Vše pro úspěšnou rybářskou sezónu zakoupíte na výstavě Rybaření

Mezinárodní veletrh RYBAŘENÍ přinese širokou prodejní přehlídku kompletního sortimentu rybářských potřeb v České republice. Novinky pro další sezonu, ale i tradiční sortiment budou prezentovat všichni významní dodavatelé a nejvýznamnější importéři rybářských potřeb na český trh. Nabídku vystavovatelů doplní zajímavý doprovodný program, který přinese populární přednášky osobností rybářského světa, praktické informace, ale i mnoho soutěží o zajímavé ceny. 

 

Některé novinky vystavovatelů

Veletrhu se v roce 2015 zúčastní celá řada tradičních firem a nebudou chybět ani někteří "nováčci". Vystavovat se budou jako obvykle oblíbené produkty a samozřejmě se zde představí novinky pro sezónu 2015. Zde jsou některé z nich:

 

Profesionální rolovací stroj na výrobu boilies v provozu na stánku firmy MAX carp

Poprvé v České republice a na Slovensku bude na výstavě v provozu profesionální rolovací stroj na výrobu boilies. Vyrobené vzorky budou zdarma pro návštěvníky na stánku firmy MAX carp! Zde představíme také 3 nové druhy fresh (hotového) boilies založeného na enzymatických játrových moučkách v produktové řadě DRUG. Konkrétně Liver drug, Anabolic drug a Fruit drug. Samozřejmostí budou doplňky k těmto druhům boilies a to: enzymatické dipy, těsta, plovoucí boilies, hook baits 24 mm, dipované boilies a stále více oblíbené boostery.

Značka Mivardi představí řadu novinek 2015

Značka Mivardi si pro vás na letošní rok připravila výrazně zvětšenou expozici, kde vám představí kompletní sortiment značky včetně žhavých novinek pro letošní sezónu. Těšit se můžete především na unikátní lehátko New Dynasty AIR8 s integrovanou samonafukovací matrací, ale i kompletní sortiment oblíbených bivaků a brolly, včetně novinky Bivaku Professional. Sortiment Rapid se rozrostl o novou řadu pelet s názvem Turbo, které vás překvapí extrémně rychlou účinností.

Firma Nash Tavole představí novinky značek Nash, Konger a Scope

Na výstavě představíme Nash – nový bivak Nash Double Top Apex s revolučně tvarovanou střechou a rozšíření řady Scope o pruty s korkovou rukojetí a velmi skladný Scope Brolly OPS. Představeny budou také novinky značky Konger – navíc každý kupující dostane k nákupu dárek z produkce Konger.

Fleecový program, soupravy s funkční membránou a další oblečení od DOC FISHING

Firma DOC FISHING představí širokou nabídku oblečení, včetně širokého fleecového programu – letošní novinkou je celorozepínací mikina a kalhoty POLAR, vyrobené z kvalitního microfleeccu. Vrcholem nabídky jsou nepromokavé soupravy s funkční membránou – souprava URAL1500 zaručí maximální komfort i v těch nejnáročnějších klimatických podmínkách.

Nymfa Rubens z dílny Vagasky Lures

Firma Vagasky Lures představí letošní novinku, kterou je nymfa Rubens ve velikosti 10,5cm s vyměnitelnýma očima. Chybět nebude ani loňská novinka smáček Monet ve velikosti 4,5cm, což je malá gumová rybička imitující potěr.

Boilie Banana fish a práškové gelové dipy od  BejsFish

Firma Bejs Fish představí kompletní řadu boilie Banana fish a také nově práškové gelové dipy v mnoha příchutích. A mnoho dalších voňavých novinek, kterým žádná ryba neodolá.

Mimořádně účinné silikonové nástrahy Orka fishing lures 

Frima Superzoo nabídne mimořádně účinné silikonové nástrahy Orka fishing lures, které nezklamou ani ve velmi prochytaných vodách!!! Radek Schiel, www.orkashop.cz/sk

Novinky firmy Daiwa na stánku firmy Král

Firma Král představí novinky firmy Daiwa – především navijáky v oblasti přívlače, jako je například Ballistic, Freams, Legalis, Caldia. Novinky představí a s výběrem pomohou testeři firmy Daiwa Marek Šedý a Lukáš Janků.

Partiklové pelety, plovoucí boilies představí Krmiva Hulín 

Firma Krmiva Hulín nabídne plovoucí boilies i pelety v různých příchutích od průměru 8 mm, v neonových barvách z vlastní výroby, za poloviční ceny, než jsou ze zahraničí. Chybět nebude ani nová řada výrobků Krill & Oliheň a Belachan & Sýr vlastní výroby, které mají vynikající výsledky při rybolovu. Jako jediní v ČR vyrábíme partiklové pelety o průměru 45 a 63 mm z celého partiklu, s rozpadem ve vodě do 5 minut!

