poměrně „čistá“ voda, na to že byly povodně… Nalodili jsme se a vyjeli prohazovat zátoky. Mým velkým snem bylo chytit candáta na přívlač, to se mi prostě ještě nepovedlo a místo štik jsem si krásně zachytal okouny a candáty! Paráda! Všechno jsme chytili na smáčky RedBass a kopyta Vláčej.cz, jeden záběr na woba jinak nic. Chyceno ve třech cca 20 okounů (většinou kolem 30–35 cm) a 4 candoši
Tento příspěvek byl editován 16.6.2013 19:59:02 uživatelem casper.pro mě fakt splněnej sen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 17. června 2013 v 11:08
HaD: Casper: To je nejlepší – dělat, že to neumíš, cákat apod. Pak Tě někdo raději vystřídá :-))) Marek: z přídi je to nejlepší, že :-)
- Pondělí 17. června 2013 v 11:02
casper: Marek> no jasně, tam to bylo krásný, hlavně jak jsem lekl toho kapra, jsem málem vyskolčil z kůže :-D nejmenší místo jsem měl :)))
David H.> ale já jsem taky kus vesloval :-D bohužel mi to moc nejde, tak jsem to pak vzdal :-D
- Pondělí 17. června 2013 v 10:53
Marekzprahy: jj.příště se ale budu válet na přídi a tahat candáty… :-)
- Pondělí 17. června 2013 v 10:15
HaD: Marek: takže jinými slovy jsi byl motor :) Casper: to jsem rád
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Pondělí 17. června 2013 v 11:08
- Neděle 16. června 2013 v 16:54® HaD
-
a závěrečná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 16:53® HaD
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 16. června 2013 v 16:52® HaD
-
nějaké úlovečky na duťáka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 16:51® HaD
-
nějaké „netrefy“ trefené okem Radka, smáček (spíše smák
nastražený do zarostlé vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 16:47® HaD
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Kdyby se se mnou včera někdo měl chuť vsadit, že nechytneme ve dvou dvacet štik, šel bych do toho. Ó jak jsem se mýlil! V pět ráno, po půlhodině lovu, jsem neměl ani já ani Leoš záběr! Ryby neměly ani náznak zájmu. A to jsem čekal, že do pěti budeme mít každý dvě až tři. Pak jsem konečně dostal prdu do velkého smáka a vcelku zhnuseně rybu táhl s tím, že je to kudlička. A ejhle – vyklubal se z toho okoun 35+. Zapózoval ve vodě pro dvě fotky a spadl. Pak jsme začali blbnout s povrchovkami a každý jednu štiku vytáhl. Já na žábu, Leoš na popíka. Zbylé útoky, kterých bylo mezi 15–20 neskočili zaseknutím a ryby vždy minuly. A některé i pěkné. Pak jsme nasadili duťáky a trošinku se to rozjelo to – vytáhli jsme ještě čtyři štiky a asi tři okouny, z toho jednoho opravdu pěkného. V kombinaci s neváznoucí jigovkou od Boba je to fakt luxusní chod.
Zrazené štiky od povrchovek jsem ještě zkoušel vydráždit mezi lekníny na speciální montáž – velký smák pouze na dropshotovém háčku (dá se chytat i mezi lekníny a nevázne to), ale jen se dvě přijely podívat, nevzala však žádná. Ale chodí to neuvěřitelně a asi se tomu začnu věnova. Fakt mazec. Po obědě jsme ještě podráždili pod jedním jezem okounky a teď jdu chrupkat. Moc jsem toho nenaspal
PS: fotek je hodně, byl s námi brácha s profi okem, tak jsou ty fotky fakt bezva
(až na toho okouna brzy ráno – byl daleko a ještě tma :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 16. června 2013 v 17:54
HaD: V kamenech to pomáhá, v klackách ne. Mě ale spíš baví, že to zlepšuje chod – trochu do „woblerovata“ :-) alespoň u několika nástrah, které jsem s tím chytál. Vím třeba jistě, že duťáka už na jinou nedám.
- Neděle 16. června 2013 v 17:32
Prichy: „V kombinaci s neváznoucí jigovkou od Boba je to fakt luxusní chod.“ ehm a přichyho ;-) v tom se dost často chybuje :-D. Zajímá mě jak jsi na tom s váznutím? Mě připadá, že tak 3:7 je to lepší oproti klasice a to už kurva ušetří něco smáčků nebo jiných gum.
