p1.jpg

 

Co najdete na veletrhu?

V „rybářské“ hale (ve vedlejších halách se souběžně koná BOAT EXPO a 4x4 DRIVE) budou kontrakční a prezentační expozice. Můžeme se tak těšit na mix neprodejních a prodejních expozic. V neprodejních expozicích se návštěvníci mohou seznámit s novinkami pro rok 2014, např. od značek  SHIMANO, RAPALA, MIVARDI, ZEBCO, QUANTUM, BLACK CAT, RHINO, BROWNING, FIN-NOR, FOX, SONIK (muškařské pruty a navijáky), NÁSTRAHY.CZ, OLD GHOST, DAIWA, FLYMEN FISHING COMPANY, VLÁČEJ.CZ , JAXON, KONGER a mnoho dalších. Spokojeni budou ti návštěvníci, kteří na veletrh zavítají za nákupy. Vystavovatelé mají připraveny zajímavé předvánoční slevy a výprodeje starších modelových řad za atraktivní ceny. Ten, kdo nelpí na novinkách, může na veletrhu nakoupit opravdu velmi výhodně. Vybavit se ale samozřejmě budete moci i na zbytek letošní sezóny nebo na lov na dírkách, který bude rovněž na veletrhu zastoupen. Pokud rádi za rybami cestujete, jistě vás uspokojí nabídky cestovních kanceláří. A že vás rybolov zajímá i z té druhé strany? Pak na vás čekají rybářské školy a podají vám podrobné informace k případnému studiu.

 

 

Doprovodných program

Je připraven pestrý blok přednášek nejen z oblasti samotného praktického rybolovu, ale i z oblasti péče o vody. Například příznivci pstruhových vod se mohou těšit na přednášku Ing. Tomáše Randáka, Ph.D. – „Nové přístupy v oblasti hospodaření na pstruhových vodách“. Chystá se ale třeba i světová premiéra filmu německých rybářů z Quantum Sea Teamu, která bude doplněna besedou s tvůrci. Mezi přednášejícími je mnoho dalších zvučných jmen, např. D. Havlíček, V. Zelenka, M. Hrdý, P. Tomi, R. Filip, J. Ouředníček, Z. Hofmann a z Norska přijede M. Nordheim. Atraktivní částí doprovodného programu bude testovací bazénová dráha, na které si mohou návštěvníci vyzkoušet akci přívlačových a muškařských prutů, wobblerů, smáčků a dalších umělých nástrah. Hned vedle dráhy bude expozice ČRS, kde návštěvníci získají mnoho informací ze svazového rybolovu. Chybět nebude ani rybářské retro, aneb pohled do minulosti rybolovu.

 

 

Souběžné veletrhy

Tradičně s rybářským veletrhem se uskuteční veletrh lodí a vodních sportů, na kterém návštěvníci uvidí luxusní jachty, motorové čluny, pramice, spalovací motory, elektromotory a vybavení pro vodní sporty. Novinkou je veletrh 4x4 DRIVE, který jak z názvu vyplývá je zaměřen na SUV, crossovery a čtyřkolky. Hned pro první ročník se podařilo zajistit velmi silné zastoupení jednotlivých automobilek. Chybět nebudou zvučné značky, jako jsou MERCEDES, AUDI, BMW, FORD, JEEP, LAND ROVER, TOYOTA, NISSANI, VOLKSWAGEN, HYUNDAI, KIA a další. K vidění budou i dva historické unikáty z 50. Let, a to LAND ROVER a LAND CRUISER. Na venkovní ploše bude připraveno několik značek k předváděcím jízdám po areálu výstaviště. A jistě zajímavou atrakcí bude simulátor čelního nárazu, který pro veletrh zajišťuje ÚAMK ČR.

 

Dárky pro návštěvníky

Pro prvních 3 tisíce návštěvníků je připraven vlasec CARBON CARP (300 m) z limitované edice MODERNÍ RYBÁŘ v hodnotě 200 Kč, který zdarma získá každý, kdo si zakoupí celodenní vstupenku v hodnotě 150 nebo 100 Kč. A k tomu určitě na veletrhu potkáte krásné a nepřehlédnutelné hostesky časopisu RYBÁŘSTVÍ, které pro vás budou mít jedno z čísel časopisu zdarma. Také na expozici dalšího mediálního partnera, časopisu KAJMAN, obdržíte jedno z čísel zdarma. Návštěva veletrhu a investice do vstupenky se tak vyplatí!

 

Praktické informace

Otevírací doba: 

21. – 22. 11.   10.00  - 18.00 hod.

23. 11.             9.00 – 18.00 hod.

24. 11.             9.00 – 16.00 hod.

 

Vstupné:

Celodenní 150 Kč

Zlevněné           100 Kč ( od 15.00 hod.)

ZTP a děti  do 12 let ZDARMA

 

Parkovné: 

Celodenní 200 Kč

1 hodina 35 Kč

 

Místo konání:

Výstaviště Praha Holešovice - GPS: Loc: 50°6'30.751"N, 14°25'58.299"E

 

 

 

Organizátoři, partneři a vystavovatelé se těší na vaši návštěvu. 

Další informace naleznete na www.modernirybar.cz