Firma SAENGER Czech republic přestaví potřeby pro chytání na moři

Široký sortiment potřeb pro chytání na moři - pilkery, návazce, doplňky, ale i pruty a navijáky - od značkou Aquantic představí firma SAENGER. Chybět nebudou ani výrobky od firmy Jig Swenson.

Firma Fiord představí produkty značek DRENNAN a ESP a AWA´S

Na stánku firmy Fiord budou představeny produkty hned několik značek – DRENNAN a ESP a AWA´S. Špičkové oblečení od anglické firmy DRENNAN a ESP s nekonkurenčními parametry 25 000 mm/10 000 mm a další novinky od těchto firem. Věčná izotopová světýlka umožňující dokonalý lov i v noci nebo perfektní plovoucí kukuřici ESP. Od firmy AWA´S bude představena kolekce nového speciálního vlasce ION POWER CARPUM FEEDER, dále kaprových prutů a feedrových prutů pro lov na velké vzdálenosti.

Značka Fox - nová obalovací těsta na stánku firmy RRbaits

Firma RRbaits představí značku Fox, stranou pozornosti nezůstanou ani nová obalovací těsta, nové popup a taky námi patentovaný el. vozík.

Firma CHYTEJ - NASTRAHY.cz představí přívlačové novinky 2015

Společnost Chytej s.r.o. bude prezentovat přívlačové novinky pro sezónu 2015. Zejména se bude jednat o zbrusu nové velké nymfy REDBASS ve velikosti 13 cm, nové typy ripperů MAGNETO a nové zajímavé barvy stávajících oblíbených "gumových" nástrah. Současně v Brně poprvé představíme vyměnitelné kloubové zátěže "Čeburaška" a fotopodložku pod ulovené ryby pro vláčkaře.

Betis Baits představí rozšířenou řadu nástrah od Americké firmy ZOOMBAIT

Rozšířenou řadu nástrah od Americké firmy ZOOMBAIT a atraktivní barvy Bullfrog, Sprayed Grass a Emerald Blue představí tým Betisbaits.eu

Firma ADLER představí nejenom vlasce Stroft color

Vlasce STROFT COLOR v červené barvě především pro kapraře a STROFT LS s minimální průtažností 15 % a vyšších pevnostech, WFT GLISS - vlasce s vlastnostmi monofilu a pevností pletené šňůry s nulovou průtažností - např. 0,25 mm - 19 kg. V zelené, žluté a růžové barvě naleznete na stánku firmy ADLER Dobruška.

R-SPEKT představí vylepšenou podložku Safety Pool Mat Standard

Značka R-SPEKT bude prezentovat na brněnské výstavě Rybaření 2015 všechny své nejžhavější novinky. Mezi největší lákadla R-SPEKT expozice bude jistě patřit extrémně lehká a vylepšená podložka Safety Pool Mat Standard, která nastavuje nové měřítka v oblasti péče o ulovenou rybu. Těšit se můžete také na jedinečné a originální termo tašky na plynové kartuše & PB láhve, rybáři-motoristé pak ocení celou řadu praktických pomocníků v podobě stylových autokoberců či ochranných autopotahů. Pro děti jsme mimo jiné připravili ochutnávku pravých perníkových R-SPEKT kaprů a atraktivní líbivé trička Carper Kids.

Novinky a inovace firmy DAEMONS

Firma DAEMONS představí návštěvníkům inovovaný model sklopné tyčové bójky DAEMONS BO-SK-03, z nabídky zboží JAXON novinky pro rok 2015 – zejména novou řadu přívlačových navijáků JAXON TABIAS FDX, z prutů např. nové modely prutů JAXON VARIANT PRO TEXA MICRO SPIN nebo nejvyšší řadu muškařských prutů JAXON MO-NOLITH XT FLY, špičkové nové vlasce MONOLITH FEEDER, SPINNING a CARP, nové řady umělých návnad JAXON a mnoho dalších novinek. Na stánku DAEMONS budeme letos také nově prezentovat kompletní produkci předního českého výrobce rybářských návnad CARP SERVIS VÁCLAVÍK včetně novinek pro rok 2015!

Firma Kenart představí woblery japonské značky Pontoon21

Jako novinku pro letošní výstavu přinášíme woblery Japonské značky Pontoon21. Woblery Kenart jsme rozšířili o dvě novinky - typ Shark 5 a Kaiman 8. Nově budou v naší nabídce produkty firmy Stepanow Fishing. Jedná se hlavně o woblery imitující hmyz.

Fotochromatické brýle na stánku Radka Sedláka

Na letošní výstavě Rybaření představíme jako novinku fotochromatické - samozatmavovací brýle v té nejvyšší možné kvalitě za akční ceny 1200,- Kč na stánku Radka Sedláka.

Petr Kůže nabídne odznaky všech našich ryb

Na stánku Petra Kůže naleznete například odznaky všech našich ryb, chybět nebudou ani pouzdra na mobil s motivy ryb.