- Neděle 16. června 2013 v 17:54
- Neděle 16. června 2013 v 16:13® Draky
- Datum lovu: 16. 6. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak ja dnes zahajil pomerne uspesne. Dlouho jsem se u vody trapit a nic nebralo, ale nakonec jsem nasel tu spravnou barvu a vytahnul jsem 4 candaty. Jeden mel neco malo pres 50 cm .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 15:47® feederman
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: U nás na stojáku | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj, tak jsem také zahájil a stěžovat si nemohu vzal jsem pouze ultralehkou výzbroj se smáčkami a malými rotačkami a za cca hoďku a půl chyceno cca 8 ks okyšů a jedna kudla na smáčka z nástrahy.cz. Rybářů mračna… Fota se nekonaly protože byly vysoké břehy a musel jsem se soustředit na vyháčkování..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 15:41® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano jsem se vyprovodil az kolem 6h, i tak to bylo zbytecne brzo
Zkusil jsem vydrzet se sumcakem skoro celou dobu, ale cilovou skupinu jsem proste nepotkal. Alespon bolda 76 do toho riznul…pak par o dost mensich kolegu, nekolik tloustu do cca 45 a dva candatci. Stika ani sumec se nekonali. Prekvapenim byly dve podoustve za hubu a chvili me potrapil lysec za sako…celkove to vidim jako slabsi zahajeni, ale v podstate jsem to takove cekal, takze to bylo ok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 16. června 2013 ve 22:18
HaD: Nám to taky kousalo až později
- Neděle 16. června 2013 ve 22:18
- Neděle 16. června 2013 v 11:47® bjucek
- Datum lovu: 16.6. | Revír: ! | Způsob lovu: Přívlač
Zahájeno!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 9:50® Pikeperch
- Datum lovu: 16.6. 2013 | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení začalo, přes vysokou vodu, docela slušně. Bolenům sice nechutnalo, ale všechno to vynahradily štíhlata
– konkrétně jedna sedmdesátka udělala velkou radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 9:14® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 16.6.2013 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Jak psal Jarda, zahajovali jsme na Jesenici – jako vždy
Tento příspěvek byl editován 16.6.2013 09:14:54 uživatelem BoBo-Falknow.Tradičně jsem máčel žlutého ďábla, za což jsem byl odměněn slušným okounem, Jarda poctivě tlačil rotačky s vidinou monstrózní štiky. Když už se dlouho nic nedělo, nasadil zlatou dvojku se slovy „Jdu chytit candáta“, čímž jsme se oba slušně bavili. Alespoň tedy do chvíle, než ho fakt chytil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. června 2013 v 8:40® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Zahájení tradičně na jesenici. Celkově zatím docela vlažné, je třeba se hodně snažit a hledat, kde ty potvory jsou
Fotky dodá během dne Bobo …a teď se vyspíme na večer a jde se znova. Kdo ještě chytá, nechť mu koušou!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 ve 22:19® LaMa
- Datum lovu: 15.6.2013 | Revír: řeka sev. moravy | Způsob lovu: Muškaření
Hic jak cip, voda jeste nad normalem, ale i tak krasne odpo stravene u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 v 16:37® papiksk12
- Datum lovu: 13.6. | Revír: SR | Způsob lovu: Kaprařina
Tak a mám další osobáček..:)
Tento příspěvek byl editován 15.6.2013 16:37:59 uživatelem papiksk12.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 v 16:18® skwor
- Datum lovu: 15.6. | Způsob lovu: Plavaná
I v tom vedru se dařilo. Na potoce se povedl duhák a několik plotic. Po přesunu na stoják jsme narazili na hejno velkých krásně zbarvených perlínů, kteří brali na hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 v 10:09® casper
- Datum lovu: 14.6.2013 | Revír: KYJÁK | Způsob lovu: Feeder
tak jsem si byl včera ještě zachytat na feeder a dobře jsem udělal
jako zázrakem vůbec neotravovali cejni a povedlo se mi 6 kapříků od cca 40 do 45 cm, takže paráda
už se těším na zítřek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 v 1:35® mira.ll
