Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 13. března 2014 v 5:40® sethy
-
Venca Zelenka> Sumík už mi párkrát kroužky zdemoloval
- Středa 12. března 2014 ve 23:35® BigMike
-
Já to vidím zcela jasně! Plandavka 8cm, stříbrná, tak na sezónu 10–20ks, u vody budu jak pérová váha, ale tady vás budu krmit jak to jde na big woby v barvě fluo:)))
- Středa 12. března 2014 ve 22:51® Venca Zelenka
-
skwor> Tak já se letos pokusím vsadit na woby, 4 chody, 6 barev a 3 potápivosti uvidíme co to udělá. Nevím jestlise o něco neochudíme, i sedění na břehu a přehrabování krabiček má své kouzlo
- Středa 12. března 2014 ve 22:33® Venca Zelenka
-
sethy> Tak jedině, když to vezme nějak na páku, ale tam stejnak dostávají víc naprdel háčky jak kroužky. To jsou ty situace kdy dostává záhul vnitřní kostra.
- Středa 12. března 2014 ve 21:30® kubas
-
skwor> Jo to jsem taky minulý rok plánoval a pak se to v nějaký moment zvrtlo jaksi a zapomněl jsem kde co v jaké krabičce je a tak jsem začal tahat opět skoro vše, abych náhodou něco doma nenechal. Takže to ve finále dopadlo ještě hůř
. Letos budu tahat na běžnou vláčku ve dne jen něco na boleny, protože nic jiného u nás není, takže to mám o to jednodušší
.
- Středa 12. března 2014 v 19:52® jepice-zruseno
-
My jsme vybírali loni na podzim tvistry na závody na divizi. Pořád sme spekulovali, jaký vzít barvy. Nakonec kámoš prohlásil, že to nemá cenu, že zase stejně pudou na nějaký fialový s hnědejma flitrama, který nebudem mít. Nakonec šli na hnědý z fialovejma flitrama, který při pohledu proti světlu vypadaly fialově. Samozřejmě, že jsme tuto variantu s sebou neměli.
Bigpista> Já většinou nosím hlavně ty rotačky a plandy. Je jich potřeba míň variant. Když to má jít u dna, táhnu pomalejc, když u hladiny, táhnu rychlejc … Gumy maj tisíce barev a tvarů, to samý vobleři, to je cesta do pekel …
- Středa 12. března 2014 v 17:58® Bigpista
-
skwor> Tak to tě dost obdivuju. Já mám snahu udělat probírku před každou vycházkou, ale dopadne to vždy stejně. Odložím rotačky a plandy, který skoro nechytám a pak s sebou rvu krabici gum a dvě až tři woblerů. A nakonec si u vody říkám, že by to možná tu rotnu chtělo
- Středa 12. března 2014 ve 14:17® skwor
-
BigMike> V jednoduchosti je síla, takže proč ne. Zrovna nedávno jsem se hrabal v krabičkách a konstatoval, že sebou tahám fakt dost nástrah, co do vody hodím minimálně. Navíc stejně jedu tak polovinu roku v gumách. Tak letos budu mít lehčí bágl
- Středa 12. března 2014 ve 13:43® BigMike
-
skwor> člověk vždy chce to, co nemá! A když, tak chce zase už něco jiného:))Já redukuju krabky k vodě rok od roku, ale co kdyby… Letos už jsem tak línej a i zvědavej co to udělá, že si woby nabarvím jen jednobarevně – bílá, stříbrná, modrá, žlutá… Možná barvu okouna a RH ještě ponechám.
- Středa 12. března 2014 ve 13:33® skwor
-
Koukám, že příprava na sezónu je v plném proudu
Já to letos udělám naopak, plánuju nosit místo současných třech jednu krabici s woblery, kde si udělám vždycky výběr podle vody, kam pojedu… takže mi vždycky bude něco chybět
- Středa 12. března 2014 v 9:45® HaD
-
Tak co no, kdyžtak se dá nástraha zanést nebo nahodit rukou jako granát
- Středa 12. března 2014 v 9:35® kubas
-
sethy> Začlo to Ownerama, kroužkama to pokračuje, kurnik to abych se bál tam chodit
.
- Středa 12. března 2014 v 9:34® kubas
-
Venca Zelenka> Tak můj set má ± polovinu. Zase až tak extrémně na tom nejsu. 1,25kg to bych nějak delší asi nedal teda
.
