Během prvního, kontraktačního dne, kdy jsem výstavu navštívil, nebyl na výstavišti ten pravý veletržní "šrumec", uličky spíše zely prázdnotou, jen u některých stánků bylo "živěji". Někteří vystavovatelé zde představují novinky pro letošní rok. Firma Adler např. uvádí na trh nový typ vlasce resp. šňůry Platil, firma WFS pilkery atd. Veletrhu se také tradičně zúčastnili firmy Supra Shoe, Cadox, Milfa atd. Naopak zde překvapivě nebyli k nalezení Sportex, D.A.M., Trabuco, Shimano apod. Pravděpodobně se již pečlivě chystají na konkurenční veletr do Brna, který se bude konat ve dnech 17. – 21. 3. 2004 v pavilnu G1 na výstavišti BVV.

O víkendu zde proběhne u stánku Pavla Tomiho autogramiáda s R. Hrušínským a mezi expozicemi by se měl dle informací od pořádající agentury objevit např. i Petr Rychlý. Vstupenky, jejichž cena je 50,– Kč (resp. 20,– Kč pro děti a důchodce), budou v neděli ve 14:00 slosovány a šťastný výherce získá od vystavující CK Corlin zájezd do Norska.

Vystavovatelů je zde celkově o poznání méně než během předešlých ročníků a s tím pravděpodobně souvisí i menší návštěvnost. Tento trend nastoluje spekulativní otázku, zda se bude výstava konat i příští rok. Budeme pořádající firmě držet palce, aby se jí to podařilo.

PS: Původně jsem předpokládal poněkud rozsáhlejší reportáž, ale osobní ne příliš pozitivní dojem z výstaviště mi jaksi zablokoval prsty na klávesnici mého "noutbůku".

Několik fotek z výstaviště

Výstava rybaření březen 2004
Výstava rybaření březen 2004
Výstava rybaření březen 2004
Výstava rybaření březen 2004
Výstava rybaření březen 2004
Výstava rybaření březen 2004