- Datum lovu: 14.6.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem ještě před zahájením (pak už čas nebude
)vyrazil na hady .Dva kusy zmaseni,jeden dostal svobodu a další záběry neproměněny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. června 2013 ve 23:05® jepice-zruseno
- Datum lovu: 14.6.2013 | Revír: MP Potok | Způsob lovu: Muškaření
Na potoce nezůstal kámen na kameni. Ryby tam ale nějaké jsou. Přibyly tam obří hejna plotiček a perlínků, asi je to vypláchlo z rybníků. Pod tima hejnama se na dně válej přežraný okouni. Když se ti okouni chytli, plivali kolem sebe rybičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. června 2013 ve 23:24® Scanix
- Datum lovu: pár posledních dní | Revír: mimopstruhovka
Voda pozvolna opadava, ryby vyhladle, splachnute do prehrad a zase vyplachle z rybniku do rek, proste takova skatulata hejbejte se. Za par poslednich dni pochytan bezpocet rybek na musak i plavku. Prevazovali rybnicni kapri, spousta cejnku, podoustvi, jesenu, cejnu, plotic, perlinu, okounku, jezdiku, no proste druhove fakt dost pestre. Kolegove pridali i sumika, uhore a dalsi prekvapeni jako koi kapr k 70ti apod. Me se na plavku povesil za hubu tolstoj ±120, po vice jako 20ti munutach nerovneho boje jsme jej v tom proudu ztratil, ale bylo to fajn a nekolikrat jsem jej mel na dosah, jen ten podberak byl na takovou rybu fakt smesnej
Tak alespon par mikrorybek pro dokresleni situace od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. června 2013 ve 21:55® Honcek
- Datum lovu: 13.6 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem chytil poprvé kapra na přívlač, regulérně za hubu, smáčka pěkně našlukl!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 13. června 2013 ve 22:28
HaD: Slušný :) v době potěru je to i logické
- Čtvrtek 13. června 2013 ve 22:28
- Středa 12. června 2013 ve 20:12® hrivak.hk
- Datum lovu: 8.6.2013 | Způsob lovu: Plavaná
O víkendu jsem se přijel kouknou na chatu a zkusil jsem moji „rodnou řeku“ i přes silný proud jsem si našel místo kde se dal aspoň´ chvíli udržet splávek. Nečekal jsem ale že přijdou větší ryby a tak sem si vzal proutek do 10g a s vlascem 0,14mm a tak po 1h20min se mi podařilo vytáhnout kapra 64cm
. Druhý den sem si vzal už tvrdší nářadí na něj mi přišel kapr 52cm . Oba dva jsem vrátil spět a doufám že se snima setkám až budou o nějakej ten centák delší . Kapři jsou supr , ale stejně se těším na začátek dravcoví sezony .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. června 2013 ve 12:19® skwor
- Datum lovu: 12.6. | Revír: voda | Způsob lovu: Muškaření
Chvilka s mušákem na stojáku. Dokud nezačalo foukat, tak to bylo fajn a perlíni sbírali ochotně. Dostal jsem na prut i štiku, zdolávačka parádní, ale po chvilce se vypla. Amuři nejevili zájem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. června 2013 v 11:31® FInnnp
- Datum lovu: 12.6 2013 | Revír: Poštovní schránka | Způsob lovu: Klasická položená
Toto překvapení jsem dnes čapnul ve schránce.Po dlouhé době dobrý ůlovek z tohoto revíru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 13. června 2013 v 1:24
HaD: Ahaaa :)
- Středa 12. června 2013 ve 22:41
FInnnp: Davide je zde na chytej.Z lovu Datum lovu: 14.7 2012
- Středa 12. června 2013 v 17:37
HaD: Gratulece! A foto té rybky máš? :-)
- Středa 12. června 2013 v 17:37
cormoran: Tak to velká grutulace. Poukázka určo potěší, ale vem ji čert. Ten candoš je k nezaplacení:-)
- Čtvrtek 13. června 2013 v 1:24
- Úterý 11. června 2013 v 19:16® kubas
- Datum lovu: víkend | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
Víkendová rybačka s cílem ulovit nějakého hada dopadla víc než úspěšně. Chyceni 3 hadi, největší na fotce
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 12. června 2013 v 11:21
FInnnp: Pěknej kousek.
- Úterý 11. června 2013 ve 23:46
kubas: Díky, díky…
- Úterý 11. června 2013 ve 23:24
HaD: parádní ryba!
- Úterý 11. června 2013 ve 23:04
_Beny: Skvělej úlovek.....gratuluju.
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Středa 12. června 2013 v 11:21