- Středa 12. března 2014 v 5:59® sethy
-
kubas> Jak říkám, bůh ví co vám rozsypka prodal, zda do té krabky nedaly něco jiného
Kroužek na whitefish je podstatně slabší. - Středa 12. března 2014 v 5:58® sethy
-
Venca Zelenka> Nemáš tak uplně pravdu, pokud sumec chytne wob na telefon, dostanou kroužky a háky takovový záhul, že je srovná i metrovka jak nic.
- Středa 12. března 2014 v 5:56® sethy
-
kubas> Můžem jen spekulovat, čím to je, kdo ví. Každopádně má je i tomík, tak se na ně někdy mrkni
- Středa 12. března 2014 ve 2:23® jepice-zruseno
-
David H.> Já jsem ještě sumce, který by rovnal koružky, nezasekl. Otázka ale je, jestli s tou tvojí sestavou dokážeš vůbec nahodit a zdolat větší nástrahu
Já teda se svojí diavou do 10 g mám problém vytáhnout dvojku rotačku z hrčáku pod jezem. A to na tom mám aspoň držadlo.
- Středa 12. března 2014 v 0:52® Venca Zelenka
-
kubas> Tak jsem to taky zvážil, bývalý vláčkařský set na sumíky 1,25kg
Teď to používám na volno za lodí občas na bojkou, plně dostačující sestava.
- Středa 12. března 2014 v 0:46® Venca Zelenka
-
kubas> Taky jsem býval takový extremista
Ale já chtěl chodit vláčet a né do posilovny. Jak dlouho stím vydržíš vláčet? Já po 3 hoďkách šel do křeče a byl zralý na lázně
- Středa 12. března 2014 v 0:41® Venca Zelenka
-
David H.> Tak fčils to rozťal
- Středa 12. března 2014 v 0:35® HaD
-
Mám pro vás řešení jak nezničit žádnej kroužek
)) stačí prut PM 2–7g a 0,12 MM vlasec. LOL
- Úterý 11. března 2014 ve 23:57® kubas
-
Venca Zelenka> Tys mně donutil to spočítat a mé sestavě do kila ještě něco schází teda, ale zase né nějak moc
. Brzda a zdolávačka sumíka? Kde co?
- Úterý 11. března 2014 ve 23:53® Venca Zelenka
-
kubas> Sakra nějak se mi hryže klávesnice
Podivej pokud nevláčíš sumíky jak já před 2lety s kilovou sestavou a pletenkou na 80kg, tak je to zbytečné to mít tak překalibrované, stejnak ti to neudrží ani brzda na naviaku, když do někde zobnu za dno, natáhnu rukavicu a buď to vytáhnu aj z vázkou nebo urvu a tím je otázka pevnosti kroužků vyřešena.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:38® Venca Zelenka
-
kubas> Podívej, většina wobů je z nerezdrátu do 1mm, ty kroužky 1 až 1,6mm pružinový, tak nevím co dřív povolí. U balzových wobu bych to neřešil vůbec, protože ho dřív rozštípneš, snad u nějakého většího slaidra, tam už je i v kostřičce hrubší drát.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:28® kubas
-
Venca Zelenka> Tak hlavně dostačující na co? Na tahání metrovek určitě. Počítat pouze s takovýmato rybama, tak možná ani neřeším nějaké překovávání, návazce, karabinky atd
Tento příspěvek byl editován 11.3.2014 22:29:11 uživatelem kubas..
- Úterý 11. března 2014 ve 23:17® kubas
-
Venca Zelenka> Tak kéž by, ale jsem si skoro jist, že netrefil. V porovnání s ostatníma kroužkama s udávanou daleko nižší hmotností dopadli suverénně nejhůř ze všech. Něco málo vydrží, někomu to možná stačí, ale mně určitě ne.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:14® Venca Zelenka
-
kubas> Zdar, netrefil jsi nějakou vadnou várku? IF jsou plně dostačující Od 30kg výš dle velikosti nástrahy.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:12® Venca Zelenka
-
kubas> Zdar, netrefil jsi nějakou vadnou várku? IF jsou plně dostačující Od 30kg výš dle velikosti nástrahy.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:04® Venca Zelenka
-
sethy> IF jsou na woby dobré, chod nerozhážou, dřív prdne pletenka nebo rozláme wob než kroužky, případně natáhne trojhák.
- Úterý 11. března 2014 ve 23:01® kubas
-
sethy> Whitefish kroužek vydržel o mrak víc, co si pamatuju… A ten je dost pochybný, já už bych tomu teď nevěřil ani kdybys na to vytáhl ponorku asi
. Což je samo o sobě nemožné
.