Jet Fish představí nové rozpustné boilie úspěšné řady legend range

Toto boilie je určené na rychlé a závodní chytání, protože se ve vodč velmi rychle rozpouští a tím účinkuje okamžitě. Dále představíme nové boilie Mystery, které je plné atraktoru a je určeno pro rybáře, kteři nemají tolik času a chtějí chytat na boilie. Je to zřejmě nejrychleji chytajicí boilie na trhu a tak je vhodné hlavně na kratké třeba víkendové výpravy.

ROBINSON – FISHING TACKLE představí novinky navijáků a prutů pro přívlač a feeder

Hlavní novinky na stánku firmy Robinson – fishing tackle budou mezi navijáky a pruty pro přívlač a feeder. Součástí nabídky bude také MEGA VÝPRODEJ přívlačových gumových nástrah a zejména pak woblerů, jich bude na 300 druhů. Chybět nebude ani absolutní VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB lehátek, křesel a židlí.

Firma Vláčej.cz přichází na trh s novinkou pro rok 2015 s nástrahou EMTE KOMBI.

Ta kombinuje rotační třpytku a nástrahu z peří . Dále rozšiřujeme nabídku o propracovaný jigstreamer PREDÁTOR a kompletní řadu výrobků HAUZEROVO PEŘÍ ve čtyřech hmotnostech a 10-ti barevných odstínech. Na veletrhu u nás můžete nakoupit kompletní nabídku gumových nástrah včetně limitovaných barevných provedení. Těšíme se na Vaší návštěvu. 

 

 

 

 

Doprovodný program veletrhu

Brněnský veletrh Rybaření tradičně nabídne i bohatý doprovodný program. Návštěvníci budou moci navštívit odborné přednášky, promítání rybářských videí nebo se např. naučit, jak filetovat a následně upravit rybu. Celý doprovodný program je zde:
http://www.bvv.cz/rybareni/rybareni-2015/doprovodny-program/

 

 

Jak se na veletrh dostat a kde zaparkovat?

Ačkoliv je cesta k výstavišti notoricky známá, stejně jako možnosti parkování, přinášíme i tyto praktické informace. Zde naleznete mapku výstaviště - jsou zde uvedené i zastávky MHD, kompletní ceník (včetně parkování) apod. zde:

http://www.bvv.cz/rybareni/vstupenky-parkovani/

 

Chcete vstupenku na Rybaření jen za 80 Kč!

Chcete navštívit výstavu Rybaření výhodněji? Zakupte si vstupenku online za 80,- Kč! Zvýhodněné vstupenky získáte na www.bvv.cz/rybareni – odkaz VSTUPENKY & REGISTRACE. Vyberte výstavu Rybaření, zadejte kód RYBARENI15, zaplaťte online, a navštivte výstavu za 80 Kč. Sleva platí pouze pro úspěšnou online platbu.

 

Pozvánka k expozici Chytej.cz

Navštívíte-li veletrh Rybaření 2015, přijměte naši pozvánku do našich expozic, které naleznete na tradičním místě. Jedná se samozřejmě o expozici našeho serveru CHYTEJ.cz a také NASTRAHY.cz. Rádi se s Vámi uvidíme, popovídáme, případně poradíme či pomůžeme s výběrem. 

 

 

 

Stále váháte, zda na veletrh jet?

Jelikož je opakování matka moudrosti, dovolím si na závěr pozvánky na veletrh, který opět odstartuje rybářskou sezónu 2015, zopakovat důvody, proč se na takovou akci vydat. Možná si na ně vzpomenete z loňska :-) Ano, pouze jsem je okopíroval, protože to vnímám stále stejně:

1. na veletrhu je k vidění tolik věcí, že kdyby je chtěl člověk osahat v rybářských obchodech, musel by objet půl republiky

2. jsou zde k vidění a osahání novinky a "lepší" zboží, které v obchodech běžně není

3. mnoho věcí se zde dá nakoupit levněji

4. člověk se může trochu vzdělat v rámci doprovodného programu a dozvědět se něco nového

5. setkání s ostatními rybáři, kamarády, rybářskými odborníky - to je pro mne jeden jeden z nejvýznamnějších motivů, proč na veletrh jet. S mnoha z nich by se totiž člověk v podstatě neměl šanci potkat a to bych považoval za velkou škodu.

Možná by se daly najít ještě další důvody, proč veletrh navštívit, ale mě tyto bohatě stačí, aby byla volba jasná a věřím, že se v Brně potkáme!

 

Těšíme se na vás!!!

 

Veletržní minisrazík

Pokud máte chuť v pátek večer pokecat o rybách s dalšími rybářskými nadšenci, neváhejte a přidejte s k nám. Večer bude pohodový :-) Více informací zde:

http://www.chytej.cz/forum/4381/veletrh-brno-sraz-7-3-2014/?page=79

 

 

Chcete-li zavzpomínat na loňský ročník fotoreportáží, pak máte možnost zde: http://www.chytej.cz/clanky/1471/fotoreport-z-veletrhu-rybareni-2014/

 

Na shledanou v Brně! 

 

Text: David Havlíček, BVV Brno

Foto: Radek Havlíček