Na počátku letošního roku jsem se rozhodl spolupracovat s rybářskou firmou a její pobočkou v Mladé Boleslavi. Jednou týdně zde poskytuji poradenství pro širokou vláčařskou veřejnost. Z tohoto důvodu vyšla v rybářském časopise Kajman reklama na toto poradenství. Bohužel chybou osoby, zadávající tuto reklamu, byly uvedeny nepravdivé informace. Byl jsem zde titulován jako dvojnásobný mistr republiky a vícemistr republiky v přívlači a má přítelkyně jako mistryně republiky

Uvádím vše s hlubokou omluvou na pravou míru: jsem dvojnásobný mistr a vícemistr I. ligy v přívlači „TEDY NE MISTR REPUBLIKY, ALE MISTR LIGY”, mezi mé další aktivity patří např. reprezentace České republiky. Přítelkyně není mistryně republiky, nýbrž nejlepší závodnice v lize a žebříčku v daném roce (2002).

Je sice pravdou, že většina kamarádů tuto chybu vzala s úsměvem, ale jsou samozřejmě funkcionáři, kteří na tuto maličkost koukají s velkým zaujetím. Nechci v žádném případě tvrdit, že závidí úspěchy, kterých jsem dosáhl, ale chtěl bych se jim omluvit za toto nedorozumění.

Závěrem opakuji, že I. liga je cennější pro moji osobu než Mistrovství ČR.

Tato omluva je omluvou všem, kterým toto malé přepsání v reklamním taháku nebylo lhostejné a považovali ho za přivlastňování si něčeho, čeho jsem nedosáhl.

Radim Křepelka